• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Faniii képeivel már régóta szemezem, próbáltam hívni, de úgy nem tudtam elérni, ezért a VTR-en keresztül simán ment. Az első általam megadott időpont foglalt volt ( nagyon kapós a Tündérke :) ), de már a második választásomra jött a megerősítés, randink leigazolva. Adatlapján minden flottul fenn van, nincs ámítás vagy hamis információ.
  • Megközelítés:

    A helyszín már ismert más beszámolókból, frekventált hely a IX. kerületben, ezekben a lakóparkokban több gyönyörűség is megtalálható.Könnyű megtalálni, parkolás a ház előtt nem önnyű, de a mellék utcákban van hely, igaz fizetős.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, nem nagyon tágas, de a célnak megfelelő. Egyedül fogadott, első benyomásom nagyon pozitív volt. Fürdő tiszta, rendezett, van elég tusfürdő és szájhigiéniai lötty is. Nappaliban az ágy átlagos, elfértünk rajta :)
  • Lány külseje:

    Kicsit féltem, mert a képek sokszor nem adják vissza a valóságot, de most nem kellett csalódnom. Egy köntösben fogadott, képek hasonlítanak, mosolygós arc, szép hosszú haj, formás fenek és bombasztikus cicik, nem is tudtam a szemébe nézni....Ápolt külső...minden adott az élményhez...
  • Action:

    Ismerkedés után, tipli a fürdőbe, majd kértem helyezkedjen el kényelmesen az ágyon mert szeretném felfedezni a testét és főleg majd az ikreket.
    Hanyadt feküdt és elkezdtem puszilgatni minden porcikáját, elidőztem has és combok tájékán, majd felfedező útra indultam délre. Kelyhe szép és borotvált, nagyon finom és nyalni való. Ténykedésemet érzékeny hanghatások kísérték, nagyon szeretek adni és állítólag jól csinálom, jó a technikám ( visszajelzések alapján írom ezt, nem felvágni akarok ).
    Nagyon jól volt érezni és látni, hogy ő is élvezi amit csinálok és a testringatásokkal és hanghatásokkal válaszolt a ténykedésemre.
    A foglakozás elérte a célját, gyönyörűen elélvezett majd, hagytam lenyugodni és végig puszilgattam.
    Ezután ő következett. Kezelésbe vette a velem egykorút, megdolgozta a golyókat és nagyon finoman hadrendbe állította. Szóltam lassítsunk, mert eldurranok.
    Gumit húztunk és missziben mozogtam, amit szép hanghatások kísértek, elég gyorsan elért a vég.
    Hagyott lenyugodni, majd masszázst kértem, amit szintén jól csinált. Jót beszélgettünk, majd jött a második kör.
    Kértem üljön belém, a látvány fenomenális, ahogy azok az ikrek ringanak, csodás tájkép.
    Majd hátulról, szép lassan, majd gyorsabb zihálások közepette elért a vég.
    Fürdés, rövid beszi és már at utcán is voltam.
  • Elszámolás:

    Ár-érték arányban megéri, nagyon jól éreztem magam, kedves, figyelmes, megtesz mindent, hogy a vendég jól érezze magát.
  • Összkép:

    Nagyon jó szolgálató, biztos visszamegyek, tessék rá vigyázni, köszönöm. Vannak tetkói, de nem zavaróak.
    Fanniii, jövök még, a melleket szeretném jobban megismerni. Köszi az élményt!
Happy Massage