• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat! Nagyon örülök, hogy jól érezted magad, akár csak én! Imádom, hogy ilyen fantasztikus embereket ismerhetek meg egy egy randi alkalmával mint amilyen Te is vagy! 😊
    Remélem hamarosan újra találkozunk és újabb élménnyel gazdagodunk! 😉😘

  • Egyeztetés:

    Lottira a csevegőjében bukkantam rá. Volt egy téma amire én is reagáltam. Aranyos volt a belső üzin válaszolt nekem. Én is írtam neki, hogy szimpatikus a bemutatkozása, kár, hogy szalonos. Visszaírt, hogy ő ugyan nem, aminek én örültem, S be is tettem a kedvencek közé. Néhány nap múlva felhívtam, kellemesen elbeszélgettünk. A végén elmondta, hogy mivel már ismerjük egymást, sms-ben is kérhetek randit. Pár nap múlva ráírtam és egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Lotti rendelőjét Óbudán a Kolosy tér és az Amfiteátrum közötti részen találjuk meg.
    A tömegközlekedés számtalan lehetőséget kínál a villamostól kezdve a Hév-ig akár. Bármelyikkel érkezel még néhány perces sétát kalkulálj be. Autóval, ahogy elnéztem nem gond helyet találni, természetesen fizetős. Cím könnyen megtalálható, számozás egyértelmű.
  • Helyszín:

    Ismert főútvonal egyik házában van Lotti bérleménye. Én már a tőle előzőleg megkapott kapukód birtokában mint bennfentes léptem a lépcsőházba. A többi infó is megvolt, úgyhogy teljesen magabiztosan jutottam el gyalog az ajtóig, ami már ki is tárult előttem. A randihelyszín egy nagyobb méretű lakás, Lotti régebben egy barátnőjével dolgozott. Nem meglepően itt is az előszobából nyílnak a többi helyiségek. A fürdő elegendő nagyságú, zuhanykabinnal ellátott, szépen rendben tartott. Többféle tusfürdő, száraz kilépő, mosdónál kétféle szájvíz, kisebb poharakkal. Az egyik tágas szoba volt Lotti hangulatosan, ízlésesen berendezett kezelője. Egyik oldalon nagyméretű kanapé, szék a cuccaidnak, kisebb szekrény, falon néhány kerámia. A szoba nagyobbik részét egy tekintélyes méretű matrac uralja, ami nagyon szépen elő van készítve az eseményekhez. Nagyon kellemes hatású, színváltós hangulatfény kúszik át időnként a szobán, zene telóról, hőmérséklet ideális.
  • Lány külseje:

    Már vártam, hogy az ajtó becsukódjon és megláthassam Lottit élőben is. Miután ez megtörtént, ott állt előttem egy nagyon helyes mosolygós kis tündérke. Ő rá valóban igaz, hogy a dögös kis szomszédlányhoz toppantál be. Hosszú fekete haj, bájos arc, gyönyörű kék szemek, érzéki száj, karcsú arányos alak, ami rögtön szembe ötlő volt. Piros kis köntös, alatta szintén piros szexi alsó-felső. Mikor már minden lekerült, még ennél is szebb látvány tárult elém. Szeretem a filigrán, jó alakú lányokat és Lotti pont ilyen. Most egy kicsit vékonyabb, mint képein, de ettől még vonzóbb. Keblei, ugyan korrigálva lettek, de semmi természetellenes. Dereka karcsú, lábai formásak, popsi imádnivaló. Nőiessége külön kedvencem volt, szépen zárt finomság, sokszor keltette fel érdeklődésemet randink során. Már az első ölelésnél éreztem erős nőies kisugárzását, kedves odaadó természete sokat dobott együttlétünk alatt.
  • Erotikus masszázs:

    A történethez hozzátartozik, hogy tulajdonképpen egy tantrikus kényeztetést fogok kérni, de az események már az elején más irányt vettek. A másfél órás randi utolsó húsz percében tapasztalhattam meg Lotti hozzáértő tudását, ami főleg talpam, combjaim és fenekem célozta meg. Szükség is volt rá az előtte eltelt idő alatt ,,elszenvedett" ízületi túlterhelés miatt. Lotti krémmel dolgozott, kellő erősséggel rehabilitálta ezeket a területeket. Ez is nagyon jól esett, ez volt a hab a tortán.
  • Levezetés:

    Már belépésemkor egy gyengéd puszi arcra szájra, kölcsönösen megelégedett pillantások. Kabát, cipő le, kézfertőtlenítés, Lotti bevezetett a szobába. Kanapéra ültünk ismerkedtünk néhány percig. Vendéglátóm kérdezte mit innék, kávét kértem. Amíg ő a konyhában készítette, én ki a fürdőbe, ahol alaposan megmostam mindenem, na meg szájvíz. Mire visszatértem már ott gőzölgött a fekete leves, tejszín, csoki, keksz kíséretében. Kezdésnek kiváló, Lotti igazi háziasszony IS. Én már csak semmiben voltam, kortyoltam egyet, de figyelmemet nem kerülte el Lotti szexi fehérneműje sem, amire már nem volt szükség. Segítettem partneremnek, így már egyenlő eséllyel kezdtük meg egymás testének felfedezését. Lehuppantunk a kanapéra, Lotti a térdemre ült, csókolt, mintha egész életében rám várt volna. Már nem vagyok egy csókkirály, de ezt nem lehetett kihagyni. Ez egy valódi, nem imitált smárolás volt a javából és Lotti baromi jól csinálja ezt is. Mikor már túl voltunk az első csókon, még mindig a kanapén kértem őt, hogy guggoljon elém és üdvözölje érzéki ajkával férfiasságom is. Lotti nem sokat tétovázott, farkam már meleg ajka vendégszeretetét élvezhette. Hosszú haját oldalra hajtottam ne legyen útban. Nagyon gyengéden kezdett, előszőr csak nyalogatta, szeretgette, a zacsitól elindulva. A farkam a lehető legjobb helyen volt, nagyon profi ez a lány. Mielőtt még előttem volna munícióm, kértem Lottit menjünk a matracra, ahol először én is egy kicsit eljátszanék vele. Hanyatt feküdt, látványa lenyűgöző volt. Kezeim finoman érintve testét, érzékenyebb részeknél egy kicsit elidőzve, eljutottak puncijához, amivel egy darabig igen jó barátságot ápoltam. Lotti hálás volt, többször is jelezte kitörő örömét. A sokadik orgazmusa után felült, magához húzott, fölém kerekedett, farkamat a hasára húzta, punciját a combomhoz dörzsölte és így mozgott. Mivel egy kicsit féloldalasan voltunk, újam még befért a nuniba, amitől még jobban beindúlt és megint egy hatalmasat élvezett. De nem ám, hogy leállt, lekúszott a farkamhoz, szájába vette, igen jól bánt vele. Még mindig oldalt feküdtünk, ezért nyelvemmel én is adagoltam a szeretetet legjobb tudásom szerint. De hát itt Lotti volt a főszereplő, technikáját imádta kicsién, már jó ideje bírta a folyamatos foglalkozást. Egyszer ráfordultunk 69-be is, majd felhúztam a puncust a számíg, két lába a vállamon pihent, szerette, ha újjal is besegítek, amit megint újabb orgazmusa jelzett. De én még nem mentem el, visszafordultunk mindkettőnk kedvencébe a féloldalas franciába és még utoljára adtunk egymásnak rendesen. Majd számomra is eljött az a pillanat, amit egyhamar nem felejtek, egy óriási orgazmus képében. Nálam valóban elment a kép egy kis időre, mikor feleszméltem, Lotti még kezében a farkammal nézett rám mosolyogva. Letörölgetett, majd kiment a fürdőszobába. Mikor visszajött, felajánlotta a masszázst is, amit az elején már megénekeltem.
  • Elszámolás:

    Előszőr voltam Lottinál, mindig megszoktam kérdezni mikor rendezzem, most elfelejtettem, ő meg nem kérte. A végén rendeztem, diszkréten a bonbonos tál alá. Úgy gondolom a másfél órás foglalkozás árában minden benne van amit vállal.
  • Összkép:

    Nagyon jó kis randi volt ez Lottival. Valószínűleg megvolt a kellő szimpátia is, ami nem hátrány. Lotti kedves, odaadó, vendégcentrikus lány, a helyszín ideális minden szempontból. Én biztos, hogy még vissza megyek hozzá. Az ajánlás meg egyértelmű részemről.
Happy Massage