• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen, hogy írtál rólam! Nagyon jól éreztem magam veled, örülök, hogy te is. Remélem hamarosan sort kerítünk egy újabb talira. Puszillak

  • Egyeztetés:

    Egyszerű volt . A zöld fény villogott és mindkettőnknek megfelelő időpontot tudtunk találni aznapra . Ami jó mert volt egy- két napokra előre lefoglalt időpontom anno más lányoknál amit le kellett mondanom időközben, és ezért kissé megorroltak rám. Pedig az ő általuk hozott időintervallumban tettem. Na mindegy….
  • Megközelítés:

    Autóval menni horror. Senkinek sem ajánlom, de erre ő is figyelmeztetett. Ferencziek teréről pár perc séta.
  • Helyszín:

    Régebbi több emeletes ház kicsiny múlt századi lifttel. Babakocsisok rémálma. Lakás tiszta, a szobában nagy francia ágy, gyertyák, diszkrét sejtelmességet Biztositó türkisz színű LED csíkok . Nagy fürdő , káddal és zuhanyfülkével is . Sok - sok hígéniai választék.
  • Lány külseje:

    Diszkét bejutás, ajtó mögött várt Eveliyn. Egy fekete köntös szerű volt rajta de ez sem tudta elrejteni gyönyörű alakját, szédületes kebleit , ami bár sebész alkotta , tökéletes . Tanultam is valamit, hogy mi a különbség a szilikon és a zselé közt . Zselé párti lettem:) A teste vékony az arc szexi “ tanárnéni” amin még dob a szemüveg. Tetkók vannak , engem nem zavar.100 % az van a képeken amit élőben fogad!
  • Action:

    A kötelező tusi után Evelin meztelenül várt már engem.Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg de a cicik látványa és érintése megvadított . Kisebb csók váltás után a keblek szájjal való kényeztetésbe kezdtem. Szerintem jól csináltam mert a bimbók érezhetően megkeményedtek ajkaim hatására. Majd innen lefelé kezdtem csókokkal folytatni gyönyörű teste kényeztetését. Oda érve a célhoz a rendkívül igényesen karbantartott puncihoz. Illatos tini punci kategória . Élvezet volt nyalni közben az ujjammal popsijának kapuját érintve fokoztam az élvezetet . Ezek után hanyatt fektetett. Először csak az ujjaival érintette , simogatta , kényeztette a makkomat és a golyokat. Ezzel úgy fel izgatott rövid időn belül , hogy kő kemény lett a farkam . Ajkai következtek óvatosan kapta be először csak a makkrészt, majd egyre beljebb folytatta. Nem volt igazi mélytorok de valahogy Evelin kislányos karakterétől nem is vártam el. Kérésemre gumit húztunk. Majd először én térdelve , az ő lábait a mellkasomhoz támasztva hatoltam be a punciba. Ezt követően misszi majd kérésemre hátulról folytattam. Itt megkérdezte , hogy hasra feküdjön vagy pucsítcson . Kitolt popsi párti vagyok. Képein annyira nincsen kihangsúlyozva popsija de élőben látva mondhatom nagyon formás , kellően tudod irányítani az aktus erejét . Majd ő pattant rám és finoman kezdve de egyre gyorsuló üzembe szépen megfejte a farkam punciával. Hatalmasat élveztem. Köztes időben beszélgettünk rendkívül értelmes jó partner ebben is. Második menetben kértem , hogy szájába élvezhessek , bár extra, de nem lehetett ezt az érzést mikor egy fincsi francia után telelövöm szácskáját .Hagyta lenyugodni a farkam a szájába ,majd diszkréten a fürdőben megszabadult az “ anyagomtól” . Utánna még beszéltünk , mondtam , hogy jól főzök , ügyesen mozgok a konyhában. Erre azt mondta , hogy legközelebb a konyhában is szexelünk . Behajtom az ígéretet …
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent tartalmaz és nincs eltérés . Nfvsz vettem igénybe . Megérte:) Utólag az ajándék átadása. Úgy érzem ezt nem kell ragozni tovább ….
  • Összkép:

    Maximális barátnő feeling. Okos , értelmes beszélgető partner( is) Rá tud hangolódni a vendégre. Mindenképp jó választás ha tartalmas együttlétre vágysz. Aki egy pornós durva gyors egészségügyi ürítésre vágyik annak csalódnia kell. A besorolás felejthetetlen lenne ha engedné a rendszer egyenlőre.
Happy Massage