• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rebeka adatlapján úgy írta, hogy csak 12-től lehet hívni, nos én akkor próbáltam, és egyből fel is vette. Annak ellenére, hogy rendelési ideje elég szűk, még aznap belefértem a végére.
  • Megközelítés:

    Forgalmas főúton, központi helyen van, kiváló a tömegközlekedés. Parkolás a környező mellékutcákban, lehet helyet találni, természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Egy háború előtti modern ház, szintenként két lakás, zárt lépcsőházban, tehát nem kell hosszú folyosókon tekeregni. Liftből kilépve mindjárt balra. A lift kellemes lassú utazás a sokadikra, talán legfelsőre kell menni. A lakás belülről teljesen rendben van, a fürdőszobában olyan érzés lenni, mint egy új építésű lakásban. A szoba is fel lehet újítva, de ott már nem azt figyeltem :-). Ami kell, megvolt: egy hatalmas matrac, mellette tükör, nagyon halk zene, hangulatfény, minden ami kell. Külön törölközőt kaptam az elejére és a végére, az egyéb kellékek (tusfürdő, szájvíz) a szokásos választékban.
  • Lány külseje:

    Rebeka egy fekete tangában és melltartóban fogadott. Itt már mindent leírtak a külsejéről. Vékony, alacsony lány, szép formákkal. Arcra az a "nem feltűnő" szépség, aki szerintem mindenki számára szimpatikus. Kaptam egy üveg vizet, az elején nem hiányzott, de a végére jól esett.
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdezte, mivel masszírozzon, és megbeszéltük a programot, aztán fürdés. Masszázsként azt kértem, hogy fejtől lábakig menjen végig, azután legyen csúszka. Hát a masszázsra alig emlékszem, mert elbeszélgettünk mellette, ő kérdezgetett, masszírozott, én meg a válaszra figyeltem, nem is annyira, hogy pontosan mit csinál. Utána jött a csúszka, még hason voltam, amikor keresztben rám feküdve a testével kezdett masszírozni. Megmondom őszintén, ez nekem nem annyira jött be, bár volt tükör, de nem láttam olyan jól. De aztán jött a fordulás. Ekkor is keresztben folytatta a csúszkát, így már sokkal jobb volt, láthattam a szép kézbe illő melleit, simogathattam a popsiját, vádliját. De azért ezzel együtt a párhuzamos csúszka -amikor a cickók agyéktájtól az orrom hegyéig vándorolnak oda-vissza- jobban bejön. Na de ami ezután jött az mindennél jobb volt.
  • Levezetés:

    Finom érzéki simogatásba váltott, és apró puszikkal a testemen elindult lefelé, kezével már a farkamat fogva, azután nagyon kellemesen, közepes tempóban kezdte a kényeztetést. Kis idő múltán jeleztem neki, hogy ha van ehhez fogadókészsége, had kényeztessem én is egy kicsit. No ekkor megfordult, felém térdelt, gyönyörű punciját a nyelvem elé tárva. Egy darabig igazi kölcsönös -egyidejű- francia volt, de nagyon igyekezetem szorgoskodni, és éreztem, hogy ez Rebekára igen csak hatással volt, mert ő abbahagyta az orális kényeztetést, és épp csak kézzel simogatta a farkamat. Ez nekem így volt tökéletes, élveztem, hogy adhatok, az én szerszámom sem volt azért elfelejtve, de most Rebeka koncentráljon csak magára ... éreztem, ahogy teste megremeg, nagyot sóhajt, kicsit vonaglik, de még nem hagytam abba, igyekeztem nyelvemet még fürgén járatni a csiklóján, és egy-két perc múlva újra éreztem a teste remegését. Csak ezután lassítottam. Ekkor felém fordult, és finom csókolózásba kezdtünk. Majd rátértünk az én befejezésemre. Rebeka vállalja a prosztatamasszázst is. Gumikesztyűt húzott, majd elkezdte a finom behatolást. Közben a másik kezével, illetve szájjal kényeztette a szerszámomat. Az órára sandítva láttam, hogy van még időnk a másfél órából, így kétszer is megkértem, hogy iktassunk be egy fél perc szünetet, hogy a csúcs felé vezető utat többször is bejárhassam. Harmadikra aztán teret engedem a befejezésnek. A NFVSZ sem lett volna rossz, de most nem volt benne a csomagban. Gyors tisztogatás, után még mellém feküdt egy kis időre, és nagyon finom csókot váltottunk. Azután fürdés, öltözés. Búcsúként még megkínált csokival.
  • Elszámolás:

    A prosztatamasszázs az extra. Egyébként az adatlapon olvasható árak mérvadóak.
  • Összkép:

    Rebeka nagyon kedves lány, a barátnő feeling tökéletesen megvan. Nincs kizárva, hogy még felkeresem, főleg ha prosztatamasszázsról van szó, akkor ennél jobb nem is lehet.
Happy Massage