• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a beszit és a szupi reggelit is 😉
    A parkolással nagy mákos volt, mert fizetős, a sarkon van az óra.
    Alig várom a következőt!
    Ölellek!
    D.

  • Egyeztetés:

    Korábban telefonon és üzenetben kommunikáltunk, a randit is ez utóbbin egyeztettük le, majd megerősítettük VTR-en. A címet is a VTR visszaigazoláskor kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a címre vitt a navigáció. Parkolóhely bőven akadt, simán le tudtam tenni az autót. XIII ker belső, lakótelepi része. A parkolás szerintem nem fizetős, én legalábbis nem találtam automatát, és mikuláscsomagot sem kaptam. Tömegközlekedést nem figyeltem, de biztos sok lehetőség van a megközelítésre.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő panellakás jó állapotban. Nappali, kis háló (óriási tükörrel a falon), az akció itt zajlott egy nagyméretű matracon. A fürdő kicsi, de teljesen rendben van, néhány tusfürdő és friss, jó minőségű törölköző.
  • Lány külseje:

    9-10 éve randiztam Dórival utoljára, azt kell mondjam a csajszin nem fog az idő! Magas, sudár teremtés, képeknek teljesen megfelel. Alkatához képest gigantikus természetes mellek, csodálatosak. Arca külöleges, kimondottan szép. Szemei gyönyörűek, a haja vadóc. Kérésemre farmersorban várt bugyi nélkül, valamit feket topban melltartó nélkül (2. kép)
  • Action:

    Nagyon vártam már a randit, izgultam is kissé. Az ajtón belépve kézfogás, majd azonnal szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Markoltam a melleit, majd a punci felé kezdtem tapogatózni, mire Dóri megkérdezte: “Mostál már kezet? Nem? Na siess, a hálóban várlak…” Értettem a célzást és gyors, de alapos tisztálkodást követően már a matracon fekve találtam amint épp a zenét állította be.

    Mellé heveredtem és folytattuk a csókolózást, majd némi cicizés után nekiálltam nyalni a csodálatos, érett, zamatos barackját. Néhány perc után elélvezett (“ugye maradsz estig?”) majd fordulás után megkaptam azt a csúcsminőségű extra szopást, ami az egyik legjobb volt életemben. Lágyan, szembenézősen, köpködve-nyálcsorgatva, nyelvéhez csapkodva kényeztetett, majd az ujjaival simogatta a makkom miközben tovább nyalta a répám és a saját ujjait. Általában egylövetű vagyok, de most kértem, hogy így tegyen boldoggá, amit meg is tett, hamarosan a szájába élveztem, miközben a szemembe nézett.

    Lenyugvásomat követően felajánlott egy masszázst, amit ki ne hagyjatok. Olajjal dolgozik, a hátamat símogatta a melleivel, rámfeküdt és az állával gyúrta a lapockámat, vagy finoman köpködte a a hátam és lenyalta rólam. Nagyon fülledt és izgató volt. Közben beszélgettünk, kellemes percek voltak. Kb. 10 perc után lefordult rólam, én is a hátamra kerültem, nekiállt a csodás szájával felhozni a második körre. A cerkám kicsit nehezen ébredt, ám Dóri kitartásának és a felém fordított pina nyalásának köszönhetően (“imádom a szádat, nem tudok arra figyelni amit csinálok”) kellően merev lettem a kufirchoz. Gyors gumizás után Dóri belémguggolt és elkezdett vehemens tempóban vágtázni. Közben az elémtáruló csöcshegyeket hódítottam meg kézzel és szájjal. Volt hogy összepréseltem őket, és egyszerre szoptam a két bimbót. Fordultunk kutyusba, dugtam mint a gép, a tükörben néztük magunkat (“ugye milyen jól nézünk ki?”). Váltás misszire, itt sikerült megint csúcsra vinnem (“óóó, azt a picsa…, kúrjál! óóó baszki…), de éreztem hogy nem tudok elélvezni. Ezt jeleztem is Dórinak, aki lekapta a gumit és nekiállt újra a frenetikus orális műsorának. Bekéredzkedtem a cicik közé először szemből, majd fordítva is, és így tudtam végül a giga mellek közé spriccelni, miközben alulról a tojásaimat nyalta és köpködte. Kész voltam.

    Még beszélgettünk pár percig, majd zuhanyzás után öltözés és menet. Jól indult a hetem, na!
  • Elszámolás:

    Előre, teljesen korrekt módon. Minden annyi, mint ami ki is van írva.
  • Összkép:

    Dóri egy szabadlelkű, felvilágosult, kiegyensúlyozott nő, akit körbeleng az erotika és bujaság. Nagyon kellemes vele eltölteni az időt, testileg-lelkileg feltöltődve jöttem el tőle a viszontlátás szándékával. Köszi Dóri, szuper vagy!
Happy Massage