• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, könnyen el tudtam érni, működik a kapcsolattartás belső üzenetben, VTR – en, VIBER – en és SMS – ben egyaránt gyorsan és eredményesen. Nagyon rugalmas az egyeztetések során.
    Nem érhető el a hét valamennyi napján, de az adatlapján nagyon érthetően megadja az elérhetőségeit és a szabad időpontjait.
  • Megközelítés:

    Fehérvári úton az OMV kút az, amit figyelembe kell venni a tömegközlekedés kapcsán. A GPS a házhoz navigál, a ház előtt a parkolás ingyenes, napszaktól függően van szabad hely. Amennyiben a ház előtt nem lenne, akkor a szemben lévő lakótelepen kell keresni.
  • Helyszín:

    Nagyon hangulatosan és barátságosan berendezett minigarzonban tudunk Shila – val randizni. A gyakorlatilag egyterű lakásba belépve, jobbra konyha sarok, előre a nappali, ennek jobb oldalán a francia ágyas hálórész, emellett pedig a fürdőszoba. Azonban emellett ne menjünk csak úgy tovább, ugyanis ez egy mini wellnes részleg, „fényorgonás” zuhanyzós zuhanyfülkével, amelybe sok esetben a vendéglátóm is sokszor követni szokott. A mosdókagylón pedig körömkefe, amelynek használatára Shila abban az esetben tér ki, ha vendégnek nem esne le, hogy miért van ott.
  • Lány külseje:

    Két kolléga korábbi infói számomra annyira találók, hogy azokat beidézem, de nem plagizálok, mert nem sajátomként tüntetem fel a következőket:
    1) Torta69 által októberben a csevegőbe feltöltött videó telitalálat Shila arcvonásait illetően.

    2) Apolló11 pedig azt fogalmazta meg nagyon frappánsan, hogy Shila miért nem MILF.

    3) Saját kigyűjtésem eredménye az a nagyon informatív tény, amely Shila külsejét illetően sokat elmond, illetve előre vetít, hogy a TOP hirdetők listái közül a következőkön szerepel:
    Perfekt alak, csókos száj, hosszú lábak, érzéki hang, kihagyhatatlan kölcsönös francia, fülledt erotika, végig incselkedő, teljesen feltölt, mindig vidám, végtelenül kedves.
    Akárhogy is vesszük, ez 10 kategóriában való megjelenés, amelyet kevés hirdető mondhat el magáról.

    Mindezek után a magát „Doromboló cicus” – ként említő Shila -t én „kecses gazella” – ként is tudom jellemezni. Ugyanis nagyon filigrán alkatú, egy gramm felesleg sincs rajta, minden testrésze nagyon kellemes tapintású és semmi megereszkedés, vagy narancsbőr jelei nem láthatók. Hosszú karcsú és hibátlan formájú lábain a férfi szemek megakadnak, de a kerek popsiját nézve a tekintetet nehéz tovább vinni. Nem kebelcsoda, azonban a dekoltázsból kikandikáló melleit nézve, ha eddig még nem, akkor viszont már biztosan bizseregni kezd a farok. Vállára omló illatos haja szépen keretezi az állandó mosolyú, gyakran nevető arcát. Ez az állandó jókedv és vidámság, ami egyedivé teszi a Shila imázst, mert az így kerek és egyedien szép. Személyiségét tekintve pedig teljesen helytálló amikor saját magát doromboló cicusnak nevezi.
    Képei és adatlapon feltüntetett adatok egyaránt a valóságot mutatják.
  • Erotikus masszázs:

    A randi eseményei már a kapucsengőtől igen érdekesek. Eltévedni lehetetlen, mert tűpontosan navigál az ajtóig. Ezt most a sokadik randinkon is olyan elánnal teszi, mint a legelső alkalommal. Annyira kedvesen és aprólékosan mondja lépésről lépésre, hogy mire a mondóka végére ér, már rég az ajtóban állok.

    Azelőtt az ajtó előtt, amelyre nyugodtan ki lehetne írni, hogy aki itt belépsz, hagy fel minden bánattal.

    Fel is hagyunk, mert miután belépek, nevetve üdvözöl, és mire feleszmélnék, már azonnal ad is egy finom üdvözlő csókot, melyet érzéki érintéssel a hajamba túrva, majd egyre lentebb haladva simogat végig, míg a farkamnál aztán megállva elkezdi azt babrálni. Nem vagyunk szomorúak, nevetünk, miközben egy ideig a gatyán át, majd azon belül matat a kezével. Ezen állófogadást, ülővé alakítva a heverőre telepszünk. Előtte kiszabadulunk közös erővel a mai fogadó ruhájából, amely egy mélyen dekoltált selyem valami. A szomorúságnak és a megilletődöttségnek nyoma sincs, így pattan az ölembe szemben velem, átrakva a combjait a combjaimon. Ez így fenomenális érzés, de az egyre szűkebb gatyában kicsit inkvizíciósnak érzem. Látja az örömteli kínos szenvedésemet, ezért megszabadít a ruháimtól. Egybefogva amiket felfelé, és szintén egybe fogva amelyeket lefelé tudott rólam lehúzni. Jót derülve dobtuk a gönceimet mint egy nagy rongylabdát a heverőre.

    Így már születéskori állapotban tudunk összeölelkezni, majd egymás kézi szkennelése közben csókolózni. Nagyon jól tudjuk az elkövetkező percek történéseit, amiket gyorsan meg is beszélünk: „Szeretnélek kinyalni, imádom, amikor kinyalsz. Szeretném, ha leszopnál, imádlak leszopni. A szádba szeretnék élvezni, szeretem, ha a számba élvezel” diskurzussal alaposan felhúzva irány a tusoló. Itt aztán fürdés is történt, illetve azontúl, egy alapos erotikus hókamóka. Ugyanis miközben a hátamat mosta, előre nyúlva vette kezébe a farkamat, amit előbb érzékien babrált, majd egyre hevesebben verte. Közben én a punciját matattam, így jól elvoltunk, majd szembe fordulva is folytattuk. Közben Shila leguggolt és a farkamat eltüntette a szájában. A kellemes kis bemutató franciát elbírtam volna még egy jó darabig, de a zuhanyfülke komfortját már fel szerettük volna váltani. Érthető, hogy fürdés közben a nevetések és az oda-vissza elő-orgazmusok hangjai keveredtek.

    Fürdés után az ágyba dőlés előtt az ágy végénél, álló csúszkamasszázzsal kedveskedett Shila, amely közben ott folytatta ahol a zuhany alatt abbahagyta, ugyanis az ágyvégénél leguggolva kezdett egy olyan franciába, amellyel ki is akart végezni. A golyóimat felváltva nyalta és tüntette el, majd a rudamat oda-vissza nyalta végig, a makkomon pedig pörgette a nyelvét. Kézhasználat nélkül szopva vitt a végkifejlet felé, de még nem szerettem volna elmenni, így az ágyba invitáltam, és kértem feküdjön a hátára. Szenvedélyes csókolózással konstatáltuk, hogy milyen jó helyre és milyen jó pozícióba kerültünk. A melleivel óvatosan bántam, mert ultra érzékenyek, a finom törődésre viszont nagyon kellemesen reagálnak, még feszesebbé és a bimbók is hegyesebbé válnak. Lábait széttárva várta érkezésemet a puncijához, amit érzéki érintésekkel készítettem fel az orgazmusaira. A nyelvemmel is először kívülről kényeztettem, majd csak ezután járta be a nyelvem a nagy és kisajkait, a csiklóját sem kihagyva. Na kérem, Shila nem szívbajos amint korábban írtam, ha be szeretne nyúlni a gatyámba, akkor azt mosolyogva meg is teszi. Ugyanígy nem szívbajos amikor fogadja ha kinyalom. A szemkontaktot mosolyogva tartja, közben csípőből mozogva a punciját úgy jártatja a nyelvemen, hogy elég lenne azt csak ott tartanom. Azonban nagyon jól eltudjuk kapni a ritmust és együtt mozog a nyelvem a puncijával, éppen egy ideális lökethossz eltéréssel. Eközben a hangját sem fogja vissza, mert nem lehet csendesnek mondani amint a nehezen leírható, ezért Shila hangoknak nevezem, oooaaöööööooööö hangokat hallatja mindaddig amíg el nem reppen. Nagy köszönöm - öt mond, nagy mosoly közben. Látom rajta, hogy még szívesen vesz egy hasonló reppenést, és már megyünk is. Újabb mosoly és köszönöm, de úgy látom még most sincs ellenére a folytatás. Nekem sincs, én is élvezem. Most ez után a reppenés után viszont már kitér a folytatás elől és most már a köszönöm közben hozzám bújik.
  • Levezetés:

    Helycserével most én fekszem a hátamra és Shila jön fölém. Csókolózunk, közben a kezével a farkamat babrálja. Lejjebb haladva a farkamat a mellei közzé véve igazi kebelszex – el hoz izgalomba és kétséget kizáróvá teszi, hogy ennek a műfajnak is a nagymestere, továbbá bizonyítja, hogy egy fergeteges kebelszex – hez nem kell kebelcsodának lenni és XXL – es melltartót hordani. Lentebb halad és az ajkai közé véve olyan mélytorkos szopással kényeztet, úgy hogy miközben a szájában van a farkam, a zacsimat is érzékien nyalogatja közben. Egyidejűleg a kezével a combomat simogatva fokozza az érzést. Majd a szájából kienged és szabályos lingam fogásokkal a teljes felszerelést golyóstól rudastól olyan módon masszírozza, hogy sokan akik lingam királynőnek nevezik magukat nyugodtan tanulhatnának tőle. Gondoltam, ez nem is lenne rossz, főleg ha én lennék a modell és rajtam mutatná, hogy kell csinálni. Ilyen gondolatokkal tereltem magamat az orgazmusomból visszafelé, ami ment is darabig, de amikor újra a szájába vett az már a célegyenes volt a kivégző osztag felé. Szemkontaktussal a szájában végig tartva kísérte a vergődésemet. Miután lenyugodtam a vizes blokk felé távozott az utódokkal.
    Visszatérve hasra fordulást kért és felajánlotta a Nuru csúszkát, amit már alig vártam, nem hogy vonakodjak tőle. Azért vártam már nagyon, mert igencsak jó érzés és fenomenálisan jó látvány is egyben a tükörben, az amint rajtam siklik Shila a kecses gazella termetű NŐ. Miután „felszántotta” a mellével a hátamat, érzéki, de ellentmondást nem tűrő benyúlással markolta meg a farkamat. Ebben a pozícióban való érzéki zacsi és golyó masszázs, rúdveréssel váltakozva „Shila módra” magában álló élmény. Ami ezután jön, hogy ebben a pozícióból hátulról még franciázik, helyesebben, ahogy így vehemensen szopni is tud, na ezt bizton állítom, hogy párját ritkító eleme a Shila élménytárnak. Nem is csoda, ha ebben a helyzetben bármiféle orgazmus kontrollról szó nem lehet. Itt akkor végez ki Shila amikor akarja, így a döntése szerinti időpontban a homlokomat behorpasztó hatással kísért ejakulációval végzett ki. Én kinyúltam, Shila pedig a megszerzett utódokat vitte fürödni. Visszatérése után érzékien mellém bújva segített vissza a való világba. Majd a randit összegezve egyetértettünk benne, hogy ezt a hetet is jól indítottuk.
  • Elszámolás:

    A másfél órás randi * rózsaszállal honorálandó, amely a kapott élmény cunamit figyelembe véve csekélység.
  • Összkép:

    Shila meghatározó szereplője az erotikus masszázs világának.

    Nemcsak meghatározó, de kihagyhatatlan szereplője is, mivel akik nem ismerik a Shila randi során kapható élményeket, szegényebbek lesznek egy nagyon mélyre ható élménnyel.

    Akik már ismerik Shilát remélem, számukra is kellemes olvasmány az élményeim megosztása.

    Akik még nem ismerik azok számára remélem iránytűként szolgál, amennyiben szereik ezt a habitust, ezt a hangulatot és ezeket a történéseket amelyeket leírtam.

    Az, hogy ez a sokadik randink volt ne tartsa vissza azokat, akik még csak tervezik Shila meglátogatását. Ugyanis az első randitól az utolsóig Shila állandóan hozza azt a formáját, amely mindig visszatérésre inspirál.
Happy Massage