• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap érdeklődtem a délelőtti szabad időpontok miatt itt az oldalon üzenet formájában. Kora reggel kaptam pozitív választ amit VTR-én keresztül kölcsönösen meg is erősítettünk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolás könnyű, fizetős. Szerintem tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás normál állapotú, fürdőben van bőven választék a tusfürdőkből, szájvíz és poharak is vannak ki készítve. Törülközőt puhák, jól szívják a nedvességet. Egy szoba van a lakásban, az ágy egy kihúzott kanapé ami a célnak megfelel, enyhén nyikorog csak.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelel. Közvetlen volt az első perctől kezdve. Egy rövid ruha volt rajta, hátul teljes hosszban csak pártok voltak így látszott az aranyos kis feneke. Ami érdekes volt, hogy a cickók méreteik ellenére szépen ellenálltak a gravitációnak állva és fekve is. Ha Newton látta volna őket biztos újra gondolná a gravitációról alkotott véleményét.
  • Action:

    Megérkezésem után leültünk a kanapé szélére és beszélgettünk egy kicsit általános dolgokról majd rá tértünk a következő óra programjára. Utána elmentem zuhanyozni és mire kész lettem vendéglátóm már meztelenül feküdt az ágyon. Gondoltam csókolózással kezdjük de útközben elakadt a fejem a hatalmas melleiben így ott ragadtam egy darabig. Végül sikerült túl jutnom csodás cicijein egy egy igazi nyelves csókolózásba kezdtünk miközben kezemmel kalandoztam a testének különböző pontjaira. Elég sokáig élvezkedtünk így, legalábbis remélem neki is tetszett a hangokból következtetve. Majd testét puszilgatva egyre közelebb kerültem szép, borotvált puncijához. Néhol csiklandós volt, ezt kuncogva jelezte is. Illatos kelyhét gyengéden kezdtem el nyelvvel izgatni amire enyhe nyögdécseléssekkel reagált. Mikor kellően nedves volt lassan egyik ujjammal behatolva próbáltam rá segíteni a vendéglátóm csúcsra érését. Párnát az arcába nyomva élvezett el legnagyobb örömömre. Ujjamat még rövid ideig bent hagyva lazultunk el. Ezek után újra csókolózás és a mellekkel gyurmázás következett majd feltérdeltem és kaptam egy isteni natúr franciát. Felajánlotta, hogy meglovagol de én a klasszikus oknál maradtam. Úgy láttam-hallottam, hogy tetszett ez is neki és mintha el is ment volna de ezt nem tudom biztosra. Amit viszont tudok, hogy nekem is elég gyorsan végem lett. Pihentünk egy picit és hihetetlen módon el is ment az egy óra. Gyors tusolás, öltözés és puszi.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, az elején raktam le az asztalra a “csokrot”. Teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Jó szájízzel távoztam minden értelemben 😉😀.
Happy Massage