• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben jeleztem,hogy meglátogatnám.Majd telefonon is egyeztettünk.Végül vtr en is foglaltam időpontot.Simán ment minden!
  • Megközelítés:

    Parkolóhely van bőven.A parkolás fizetős.Villamos,busz a közelben kb 10-perc séta rávolságban.
  • Helyszín:

    2 szobás panel lakás.Baszobában ágy, és egy puff tükör a mozizáshoz.
    A másik szobában a fotókról ismerhető sárga bőr fotel és kanapé.
    A fürdő tiszta.Tusfürdő választék is van,bár nem egy drogéria de lehet válogatni.
    Szájvíz+műanyag pohár.
    Törcsi puha,fehér illatos!
  • Lány külseje:

    Nem csalás nem ámítás!A képeken Dóri szerepel.Az elsődleges képen látható fekete melltartő,bugyi combfix összeállításban fogadott!Nagyon szexi!
    Gyönyörű és kívánatos volt!
  • Action:

    Decemberben találkoztam Dórival először.Mivel nagyonjól sikerült az első randink ,tudtam,hogy lesz folytatása a kettőnk ,,kapcsolatának!
    Ritkán érzek olthatatlan vágyat (kalandozásaim során) egy-egy lány viszontlátására,de D kapcsán nem vokt kétség bennem...vissza kellett jönnöm!
    Ott voltam hát!Megint!Kedvesen,vidáman üdvözölt.Ajándékkal(édességgel) leptem meg újfent !Gyorsan a fürdő irányába perdültem,kézmosás,majd magamhoz öleltem és máris csókban forrtak egybe ajkaink.Úgy csókol...ahhh nagyon hozza azt az érzetet,hogy csak engem várt engem kíván!Elképesztő!Vetkőzni kezdtem ő az ágyra helyezkedett indultam volna zuhanyozni de ő valamit szólt a romantikáról(talán valami zenét szeretett volna elindítani)az ajtóból vissza nézve meglátván ahogy az ágyon négykézláb,nekem háttal valamit molyol...vissza pattantam és nem hagyhattam ki,hogy végig ne simítsam a tarkójától a hátán derekán a fenekén keresztül a lábujjakig mindenhol.Néhány pillanatig a bugyin keresztül,csak a pisze orrom hegyével a punci vonalát végig simítottam oda vissza párszor .Már ekkor teljesen felspanolt állapotban voltam.Fürdőből visszatérve ő az ágyon ült.Én elé térdeltem.Végig nézhettem ahogy egyenként megválik a testét elfedő ruhadaraboktól.(értsd bugyi,harisnya,melltartó)Felettébb élveztem az előadást!Ezek után aktivizáltam magam!
    A közvetlen,őszinte buja személyisége az első petctől kezdve olyan illúziót keltett bennem,amit egyetlen más lánytól sem kaptam még eddig.Ezt kerestem!
    Tényleg olyan érzésem volt vele,mint ha ,,régi” szeretőm,barátnőm öleltem volna!
    Az együttlétünk az igazi ,,Jó szex” kifelyezéssel írható le!Persze..kinek mi a jó szex!?Úgy gondolom Dórinak és nekem kb ugyan az!Ez mindent megalapozott!
    Részletes leírást az action ről nem adhatok...úgysem tudnám az élményt szavakkal kifelyezni.Közönséges nem lehetek!
    Nem a ,,mocskos” részletek taglalása fog megyzőzni senkit sem arról hogy meglátogassa D-t
    Hívjátok fel!Látogassátok meg!A Jó Szexhez két Ember kell!
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem.Tulajdonképpen a vele töltött idő egy egész nagy extra!
  • Összkép:

    Mielőtt eljöttem tőle megkérdezett,hogy jó napom lesz e?Nem csak az a nap de az egész hetem jól kezdődött!Biztosan visszamegyek hamarosan!
    Szeretném hosszabbítani az ismerettségünket!
Happy Massage