• Edina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon lattam a hirdetését, majd napközben, telefonon kerestem is. Először nem értem el, de nem sokkal később diszkréten visszacsörgött és utána mindent meg tudtunk beszélni szóban. Könnyen találtunk megfelelő időpontot a következő napra. A cím és az odataláláshoz szükséges információk sms-ben, képpel alátámasztva érkeztek. Nem volt semmi gond.
  • Megközelítés:

    A parkolás a környéken nem egyszerű. Kevés a hely és azt is rosszul osztják be az autósok. A háztól 3 perc sétára van egy őrzött parkoló, teljesen vállalható díjon. Én végül amellett döntöttem és ott tettem le az autót. Mivel a GPS pontos volt és még képet is kaptam a cím mellé, egyből odataláltam. Érkezésem után, telefonon kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Helyszín:

    Az épület és a lakás is teljesen új, modern és jól felszerelt. Mindenhol tisztaság volt. Látszik, hogy kiemelten fontos Edinának a higiénia és a rend. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel és emlékeim szerint, 5-6 tusfürdővel. Szájvíz és pohár kikészítve. Két puha és számomra meglepően illatos törülköző volt előkészítve.
    A szoba a konyhával egybenyitott helyiség. Tágas, nagy ággyal ellátott. Volt lehetőség a beszélgetésre széken ülve az asztal mellett.
  • Lány külseje:

    100%-ban megfelel a képeknek. Egy hálós ruhában fogadott, ami ahol kell, szabad "bejárást" enged. Én ezt később kértem, hogy vegye le, mert teljes egészében szerettem volna látni és érezni. Egyből kialakult a szimpátia.
    Edina nagyon szép nő. Selymes barna bőre van, ami ízléses tetoválásokkal van díszítve. Az alakja számomra tökéletes. Szép és izmos lábak, hibátlan és kőkemény fenék, karcsú derék, pont megfelelő méretű cicik és nagyon helyes arc, egy csipetnyi, viszont karakteres sminkkel kiegészítve.
  • Action:

    1 órára mentem. Érkezésem előtt 30 perccel kérte, hogy késsek 10 percet. Megérkezésem után megmutatta, hogy hová pakolhatom a cuccaim, miközben elkezdtünk mindenről is beszélni.
    A fürdőbe mentem és elkezdtem készülődni, míg Ő a felajánlott frissítővel várt a szobában. Miután elkészültem, helyet foglaltam az asztalnál és elkezdtünk beszélgetni. Hamar kiderült, hogy nem szükséges a feszültséget oldani, mivel ami talán volt is, az hamar elillant. Többször mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, ami az együtt töltött idő alatt végig érezhető is volt.
    Kezdésnek pár aprócska csókkal és puszival indítottunk, majd letérdelt, vagy guggolt elém (nem emlékszem pontosan) és elkezdett szopni. Pillanatok alatt kemény lettem, mivel a franciája nagyon kellemes. Teljesen a kérteknek megfelelően csinálta. Lassan, mélyen és kéz nélkül. Közben a szemkontaktust tartva. Itt kértem, hogy vegye le a már említett ruhát, ami kb 1 perc volt. Addig puszilgattam és simogatta a hátát, ami meglátásom szerint tetszett neki. Ezt követően szopás hanyatt fekve, majd állva és az arcára verte. Pazar volt.
    Pihi alatt dumcsi és közös témák kitárgyalása volt a program.
    A második kör ismét szájjal történő kényeztetéssel kezdődött, majd én nyaltam kicsit. Gumi fel és szemből hatoltam be. Szűk, feszes puncija van. Ilyen popsit látni kell hátulról, így kutyusba fordult. Nem jött össze az összehangolt mozgás, így az asztalra dőlve pucsított be. Ez sem sikerült tökéletesen, bár az hozzá tartozik, hogy kb egymagasak vagyunk és ez is közrejátszhatott. Mindezektől függetlenül csodás élmény volt.
    Újra szemből tettem be, viszont most több felé módon is, váltogatva a pózokat. Volt lábat teljesen kitárva, "béka" pózban tartott lábakkal és teljesen rádőlve a lábaira vágtában mozogva benne. Végig bíztatott és ösztönzött a tempóra és a "vadságra". "Bazd a puncim, dugj erősen, stb". Nekem ez bejön, szóval ide is jár a 10 pont. Így élveztem el. Hagyott lenyugodni.
    Frissítő elfogyasztása, beszélgetés és zuhany volt a további program.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát. Amit előre megbeszéltünk és a helyszínen pontosítottunk, azt teljesítette gond nélkül.
  • Összkép:

    Túlzás nélkül írom, hogy az eddigi Hölgyeknél tett látogatásaim közül, ez az alkalom volt a legjobb. A nő messze a legszebb, akivel lefeküdtem. Végig korrekt és odaadó volt.
    Egyetlenegy dolog jut most eszembe: lehetett volna kicsit világosabb a szobában, de ezt akkor és ott nem kértem, csak visszatekintve írom, inkább magamnak, hogy a következő találkozás alkalmával egyeztessünk ennek lehetőségéről is.
Happy Massage