• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon- nagyon köszönöm! Szuperül megirtad a randit. Jó volt újra látni téged, remélem legközelebb is kitalálsz valamit. Puszi addig is

  • Egyeztetés:

    Már nem először voltam Evelin-nél amit ugye meg is örökítettem és bár az nem ma volt minden egyszerűen ment minden egyszerűen ment Üzenetben egyeztetünk majd dobtam rá egy VTR-t amit el is fogadott illetve még kértem tőle szerepjátékot.
  • Megközelítés:

    A ferenciek terétől nem messze vsn.Taxival mentem tömegközlekedés egyértelmű viszont az utcában nem lehet behajtani autóval Szóval kimondottan ház előtt parkolni lehetetlen.
  • Helyszín:

    Most voltam először ezzen az új helyen amúgy látszik hogy nem régóta költözött be, de nagyon szép a lakás szép tágas a célnak teljesen megfelel a fürdőszobába van kád is illetve zuhanytálca is én az utóbbit vettem igénybe, rengeteg tusfürdő és szájvíz is megtalálható.
  • Lány külseje:

    Diáklányos szerelést kértem tőle amit maximálisan teljesített amúgy nagyon vagány csajszi és nagyon csinos illetve szemüveg volt rajta itt hívnám fel a figyelmet hogy a szemüveg nem csak kellék hanem valóban szemüveges tehát mondjuk hogy szeretne látni de amúgy nagyon jól áll neki és pont ilett a szereléshez.
  • Action:

    Beinvitált cipő kabát le az előszobába majd betessékelt a tetthelyre. Először is megbeszéltük a szerepjáték részleteit úgy vagyok vele hogyha már szerepjáték akkor legyen benne valami szerep. Történet abból állt,hogy ő a húgom és lebukott ahogy maszturbált és ezért megrovóm majd végül ráveszem egy kis kellemes időtőltésre. Természetes az elején ellenkezik de végül belemegy. Szóval elmentem zuhanyozni majd visszatértem és hát lebukott a kishúgom hogy maszturbált, azért jól le is szidom. Amúgy nagyon benne van az ilyen szerepjátékokban szerintem ő is élvezte leheveredtem az ágyra és úgy kezdett bele a franciába ami nagyon finom volt közne végig kommunikáltunk szerepünknek megfelelően. Adta az ártatlan kislányt ami nagyon jól állt.Majd megjegyezte hogy hát neki szorít a melltartója úgyhogy levette. Nagyon szuper mellei vannak kértem forduljunk át 69 be amit kézségesen megtett. A puncija nagyon finom kellemes lehet ujjazni is bár szerintem nem sikerült a csúcsra juttatnom. Majd lejött rólam ismét csak ő szopott bár én közben újazram a punciját két ullyam is belefért kellemes hanghatásokkal élvezte illetve meg is jegyezte hogy finom. Megmondom őszintén az elmenetelem egy picit nehézkesre sikerült, de aki olvassa beszámolókat azt tudja, hogy miért.Maradjunk annyiban ma igaziból belecsaptam a lecsóba. Szóval visszatérve a dologra végül hosszas kézimunka illetve szájmunka után hatalmasat élveztem a mellére ami Isteni volt miután elélveztem nem dobja el azonnal a kukit és rohan ki a fürdőbe, hanem még egy darabig kényeztetett kisajtolta belöle az utolsó cseppet is majd utána elment tisztálkodni. Miután visszatért még egy jót beszélgettünk amúgy nagyon bírom a stílusát szerintem igazi vagány csaj lehet a való életben is. Időnk végéhez közeledtével megkérdezte hogy elmegyek-e zuhanyozni de mivel már háromszor zuhanyoztam aznap a tököm ki volt a zuhanyzással szóval most nem vettem igénybe. Felöltöztem odaadtam a virágszálakat és búcsu.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt végén adtam oda az előre megbeszélt virágszálakat az extrával együtt.Olyan pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat bátran ajánlom aki egy kislányos alkatú,testű csajszival szeretne lenni. Én még biztos visszamegyek. Amúgy külön kiemelném hogy mikor eljövök még utána ír üzenetet hogy köszöni hogy meglátogattam ami jól esik.
Happy Massage