• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy előző négykezes masszázsom zárásaként, már az előszobában, kabátban, kérésemre Rebeka kihívta Adélt is bemutatni, aki azonnal csókkal üdvözölt. Teljesen valószerűtlen, de megesett, előbb kaptam egy kislánytól csókot, mint ahogy meglátogattam volna. Ez természetesen találkozóért kiáltott. Így valamivel később, látva az elérhetőség jelzését, felhívam Adélt és megbeszéltük ezt a látogatást.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a szalon többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefon bejelentkezés után már nyomtam is a kapukódot. A város talán leglassabban haladó liftje pedig időt adott a város zajáról a béke szigetére való áthangolódáshoz.
  • Helyszín:

    Korábbi beszámolóm óta nem változott, így idézem a korábbit.
    A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
    A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
    A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, négy kislány uralja, de nem „szalon”, hanem négyük szinte hihetetlen barátsága tartja fenn.
  • Lány külseje:

    Adél két helyen is, elég sok képpel hirdet. A képek valódiak és a magyar népmesék szókincsét követve látszik, hogy nem egy „nádszálkisasszony”, hanem a népi szépségideálnak megfelelő „faros bögyös menyecske”, ami nagyon jól áll neki. Arcos képe nincs, de szép szemei, intelligens tekintete és örök mosolya nagyon vonzóvá teszi. Az egész lényét áthatja a kiegyensúlyozott derű és kedvesség. Mosolyát néha bugyogó, mélyhangú kacagás váltja fel.
    Bár először jártam nála, társnői felkészítették, így igen vonzó utcai ruhában fogadott, hogy együtt mehessünk zuhanyozni.
  • Erotikus masszázs:

    Már-már sorsüldözött vagyok, de egy másfél órás találkozó alkalmából általában nem jut idő masszázsra. Most is ez történt.
    Megérkezésmkor az előszobában, átadva egy kis nyalánkságot, máris megkaptam második csókomat is.
    A szobában felvettük az „Ádám kosztümöket”, majd irány a zuhany. Hát itt azért történtek masszázsra utaló események, függőleges csúszkamasszázs formájában, ahol kéz a testen, test a testen, ajak az ajakon végezte a később csókra szánt testtájak felfrissítését.
    Adél nagyon kellemes partner volt már ebben is
  • Levezetés:

    A szobába érve, még állva, heves csókolózásba bonyolódtunk, amiből csak nehezen tudtunk továbblépni. Itt kell megemlítsem Adél csókját. Ez nem a kelletlen szájra puszi. Adél nem is tagadja, hogy nagyon szeret csókolózni. Puha ajkának és fickós nyelvének bevetésével valósággal bele tud felejtkezni a csókba, úgy hogy a világ megszűnik forogni ilyenkor.
    Ezt követően feltérdelt a fotelre, pucsítva feltárva kerek popsiját. Ennek simogatása és puszilgatása közben ujjam egy nedves barlangra talált, ahová azonnal be is csusszant. Ez rögtön helyeslő, mély hangú brummogást váltott ki.
    Némi élvezkedést követően a kényelmesebb tatamira vettük az irányt. Adél hátára feküdt és én – könnyelműen – csókkal akartam kezdeni a kényeztetését. Ebből persze megint percekig nyúló csókcsata alakult. Nagy önuralommal elszakadtam ajkaitól és végül eljutottam a már vágyott déli féltekére. Szép nagyajkait széthúzva nyelvem rátalált a már duzzadó csiklóra és előbb egy, majd két ujjam pedig a már megismert nedves barlangra. Adél nagyon hálás közönség, szinte végtelen ideig tud élvezkedeni egész testének remegő tekergetésével, csodálatos mély, bensőséges hanghatások kíséretében. En csak azt éreztem, hogy örömére szolgál a kényeztetés, de Ő több orgazmust is említett utólag.
    Csókigényem miatt felkúsztam ismét, de ujjaimat „helyükön” hagytam. Adél átkarolta a nyakam, és szinte belefojtott egy több percig tartó csókba, miközben kezei is találtak tennivalót. Ez az önfeledt egymásba olvadás mindent felülmúló volt.
    Némi folyadék pótlás után tért rá az én kényeztetésemre. Nagy türelemmel ápolta végig az összes tartozékot, kézzel, nyelvvel, ajakkal, majd ezeket időlegesen szüneteltetve megkezdte a kígyóbűvölést is. Bár csodálatos érzés volt, később mégis 69-re váltottunk. Így mindkettőnknek jutott a jóból, számomra már a végső jóból is.
    El is ment az időnk és végül sajnálkozva állapítottuk meg, hogy ajkaink egyéb elfoglaltsága miatt beszélgetésre nem is volt módunk.
  • Elszámolás:

    Adélnál csak a NFVSZ az extra. A tőle kapott élmény mindent megért.
    Szokásomhoz híven a rózsaszálakat már az elején letettem, félve, hogy a végére elhagy a józan eszem.
  • Összkép:

    Adélt a természetéből és alkatából fakadó derű és kedvesség teszi egyedülállóvá. Olyan természetességgel tud adni és kapni ami magával ragadó, igazi barátnős érzés, de a jobbik fajtából.
    Csókja pedig rendkívüli, benne van nagyfokú érzékisége, de ugyanakkor a lelke is. Ettől olyan bensőséges, hogy teljesen bele lehet felejtkezni.
    Nevezhetném akár "csókkirálynének" is
Happy Massage