• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a része nagyon könnyen ment. Bár Larát nem mindig lehet elérni, amikor zölden világít biztos felveszi és nagyon kedvesen tájékoztat mindenről ami a helyszínen se változik. Még SMS-t is írt hogy akár előbb is mehetek. Sajnos már utón voltam és csak pár percel előbb tudtam oda érni.
  • Megközelítés:

    Nem kocsival voltam, de ránézésre a környéken elég nehézkes parkolni, BKV-val viszont pár perc séta csak.
  • Helyszín:

    A lakás az gyönyörű és nagyon tiszta. Törölköző tiszta és száraz, egyedül a kilépő volt kicsit túlhasználva de nem vészes. Baszobára nem lehet panasz, az egész lakás tényleg nagoyn szép.
  • Lány külseje:

    Itt sajnos elkell mondanom hogy a képeken bár ő van, de elég régiek és a kor se stimmel. Pár kilóval nehezebb és teltebb is de nem vészes egyáltalán. Valami kis Köntös + csipkés valamiben fogadott már nem is emlészem. Cicik és Popsi rendben vannak.
  • Action:

    Mint említettem bár a külső nem teljesen stimmel a hírdetettel, viszont a hozzá állás és a telefonban mutatott kedvesség maximálisan. Kedvesen beinvitált nagyon szívélyes volt. Én Gyorsan elmentem lemosni az út porát. Közben a néma csendtől nem kell félni, nagy csacsogó. (nem baj később tele szájjal már nem tudott beszélni :)

    Vissza térve a baszobába gyorsan egymásnak estünk, volt pár csók is, de igazából inkább leült az ágy szélére és egy kellemes Franciába kezdett. Kértem direkt az elején hogy lassan indítson, de a dirty talkot azonnal elkezdte. :) Aztán amikor már kellően felszopott elkezdett mégjobban bíztatni hogy nyugodtan menjek és basszam szét a száját. Igyekeztem is eleget tenni a kérésnek! :D Lehetett is nyomni neki rendesen, hajánál fogva jól rá is nyomtam. Nagyon jól csinálta, nem az a szégyellős fajta.

    Közben újjazgattam meg simogattam. Elég jól elkezdett nedvesedni már az oráltól is, szóval mondta hogy ne csak a száját basszam meg hanem a pináját is. Fordult és pucsított is gumihúzás után. Könnyen be is csusszant, de egykét perc után mondtam hogy forduljunk misszibe mert itt gyorsan végem lenne. Ott még azért próbáltam tartani magamat, bár a folyamatos ez-az basszál szét nyögések közepette elég nehéz volt. Végül itt durrantam de szépen hagyott lenyugodni, egyáltalán nem sürgetett.

    Utána gyors zuhany, kis csacsogás még és távoztam is.

    Az anált sajnos nem tudtam igénybe venni mert túl gyorsan elmentem de talán legközelebb.
  • Elszámolás:

    Amit megbesszéltünk és amit ki írt, ott igazából szó se esett róla, utólag tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Kellemesen kielégültem távoztam, korábbi beszámolók alapján számítottam rá hogy a képek kicsit öregek, de a vendéglátom kedvessége és odaadása igazából rendületlen, szóval szívesen ajánlom.
Happy Massage