• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a rendelési időn kívül, de pár csöngés után felvette és normálisan meg tudtunk beszélni mindent. A telefonban nagyon kedves volt és még aznapra tudtunk időpontot egyeztetni. Küldött egy sms-t, amiben megadta, hogy pontosan hova kell menni, és még egy fotót is mellékelt a konkrét épülethez. Még a telefonban megbeszéltük, hogy egy megadott ideig meg kell erősítenem sms-ben, amit meg is tettem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a címet a Google Maps egy hajszálnyit máshová teszi, mint ahol van, de az sms-ben kapott kép segített. Van egy csomó parkolóhely, de van rengeteg autó is, mert új építésű házak egyike a hely, ahol több ilyet is építettek hirtelen. Nekem szerencsém volt, simán tudtam parkolni 100m-re a címtől. A bejutás a szokott módon történik, aztán kis liftezés után caplathatunk egy hosszú folyosón és már ott is vagyunk.
  • Helyszín:

    Egy kis lakásról van szó, aminek a nappalijában egy kihúzható kanapén történik a randi érdemi része. A lakás teljesen rendben van, tisztaság van mindenhol és mivel új építésű az egész ház, ezért teljesen normális, kulturált stb.
  • Lány külseje:

    Edina 100%-ban megfelel a képeknek. Egy egész testes hálós szexi ruciban volt, ami a puncinál nagyon praktikusan ki volt vágva. Nagyon jól kiemelte az egyébként is tökéletes alakját. Barna szolis bőr, erős smink, szexi ruci, szilikon cickk és -ajkak. Összességében nagyon pronós hatást kelt, de a viselkedése nagyon kedves-barátságos, csacsogós.
  • Action:

    Zuhanyzás után megjelentem a tetthelyen és Edina derekára tettem a kezemet és elkezdtem tisztázni jövetelem célját, ti. hogy egy órát szeretnék maradni, szeretnék ezt is meg azt is stb., de ő ezekkel nem törődött, hanem rögtön leguggolt és hipp-hopp bekapta és elkezdte szopni a farkamat, nem hagyván időt, hogy végigmondjam a mondókámat.

    A dolog nagyon meglepett, de nem érintett kellemetlenül, úgyhogy hagytam ügyködni, hiszen ha ő éppen most ennyire szopni akar és pont az én farkam van ott, akkor ki vagyok én, hogy leálltsam? Azt mondjuk nyomban levettem, hogy itt nem annyira a barátnő feeling fog dominálni, mint a pornózás. Én szívesen indítottam volna kis simogatással, csókolózással, utána kölcsönös franciával, de Edina annyira belecsapott a lecsóba, hogy meg kellett, hogy adjam magam és bele kellett törődnöm a sorsomba. Mondjuk annál rosszabb sorsot is el tudok képzelni magamnak, mint hogy egy ilyen pornós tündér franciázzon sok nyelvpörgetéssel, kéjes hangokat hallatva egy szexi hálós cuccban alulról felfelé pislogva rám. Egy ideig álldogáltam és hagytam szopni, időnként voltak kisebb-nagyobb kéréseim, pl., hogy nyalogassa meg a heréimet is, de ezekkel egy Edinát nem lehet zavarba hozni. Megjegyzem, semmi kényszerfrancia vagy mélytorok nem volt, de ilyeneket sem alapban, sem extrában nem is hirdet, úgyhogy hiányolni sem lehet őket, csak a teljesség kedvéért mondom. A francia szuper jó volt, annyira, hogy egy idő után lefeküdtem, mert már nehezen bírtam állva és úgy folytattuk a mókát. Mikor megfelelően keményre felszopott, kértem, hogy adjon rám egy gumit és üljön bele.

    Az eksőn tehát lovaglással kezdődött, amit nagyon jól csinált, bár nem túl sokáig. Egyszercsak abbahagyta és kérte, hogy dugjam meg hátulról. Egy hölgy kívánsága természetesn parancs, pláne, ha ezt kéri, úgyhogy beraktam háturlól és jó hangulatban csattogni kezdtünk. Edina folyamatosan mozgott rá a farkamra és mindenféle perverz szövegeket nyomott, amiket nem írnék le, de mindenkinek a legmocskosabb fantáziájára bízom. Egész sokáig dugtam így hátulról, szédületes látvány volt a szuper feneke a hálós cuccban, markoltam is rendesen, meg dugtam ahogy csak tőlem tellett, eleget téve a folyamatos bíztatásnak. Egy idő után azért eldurrantam a gumiba, aztán elmentem zuhanyozni, majd visszafeküdtem Edina mellé és dumálgattunk a világ minden dolgáról. Nagyon kedves, szórakoztató figura, nincs kínos csend nála.

    Valamennyi idővel később megint belecsaptunk egy franciázásba, amit megint szédületesen jól csinált. Nagyon hamar kemény lettem megint, olyannyira, hogy kértem a gumit és hasra fektettem Edinát és hátulról támadtam. Nagy erőkkel támadtam hátulról, oldalról és szemből is, de sajnos nem sikerült elmennem, ami csak az én hibám, nem Edinán múlt. Mivel sejtettem, hogy még kb. fél órát kéne reszelnem, hogy el tudjak menni és annyi időm már biztos nincs, ezért abbahagytam a ráspolyozást és elvonultam zuhanyozni, aztán öltözés és indulás ki a hideg téli nyálkába.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszélt összeget adtam oda utólagosan, extrákat nem vettem igénybe, minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Edinánál, ha időm engedi, megyek majd még hozzá. Kedves, csacsogós, jól néz ki és nagyon pornós is (bár a kényszer/mélytorok vonal nélkül). Amolyan laza "friends with benefits" érzésem volt, pont olyasmi, amre éppen vágytam.
Happy Massage