• Szilvike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, néhány csörgés után felvette- Ahogy beleszól, tudom, hogy jól döntöttem a tárcsázással. Kedves, megnyerő hang, szépen formálja a szavait, korrekten tájékoztat a tudnivalókról. Nem teketóriáztam sokat, meg is állapodtunk az időpontban. Szimpla ügy.
  • Megközelítés:

    A kerület belső, mondhatni legbelső része. Központi fekvésű, de egyben csendes egyirányú utca. Parkolás bizonyos napszakokban lehet, hogy nem túl egyszerű, de nem lehetetlen, ügyesnek kell lenni. Pár száz méter senkinek nem árthat meg. Ugyanakkor szerencsés vagyok, mert nem túl messze lakom, így gyalogosan érkeztem a tündérlakba.
  • Helyszín:

    Polgári ház, de a jobb fajták közül. A lakás meg annál is jobb, sőt, szuper. Belül egy ékszerdoboz, gyönyörűen felújított, minőségi bútorok, padozat. Otthonos, nem tucat érzésed van....A fürdőben kád, tusfürdőkkel, és dezodorokkal. Szájvíz is van, eldobható pohár kikészítve. A tetthely pedig...pazar. Igényes, kellemes idő, sejtelmes fényekkel, jó illatokkal.
  • Lány külseje:

    Képek természetesen jók, de nem eléggé: keveset mutatnak (helyesen), de annál többet sejtetnek. Élőben: gyönyörű! Ápolt, csinos, bájos. Kedves mosoly, párosulva az intelligenciával. Tanult nő, nyelveket beszél, széles látókörrel, bármilyen témát meg lehet pendíteni. Nagyon ad magára, bárhová elmennék vele.
  • Erotikus masszázs:

    Először fürdés, tiszta illatos törölközőt kaptam, jó nedvszívó egyben. Vissza a szobába. Inkább lágy, vagy közepes erősségű masszázs, olajjal. Először hasra fekvés, szépen átgyúr, közben beszélgetés, kérdez is, válaszol is, bármi téma jött, volt véleménye, gondolata, persze, jó értelemben. Mint említettem, tájékozott, világlátott. Nagyon jól telt az idő, de sajnos gyorsan is haladt...ez az egy baj volt. Nagyon érzéki, néhányszor eltévedt kissé a keze más zónákra, jelezve, hogy lesz folytatás, fenntartotta az érzéki üzemmódot. Némi csúszkázás után jött a szó, hogy fordulhatsz, ha gondolod. Hát.. gondoltam...Így lett.
    Némi elülső test masszázs is volt természetesen, nem lettem elhanyagolva, sőt. De itt aztán már a mozdulatok egyre inkább egy területre koncentrálódtak.
    Melltartó nem volt rajta masszázs közben, de a lenti "ruházatot" még fennhagyta.
  • Levezetés:

    Ahogy jeleztem is, illetve kiderül róla rögtön, nagyon igényes, ápolt, minden téren. Ezt el is várja, van egy minimum, érthető módon. Ami kényeztetés címszó alatt történhet, határokon belül van tartva (masszázs oldalon vagyunk!), és szimpátia alapú dolog, na meg ugye higiénia, ápoltság stb. Kellően felturbózott állapotba került az ember, ilyen érintések, impulzusok hatására nem is csoda. Kellemes kézi játék zajlott le, majd sor került ajakkal történő kényeztetésre, váltogatva, vagy egymás után a kétféle tevékenység. Közben finom érintések szintén, úgyhogy mondhatom, totálisan felizgatott állapotot idézett elő, végül megtörtént a kitörés. Érzékien, finoman letörölt utána, aztán még simogatott, nem hagyott magamra. Végül tusolás, öltözés, és a kényelmetlen búcsú.
  • Elszámolás:

    Elszámolás és az ár is korrekt. Maximálisan megérte, sőt, annál is jobban.
  • Összkép:

    Egy olyan nőnél voltam, aki tulajdonképpen kimagaslik a többiek közül. Ész, felfogás, szépség, igényesség tekintetében. Örülök, hogy megismertem. Megjegyzem, nem először voltam nála, de inkább billentyűzetet ragadtam, és megírtam az élményt.
Happy Massage