• Sofia

 • Beküldte:
 • Sofia reagálása

  Örülök,hogy jól érezted magad! Remélem még találkozunk. Puszillak 😊

 • Egyeztetés:

  Jóideje szemeztem a hölgy profiljával és tele voltam kérdőjelekkel, mivel közvetett információm is alig volt róla, de gondoltam csak akkor oldhatom fel ezt a gordiuszi csomót, ha meglátogatom. Feltárcsáztam hát, egyből fel is vette, és kedves hangjával szép részletesen, korrektül tájékoztatott minden lehetőségről. Sikeresen megbeszéltünk egy talit pár órával későbbre, és abban maradtunk, hogy kicsivel előtte még megerősítem egy hívással. Ez így is volt, azonban mire odaértem a megbeszélt időben, történt egy kis technikai malőr (az ő részéről), ami miatt fél órával később kezdtünk végülis. (Úriemberként azt nem írom le miért, de kissé bosszantó volt...pláne, hogy már nagyon felcsigázott addigra: "Ki ez a lááány!??") Telefonozás egyébként könnyen ment minden egyeztetés alkalmával, az alapján sikerült a bizalmat fenntartani a várva várt találkozásig.
 • Megközelítés:

  Örs vezér teréhez van nagyon közel, az egyik nagy bevásárlóközpont mögött, tízemeletes panelban. Szerencsémre könnyűszerrel oda tudtam menni a saját lokációm miatt, mellesleg tömegközlekedésileg is rendelkezésre áll több opció, és az autósoknak is szerintem könnyű helyet találni a háztömb környékén, mivel tele van parkolóval. A megerősítő telefonomban mondta el a pontos címet, elsőre csak a környéket.
 • Helyszín:

  Bár maga a lakótömb semmi egzotikumot nem vetít előre, a lakás szépen, ízlésesen berendezett, felújított, kényelmes, tágas szobával. Fürdőből mondjuk hiányoltam a férfiaknak szánt tusfürdőt, de az a fő, hogy lehetett mivel tisztálkodni. Nem voltunk egyedül a lakásban, de meg volt szervezve, hogy ne fussak össze a barátnőjével.
 • Lány külseje:

  Bevallom régen izgultam annyira a külső miatt egy randi előtt, mint ez esetben. De már a liftből kilépve fellélegezhettem - mivelhogy egy külső rácsos ajtó miatt ki kellett jönnie a folyosóra utcai ruhában. Ahogy bekísért a lakásba már lecsekkolhattam, hogy nincsen itt semmi gond... ő van a képeken! :) A kérdések emiatt úgy konvertálódtak át a fejemben, hogy vajon melyik az a pancser férfimagazin, amelyiknek nem szerepelt még a címlapján? Ugyan a válasz később kiderült, hogy egyiken sem...de legalábbis tippnek nem volna utolsó a leányzó! :)
  Brutál mellek, karcsú derék, szép fekete haj, csinos arc. Alkatra aránylag magas, nem a kis törékeny típus, de felesleg sincs rajta semmi. Mellei a szilikon ellenére nagyon kellemesen "masszírozhatók", nem kőkemények, alig érződik, hogy van bennük valami, de mégis megvan a feszes tartásuk. Kedvencem természetesen a cicik voltak, de gyönyörűséges az egész teste. A képeken azért van retus, talán a fürdőkád szélén ülős és az óriás plüssmacis adja vissza legjobban azt, amit láttam.
 • Action:

  Érkezést követően az előkészületek alatt viszonylagos nyíltsággal kezdtem el beszélni arról, hogy milyen várakozások előzték meg a látogatásom, és hogy a beszámoló hiánya keltett bennem bizonytalanságot. Kiderült hogy ennek leginkább az az oka, hogy keveset van Pesten, ezért nehéz elérni, egyébként - mint konstatálhattam - semmi kivetnivaló nincs a személyében, sőt, nekem nagyon imponált (a vágykeltő külsőn kívül), hogy ilyen kedves, intelligens, társalgásra is érdemes lányhoz van szerencsém. Sokat persze nem lacafacáztam, hanem sietve a fürdőbe vettem az irányt, hogy a tisztálkodási kört letudván mielőbb élvezhessem testének gyümölcseit.
  A szobába visszaérve már csak egy piciny fehér bugyika volt minden öltözéke, immáron fedetlen melleinek látványa ledobta nálam a láncot... Ráadásul egyenest odajött elém, s a fürdő után ágyékomat takaró törülközőt egy mozdulattal félredobta. Ezzel láthatóvá vált szerencsétlen hímtagomat teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozta, hiszen beállt a merevedés...és hát kegyetlen eseménysorozatnak nézett elébe. Megilletődöttségemet azzal igyekeztem ellensúlyozni, hogy megragadtam azokat a cickókat és csókolgatni kezdtem, beletemettem arcom, majd pedig a test többi részét is feltérképeztem, piciny puszikat adtunk és kaptuk egymás nyakára is. A ráhangolódás közben a bugyi is lekerült, amit már az ágyra fekve intéztünk, majd a feltáruló intim részt is behatóbb orális vizsgálatnak vetettem alá. Lefetyeltem egy kicsit a puncit, mint macska a tejet, de a kóstoló nem volt hosszú, mert önző módon a régóta ágaskodó farkincámnak óhajtottam már némi kényeztetést kieszközölni. Erre egyébként Sofiát sem kellett nagyon unszolni, örömmel vette kezelésbe a dákót. Mennyei finomsággal, jó ütemű franciázást produkált, és külön tetszett, hogy közben a zacsit és annak környékét is finoman cirógatja a kezével. (Néha a haja is úgy lógott oda, hogy simogatta vele a heréimet...tök jó volt.) Nagy gonddal forgatta a péniszt is, nyelvét ügyesen használta, és valahogy éreztem rajta az igyekezetet, hogy a legjobb hatást kívánja számomra elérni. Ezután pozíciót váltott és hatalmas cicijei közé kapta a szerszámom, majd csuszkamozgásokkal kényeztette és néha egészen előrecsúszott csókocskákat lopni az arcomra. Kifejezetten aranyos volt ez az odaadás, és végül puszilkodással, egymás nyakába borulással zártuk le ezt a szekciót.
  Meg is beszéltük, hogy jöhet a gumi. Ezzel felruházva pedig egy kényelmes beleüléssel kezdtünk, nagy élvezettel lovagolt meg. Dícsérte a szerszámom, egyre jobban átadta magát ő is a pillanatoknak. Valami fenomenális volt a testét csodálni amikor felegyenesedett fölém a karcsú derekával és a nehézbombázó melleivel! Mikor pedig rámhajolt, ugyanezek a cicik az én mellkasomat karcolták, emellett puszilt, csókolt és vadul mozgatta csípőjét, hogy learassa ő is maga számára a gyönyört. Szuper volt minden, egyre jobban belejöttünk, én sem győztem dícsérgetni, és toltam alá én is amennyire tudtam. Mikor kissé lecsillapodtunk, valtottunk, hogy én legyek felül. Hihetetlen volt a látvány úgy széttárt lábakkal is előttem... Tövig mártottam a rudat neki, és itt is megismétlődött a szerelmeskedős, összebújós jelenet is. Mikor pedig felegyenesedve, széttárt lábait lefogva tumkoltam - bár nem akarom elkiabálni - talán sikerült a csúcsra is eljuttatnom, legalábbis igen heves reakciókat mutatott. Egy idő után kissé kifulladtunk, elment ablakot nyitni. Kértem egy pár perc pihit, addig mellém feküdt, de talán csak két percig ha bírta a farkam nélkül...amíg én lihegtem újra szopni kezdett (a fennmaradt gumin keresztül). Emiatt egy-kettőre hadrendbe álltam, és bár még bírtam volna így a kényeztetést, valahogy szavak nélkül jelezte, hogy akkor jönni kéne még punciba. Indítványozta az oldalsó pózt, de mivel abban én béna vagyok, inkább a kutyusban egyeztünk meg. Már be is terpesztett az ágy szélére térdelve, én meg az ágy mellett állva tettem a dolgomat. Itt egy cseppnyit már amolyan rituális kefélésnek fogtam fel a dolgot (de lehet hogy csak poénból). Tudtam, hogy most az élvezeteknek a tetőfokára kell hágniuk ezzel az istennővel, és irgalmatlanul be kell végeznem a feladatot. Valóban itt lett vége a játszmának. Szép ütemesen csattogtunk, olykor előre markolva a kedvenc keblekhez, olykor a csípőt és a popót fogdosva, és addig döngettem, amíg ivarsejtjeimmel tele nem lőttem a védőfelszerelést.
  Időm viszont ezzel még nem járt le, így maradt lehetőség egy kis masszázsra, beszélgetésre is. Előbb ő kenegetett be valami olajjal, és nyomkodta a hátam, utána viszont cseréltünk, mert szerettem volna még a végén végigtapizni azt a csodálatos testét, és úgy búcsúzni. Ezért ő a hátán feküdt, én pedig inkább simogatósra vettem a masszázst, így csorgott le a maradék idő némi ismerkedős beszélgetés mellett.
 • Elszámolás:

  A csokor mértéke az volt, ami közzé is van téve az érdeklődők számára. Megtapasztalva a szolgáltatást és a minőséget azt hiszem teljesen korrelál azzal a színvonallal, amit Sofia tud nyújtani, minden tekintetben. A "bővebben telefonon" részekre megadja a választ bővebben telefonon. Én extrát nem vettem igénybe, de például az NFVSZ lehetősége nem derült most ki, mivel aktus közben ért a vég... Ennyit meghagyok másoknak felderítésre. :)
  Azt mondta új vendég esetén általában előre kéri az ajándékot, esetemben viszont valamiért megszavazta a bizalmat, és csak a végén rendeztük az anyagiakat.
 • Összkép:

  Némi gyanakvással és alaptalannak bizonyult prekoncepciókkal vetettem bele magam ebbe a kalandba, de rendkívül kellemes meglepetés ért Sofia személyében. Klassz nő, nyugodt, kedves jellem, bomba testtel, amire egyáltalán nem hordja fenn az orrát, inkább még szerény is. Nagyon jól együtt lehetett vele működni az ágyban, simulékony, bújós, és ahhoz képest, hogy először találkoztunk hamar kialakult a kölcsönösség, a bizalom. Odaadó, és kezdettől fogva érződött, hogy legalább annyira odateszi magát a hangulatnak, mint a partnere. Abszolút jó élménnyel távoztam, és egyértelműen jó döntésnek könyvelhetem el, hogy végül felkerekedtem meglátogatni őt. (Szóval a saját vállamat is büszkén megveregetem...) :)
Happy Massage