• Emily

  • Beküldte:
  • Emily reagálása

    Kedves Houdini!
    Nagyon köszönöm a beszámolót,jó volt olvasni hogy ennyire jól érezted magad! :) legközelebb is várlak sok szeretettel! Millió csók 😘

  • Egyeztetés:

    Mivel még 1 ajánlás kellene számomra, hogy VTR-ben egyeztetni tudjak vele, emiatt tegnap előtt telefonon hívtam. Szerencsére egyből elértem és személyében egy kellemes hangú, megnyerő stílusú kedves lányt hallhattam telefonon, ami már első benyomásra is pozitív volt, így sikerült gyorsan egyeztetni egy időpontot. Részletes tájékoztatást adott a lehetőségekről. A találkozó reggelén még SMS-ben meg kellett erősítenem, de arra is egyből válaszolt.
  • Megközelítés:

    A logisztikában annyi csak a nehezítő tényező, hogy nagyon új építésűek a környék házai, emiatt még hiányosan szerepelnek a Google térképein, amikor megnézné az ember, hogy mégis hova kellene eljutni. Továbbá ezeknél az új építésű lakóparkoknál legtöbb helyen a házszámozásokkal tudnak ám cifrákat alkotni. Parkolás is érdekes, mert hiába van látszólag egy nagy terület parkolónak kijelölve, sorompós beléptetéssel, mégsem tűnt sima közületinek, emiatt mivel jó időben odaértem, inkább a Duna Plaza parkolójába álltam be. Onnan meg 3 perc gyalog és abból az irányból nagyon egyértelműen megtalálható a pontos cím.
  • Helyszín:

    Teljesen top kategória minden, amilyen egy új, modern és igényes háztól, lakástól elvárható mind az épületet, mind a lakberendezést illetően. Külön tetszettek a fények, a szobában is olyan meghitt hangulatot teremtett.
  • Lány külseje:

    Emily egy barátságos, beszélgetős, belevaló és szexi testalkatú csaj, szép arccal. Nekem nagyon jó benyomásom lett róla egyből, megnyugszik az ember, hogy jó helyre jött, csalódás e téren nem érheti. A képektől csak a tetoválásai miatt van eltérés, amik a képeken ki vannak retusálva. Sosem voltam tetoválás rajongó, de én ennek tudatában kerestem fel, így nem ért váratlanul. Ismertem erről az oldalról már tőle jobban tetováltakat is :) A nőiessége ettől függetlenül élőben is annyira tetszett, ahogy már előtte a képein is.
  • Action:

    Sok újat már az elég szép számú beszámolójához képest nem tudok hozzátenni, a "forgatókönyv" majdnem adott :) Érkezés után egy jó kis csevej indult. Ilyet egy randi kapcsán mondjuk egy kávézóban is szívesen folytatnék egy ilyen lánnyal :) Italokkal kínált, én az ásványvizet választottam. 2 kedvenc hobbyjáról beszélgettünk hosszan, amiket magam is szeretek, noha nem olyan hardcore szinten űzöm őket ahogy Emily :) Majd irányba vettem a fürdőszobát, ahol végezve ő meztelenül az ágyon várt a kis hangulatos szobában. Sosem tudom megjósolni, hogy egy-egy alkalommal kivel mi kerekedik ki. Talán így nap végére már kevésbé voltam energikus állapotomban, emiatt egy lágyabb erotika volt a fókuszban. Ágyon összebújással, sok simogatással. Engem a szépre sikerült szilikoncicik vonzanak leginkább mágnesként, de az izgató domborulatos teste együtt egyenesbe hoztak hamar és ezt le is reagálta egy orális folytatással. Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, hogy már gumi kellene rám :), majd kérdezte milyen pózt szeretnék. Én a "lusta pasi" pózt kértem folytatásnak, vagyis, hogy lovagoljon meg. De nem is a lustaság, hanem a szembe látvány, arc, cicik, ezeket vágytam mindenképp belőle. Na és ezt a pózt úgy eltalálta, annyira passzintos volt egymásban mozognunk, hogy itt magamhoz képest meglepően hamar ki is végzett. Mégis ennek nagyon örültem, mert legtöbbször pont másik véglet vagyok és nem mindig tudok elmenni. De ha eléri egy nő szexisége, iszonyú jó szoros hüvelyi érzete és ehhez társuló személyisége, hogy beleéljem magam annyira, hogy elérjen egy élvezés hamar, akkor azt szeretem hagyni és nem késleltetve ellenállni neki.
    Ami talán jó lett volna, ha több idő lett volna, akkor még esetleg egy újabb menetnek is nekifutottam volna, viszont jelen alkalommal ezt inkább egy simizgetős, hosszan összebújós formáció helyettesítette. Ez nap végi későbbi időpont, mindez egy hideg, sötét, téli estén jobban vonzott volna mindkettőnket ott a hangulatos szobában az ágyon egy összegabalyodva alvásra, mint egy újabb heves akcióra.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó, de a bevezető beszélgetésünk után, mielőtt fürödni indultam volna, otthagytam az asztalon. Még csak nem is érdeklődtem vannak -e extrái, hiszen magam részére mindent megkaptam tőle, amit egy nőtől szex gyanánt szeretnék a csókjáig beleértve. Viszont ő is a magasabb kategóriában játszik, amit viszont igényességben, hozzáállásban hoz is.
  • Összkép:

    Szívesen ismételnék még Emilyvel, mert ez az első találkozó bármennyire is jó volt, még mindig inkább épp csak ízelítő lehetett számomra belőle, pedig gondolatban most eljátszottam azzal, hogy egy ilyen kaliberű csaj még mi minden formációban el tudna varázsolni :)
Happy Massage