• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nórával randink előtt egy nappal egyeztettem mivel első akartam lenni a randink napján. Az egyeztetés nagyon egyszerű volt már az informálás közben éreztem hogy egy nagyon jó randinak nézek elébe.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem egyből a megadott cím előtt találtam is egy ingyenes parkolóhelyet és már a kocsiban ülve hívtam és el is indultam hozzá fel.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű házban fogadott mikor beléptem a lakásba már egyből hangulatkeltő fények fogadtak és már egyre izgatottabb lettem. Mikor vetkőztem észrevehette hogy kényes vagyok az ingemre mert nagyon igazgattam egyből felajánlotta hogy felteszi nekem vállfára nagyon megörültem a figyelmességének. Egyre jobban vártam hogy közelebbről megismerhessem. Ezután kaptam egy friss törülközőt és be is kísért fürdőszobába mindent megtaláltam amire szükségem volt az előkészületekhez .
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű csipkés bodyban fogadott amint megáttam leesett az állam gyönyörű arc, gyönyörű test, formás cicik. Ámulatban ejtően tökéletes számomra
  • Action:

    Miután visszatértem a fürdésből Nóra már a szobában várt még a törülköző a derekamon volt, az ágy szélehez jött majd magához húzott kicsit ismerkedtünk minden porcikáját fel akartam térképezni kezeimmel gyengéd mozdulattal lejjeb húztam a body pántját mert már nem bírtam tovább hogy ne lássan azokat a ciciket eközben a keze elkezdett lassan kalandozni majd megkértem hogy feküdjön le levettem róla a fehérneműt majd csókokkal körítve elkezdtem kényeztetni nagyon tetszett neki még nem utolsó sorban énis élveztem ahogy élvezi nagyon felizgatott. Pár perc után fordítottunk a felálláson az egyik kezével a golyók felé vette az irányt miközben a puha édes ajkaival elkezdett kényeztetni nem bírtam volna így sokáig kordában tartani magam látta is rajtam majd óvszert húztunk. Formás fenekével nem lehet betelni ezért kutyusban kezdtünk te jó ég az az érzéki hang ahogy élvezte mindennel felért a kezemmel kalandoztam puha tökéletes bőrén extázisba estem teljesen átszellemültem éreztem hogy itt lesz végem és így is lett ezután kellett pár perc pihi mire visszatértem a valóságba. Egy kicsit beszélgettünk és egy nagyon aranyos gyönyörű lány képe rajzolódott ki előttem miután végeztünk a pihivel kértem egy masszázst hasra fordultam és óvatos mozdulatokkal a derakom fölé jött éreztem ahogy a teste hozzámsimul nagyon jó keze van hozzá és nagyon jó érzéke ahoz hogy tud örömet szerezni úgyéreztem ahogy haladt az idő mintha könnyebb lennék . Miután végeztünk megindultam az indulás előtti zuhimra. Mire visszaértem az ingemet előkészítette nekem. Mikor öltöztem akkor tudatosult hogy vége a randinak legszivesebben maradtam volna még ezzel nem lehet betelni egy nagyon kellemes női társaság aki nem mellesleg egy istennő a hálószobában
  • Elszámolás:

    Minden a legnagyobb rendben volt a telefonon megbeszéltek teljes mértékben egyeztek a valósággal
  • Összkép:

    A hétköznap szürkeségéből húzott ki, nagyon jó döntést hoztam hogy eljöttem hozzá , feldobta napomat
Happy Massage