• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon találtam rá Dórira. Telefonon kerestem három nappal a randi előtt, könnyrn elértem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. VTR-en is megerősítettem szándékomat.
    A randi napján telefonon jeleztem, hogy biztosan ott leszek a megbeszélt időben.
  • Megközelítés:

    BKV-vel menten, busz és troli a ház közelében áll meg. A parkolás nehézkesebb ezért válaztottam a trolit. Fizetős övezet. Pontos, egyértelmű a megadott cím, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Régi építésű földszinti lakás, szerintem nem egyedül rendel e lakásban. Én a hangulatos szobát és a fürdőszobát láttam, ami nagyon tiszta és rendezett volt. A fürdőszobában sarokkád zuhanyzóval, sok tusfürdő, szájví és dezodor is volt. Nagy, tiszta , puha törölközőt kaptam a fürdéshez. A szobába kellemes hangulatvilágítás van, halk nyugtató zene szói.
  • Lány külseje:

    A képek a valóságit tükrözik, nekem jobban tetszett élőben látni kedves Dórit.
    Nagyon szexi mini ruhában fogadott, már itt láttam, hogy jó helyen járok.
    Haja kontyban volt felkötve. Első látásra csábító szemei kerültek a látóterembe. Arca mosolygós, izgultam, de rám mosolygott és minden rendben volt.
    Nagyon jó alakja van, a popsit meg látta a lélegzetem is elállt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után Dóra már ruha nélkül várt rám a szobába. Még egyszer megcsodáltam, nem győztem betelni szépségével.
    Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk.
    Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása. A tükörben végig a csodás testét figyeltem, sokszor a szemkontaktus is megvolt.
    A hátam masszírozása után kérésemre nem a megszokott módon alakultak a dolgok. Dóra feküdt a matracra, én kezdtem masszírozni, ez nem szakszerű masszás inkább szeretet kényeztetés volt. Talpát, hátát igyekeztem kellemes érzéseket kicsalni.
    Kis idő után kértem Dórár forduljon a hátára. Na itt kezdődött ez erotikus rész.
  • Levezetés:

    Olajos kézzel simogattam Dóri testét, tetőtől talpig, közben sok puszi és csók is volt. A aranyos puncinál hosszan elidőztem és nyelvel kedveskedtem Dórának, remélem sikerült egy kis örömet szerezni neki. Azt mondta egész nap elviselné ezt a kedveskedést.
    Ezután én feküdtem a hátamra, Dóra vett kezelésbe. Nem volt már masszás, volt sok puszi és csók is. Az egész testemre kiterjedő kényeztetést kaptam.
    A kis barátom a szájába került, semmi kezezés, csak Dóra szája, ahol leginkább teljesen eltüntette férfiasságomat. Érezhette, hogy nagyon felizgatott, kikerültem a szájából, testével végigsimult rajtam, cicikkel masszírozott, a farkam is kapott a cicisimogatásból.
    Dóra ráült a combomra, így izgatott kézzel és a hasával simogatva izgatott. Majd a lábam közé térdelt és szájjal kényeztetett. Ilyen orális kényeztetésben még nem volt részem, ezt nem lehet leírni, ezt át kell élni.
    Nem is bírtam már sokáig, a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, majd megtörölgetett, ezután rám feküdt, öleltük egymást és beszélgettünk. Ez nagyon kedves volt Dórától és nagyon jólesett.
    Az időnk letelt, gyors fürdés és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat. Nagyon korrekt az elszámolás. Teljes mértékben megérte meglátogatni Dórát.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam jól esett az a sok kedvesség amit kaptam. Én úgy érzem Dóra mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát, kitalálta mire van igényem.
Happy Massage