• Emily

  • Beküldte:
  • Emily reagálása

    Nagyon köszönöm a beszámolót! ☺️
    Örülök,hogy jól érezted magad! Várlak vissza legközelebb is,millió csók! 😘

  • Egyeztetés:

    Vtr-en, és telefonon is kommunikáltunk. Elsőre felvette a telefont, majd közvetlen modorban megbeszéltük a részleteket. Itt az oldalon láttam a hírdetését, meg is tetszett, nagyon dekoratív hölgyemény.
  • Megközelítés:

    Parkolás biztosan megoldható, de én taxival mentem. Marina parti lakópark, már régen voltam erre felelé. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető, a GPS pontosan odavisz, nem nehéz megtalálni a tetthelyet.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark egyik szép lakása, minden nagyon tiszta, higiénikus, a fürdőszobában többféle tüsfürdő van , nagy illatos puha törölközővel felszerelve. A baszobában szobainasra pakolhat a megfáradt utazó. Az ágyat nagyon jól felavattuk.
  • Lány külseje:

    A képek tényleg fedik a valóságot, élőben kicsit más az összhatás, mint amire számít az emberfia, de nem zavaró. Ami igaz ki van varrva rendesen a hölgy. Elsőként beszélgetéssel kezdtük a randit. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, valahogy olyan volt, mintha már ismertük volna egymást.Sokat nevettünk. Egészen belemelegedtünk, sok mindent átbeszéltünk, majd én elidőztem a fürdőszobában egy tusolás erejéig. Ő pedig megszabadult a ruháitól.
  • Action:

    A zuhanyzásból visszatérve már az ágyon nyújtózkodva várt a kis vadmacska. Ekkor láttam csak igazán, hogy mennyire tele van tetkóval. Meg is jegyeztem, hogy mindíg ilyen ágyat szeretnék magamnak, amiben ő is ott van. Törölközőmből kilépve hozzá bújtam az ágyon, finoman tapogatózva térképeztem fel a testét, finoman csókolóztunk, majd egyre vehemensebben. Majd a cickóknak is beköszöntem, puszikkal ingereltem a bimbókat és a bimbóudvarokat.Egyre lejjebb kerültek kezeim, és finoman ingereltem a kis puncit. Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált. Finoman futkorásztattam nyelvem hegyét a csiklóján,és mélyen a puncikájában, ekkor szépen megtaláltam a kívánatos célterületet. Kicsit mozgott is a nyelvemen, direkt célirányba fordította a kéjbarlangot, hogy jól hozzá tudjak férni. Ez meg is hozta a gyönyört számára, finom sóhajok formájában. Látszott rajta, hogy nagyon-nagyon jól esett neki. Ezek után játszadoztunk egy kicsit egymás testével, majd megint csókokban forrtunk össze. Ekkor már nagyon fel voltunk csigázva és gumit húztunk, misszionáriusban kezdtünk, előbb finomabban, majd egyre hevesebben. Igazán jó volt vele csattogni, egyre fokoztam a tempót, amit egész hangos, kéjes nyögésekkel és élvezésekkel hálált meg. Oda vissza csókoltam az ajkait és cickóit, miközben egyre vadabbul dugtunk és csak dugtunk, aminek újabb hangos élvezés éj lettek az eredményei. Pózcserét abszolváltunk, elkezdett lovagolni, finoman használta a farkamat, majd én dolgoztam meg alulról. Beleremegett a kéjbe, ekkor újabb pózcsere következett, és hátulról támadtam meg, formás popsiját fogva, kezdtem tempósan dugni. Igazán élvezetes dugás volt ez így az idő vége felé. Így is élveztük egymást egy jó ideig. Majd a gumi lekerülése után újra a szájában voltam, majd egy kis szopás után zacsiszopogatással juttatott el a csúcsra. Így a végén sikerült egy igazán jót élvezni.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, így nem tudok róluk írni.
  • Összkép:

    Egészen érdekes benyomásokkal távoztam tőle. Korrekt, talán túl korrekt is. Igazán tudja, hogy mit akar, és mit szeretne. Jó érzésekkel távoztam tőle. Igazán céltudatos, csinos nő.
Happy Massage