• Szederke

  • Beküldte:
  • Szederke reagálása

    Köszönöm szépen! Elképesztően kedves figyelmes férfias jellemet ismerhettem meg benned. Jó volt beszélgetni, de a csendek sem voltam kínosak. Remélem mihamarabb találkozunk és újra élhetjük a közös perceket! Millió puszi!

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését még decemberben, és mivel szimpatikus volt számomra annak a képi és szöveges világa, így telefonon kerestem. Könnyen elértem és könnyen szót értettünk, nagyon rugalmasan meg is szerveztük az első randinkat még az ünnepek előtt.
    A telefonos egyeztetés azóta is nagyon jól működik, emellett használtuk már a VTR – t is.
  • Megközelítés:

    Az adatlapon is nagyon jól le van írva megközelítés, tehát Dohány u és Izabella u amit célba kell vennünk. Parkolót eddig mindig a ház előtt találtam.
  • Helyszín:

    Régi korokat idéző hangulatú, csupa zöld belső udvaron át jutunk a lépcsőházba ahonnan már nyílik is a randi helyszíne. Retro hangulatú a lakás, retro bútorokkal berendezve, amely így egyáltalán nem azt sugallja, hogy egy masszázs szalonba érkeztünk. A jövetelünk céljára is csupán a képeken elhelyezett néhány led füzér, pár gyertya, pár szobor utal. Egyébként mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel, aki egy kis hangulatvilágítással kedveskedve dobja fel a fogadásomat. Egy nagyobb helyiségben az étkező garnitúra csábít egy kellemes kis csevegésre, ahol a vendéglátómat az ölembe is tudom ültetni, de már hívogat is a szomszéd helyiségben lévő kényelmes francia ágy. A zuhanyzót könnyű megtalálni ahol a fürdőszerek elegendő választékát találjuk.
    A lakás hangulatát illetően találó az adatlapon is említett „chillout” hangulat, érzés.
  • Lány külseje:

    A jelenlegi fotói igen figyelemfelkeltők, ugyanakkor Szederke formáit sejtetni engedik csupán, pedig azok egyáltalán nem rejtegetni valók. A jelenlegi fotókról is látszik a vékony alkata, a hamarosan felkerülő újabb fotók pedig várhatóan be fogják mutatni, hogy milyen csinos is valójában Szederke. Vékony bokáját, formás vádliját és combját tekintve nagyon jó lábakon áll. Kerek popsiját látni és érinteni egyaránt kellemes élményt jelent. Mellbimbói szép udvarukból előcsalogatva hívogatnak kényeztetésre. Ajkait nem csak öröm csókolni, de csókolni is nagyon érzékien tud. Szemében ott van egy állandó csillogás, az arcát keretező derékig érő fekete haja kínálja magát, hogy beletúrjak. Csilingelő hangja teszi teljessé a képet, amely alapján nagyon találó az „Angyali finomság” szlogenje.
    A fogadó ruhája most egy fekete színű szett volt, amely egy falatnyi tanga, de három sor zsinórral megspékelve és egy melltartó, amely nemcsak sejtetni engedte, hogy van abban valami. Szederkéhez mindenfajta színű ruha egyaránt illik, de a fekete, vagy a fehér az igazi amely a leginkább passzol szép színű bőréhez.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemet követően először is meglátogattam a fürdőt, hogy kézmosás, stb után tudjak Szederkéhez visszatérni.

    Szederke annyira belülről jövő barátnős hangulatban fogadott most is, hogy most sem szerettem volna és szóba sem jöhetett az azonnal, irány a fürdés, felvezetés, levezetés, fürdés és tipli tartalmú történet.

    Sokkal inkább volt kedvemre alaposan kigyönyörködni magamat Szederkében, majd az étkezőasztalnál lévő széken az ölembe ültetve egy kis egymásnak örülés, amely nem is szólhatott másról, mint a csilingelő hangjának hallgatása közbeni sok apró pusziról és csókokról. A szomszédos szobából szinte vonzott bennünket a kényelmes francia ágy, amelyen már vízszintesen tudtuk egymást átölelni és nagyon izgatóan a ruhán át felfedező útnak indítani a kezünket. Miközben szabadultunk megfele sorban az egyes ruhadarabjainktól Szedereke nagyon kellemes kérdésekkel „ostromolt”. Szereted, ha a nyakadat puszilgatom? Szereted az érzéki dolgokat? Mindezek közben olyan érintésekkel okozott nagyon érzéki hatásokat, hogy szinte ívet húzott a keze amerre érintett. Nem volt szívbajos, mert amihez nem fért hozzá azt előbb a gatyámon át, majd mivel valóban nem szívbajos a gatyámba nyúlva kaparintotta meg. Ez így nagyon izgalmas volt, amit a helyszűke szinte pattanásig fokozott, amitől aztán Szederke hamarosan megszabadított. Én is kihámoztam őt a kicsi kis tangából és melltartójából és így már tudtunk menni, zuhanyozni. Itt vizes lingam masszázst kaptam hátulról közelítve, melyet kértem elölről is bemutatni. Én is feltérképeztem Szederkét, miközben alaposan át is simogattam a zuhany kellemesen meleg vízsugara alatt. A csókolózás itt is nagyon kellemes volt. Annak ellenére szeretem a csókját, hogy az nem a nyelvvel való mandula vizsgálat.
  • Levezetés:

    A közös zuhanyozást követően az ágyon folytattuk egymás testén tett érzéki felfedezéseinket. Szederke nagyon figyelmesen megkérdezte, hogy milyen ruhát szeretnék, ha felvenne. A ruha persze nem komoly volt, mert egy fekete combfixre gondolt, amit nagyon helyeselve elfogadtam és igen vadítóan nézett ki benne. Ez az öltözet csak tovább fokozta azt az érzéki hangulatot, amely végig jelen volt a szeánsz során. Szederke kérdezte, hogy szeretném – e már a csúszkamasszázst. Mondtam, hogy igen, de kezdjük statikusan, tehát feküdjön rám. Amit örömmel fogadott, de kérdezte, hogy nem lesz – e úgy túl nehéz számomra. Nagy mosoly közben a csillogó szemét a szememre szegezve már el is helyezkedett rajtam, én pedig így alaposan végig tudtam a hátát „masszírozni” és simogatni. A statikát egyre inkább dinamika váltotta fel, mert Szederke is aktivizálta magát. A melleivel szorgalmasan masszírozta a farkamat, szinte a kivégzés határáig el is vitt. Ezt észlelve újabb gyönyör felé vitt mert kézbe vette az irányítást, majd amikor már így majdnem kapituláltam, akkor erre is rátett egy lapáttal. Ugyanis pihenésként az ajkaival és nyelvével kezdett velem játszadozni. A golyóimat vette előbb pártfogásba, majd a rudamat minden irányból nyalogatta, a szemkontaktust folyamatosan tartva. Éppen csak a makkomat nem tüntette el, csak éppen-éppen érintette egy-egy villanásnyi nyalintásra. Ezzel úgy felspanolt, hogy szinte ki is végzett. Majd amikor érezte, hogy megálltam a kivégzés felé vezető úton, csak akkor tüntette el az ajkai között a makkomat. Ekkor viszont már koppig eltüntetett. Amit ezután művelt az a lassú halál felé vezető út volt, mert egyáltalán nem gémeskútként bólogatva franciázott, hanem a számomra éppen legkellemesebb ütemben, nagyon érzékien járatta a rudamat a koppanástól a makkom hegyéig. Az izgalomban lévő farkamat a változatosság kedvéért ismét a mellei között járatta, innen már nem is volt vissza út, nem is akartuk és ki is végzett.

    Miután visszatértem a kellemes kivégzésből, 69 – ben folytattuk, ami kellemes volt mindkettőnk számára, azonban Szederke számára nem ez jelenti azt az igazi beteljesedést, amely mindent visz. Sokkal inkább bejön neki, ha csak vele foglalkozom, melyet örömmel tettem, Szederkével foglalkozni nagyon nagy élmény, az orgazmusát nem színészkedi, mert az azért könnyen el tudom dönteni. Nem titkolja ami kedvére van és nem titkolja az örömét. Az ehhez vezető utat, nem részletezem, mert a beszi nem rólam szól.

    Az viszont nyilvánvaló, hogy a medve szereti a mézet, Szederkének pedig isteni mézes csuporkája van. Az is köztudott, hogy a medve szereti a málnát, de most már a Szederkét is felettébb kedveli.
  • Elszámolás:

    A két órás randi végén ** rózsaszálat kötöttem a bokrétába.
  • Összkép:

    Szederke egy nagyon kellemes új színfoltot hozott számomra az erotikus masszázs terén.

    Az egész randi során végig jelen van egy nagyon nagyfokú figyelmesség, amely egyáltalán nem tolakodó fontoskodás, hanem valódi érdeklődés, hogy mit hogyan szeretnék, mit hogyan csináljon, hogy minél jobb legyen.

    A szeánszot végig áthatja Szederkének az a belülről jövő, magas szintű érzékisége, amely alapján vétek lenne vele egy rapid randi, sokkal inkább érdemes ízlelgetni a világát, és mint a legfinomabb és legtisztább gyümölcsnek élvezni a finomságait. Amit a szlogenben is ír, az "Angyali finomság" az kifejezetten találó.
Happy Massage