• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben szerettem volna eljutni hozzá de sajnos nem jött össze és most ő írt rám üzenetben hogy van e kedvem találkozni végre. Vtr-on egyeztettünk,de azért a biztonság kedvéért felhívtam telefonon is,nagyon kedves hangja van a telefonba.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem a parkolásról nem tudok nyilatkozni viszont a helyből adódóan kb szerintem lehetetlen parkolni a tömegközlekedés a közelben van metró villamos busz.
  • Helyszín:

    Nagyon szép a kecó látszik hogy igényes.A nappali egy hatalmas nagy tér van egy kis szoba ahol mi voltunk a fürdő is szuper ezerféle fajta tusfürdő,illetve kikészítve mosdókagyló szélére fogkefe is illetve szájvíz.
  • Lány külseje:

    Hát itt kezdődnek a bajok azt tudni kell rólam hogy én mikor először vagyok egy lánynál rohadt zavarba vagyok és nála ez hatványozottan előjött mert nagyon az esetem nyílván ez szubjektìv. Az eggyik képen látható fekete ruhába fogadott és magassarkúba.
  • Action:

    Megérkezésemkor kicsit eltévedtem a lépcsőházba de végül megtaláltam beléptem az ajtón majd elámultam a szépségétől puszi puszi kabát cipő le és leültünk a nappaliba egy kicsit beszélgetni. Majd elmentem zuhanyozni illetve mint ahogy említettem ki volt készítve fogkefe pohár a mosdókagyló szélére úgyhogy fogat is mostam és bementem a hálószobába ami el volt sötétítve. Rögtön letámadtam szegényt és elkezdtem csókolgatni a nyakát illetve hát nem mondanám,hogy nagy nyelves csókcsatába bonyolódtunk inkább szájra puszi volt.Ekezdtem simogatni a fenekét illetve hát még ruhában volt ruhán keresztül puszilgatni a melleit itt jegyezném meg amúgy, hogy nagyon finom bőre van. Megkértem vegye la a bugyiját majd tovább folytattuk egymás puszilgatását. Végül levette a felsőrészt is nagyon szép mellei vannak és nagyon szép teste van. Elkezdett franciázni ami nem volt túl heves inkább az a lightos barátnő feelinges francia ami nagyon kellemes volt. Majd kértem forduljunk 69-be, nagyon szép finom kellemes puncija van viszont mondta hogy nem szereti ha durván nyalják én állat viszont sajnos ahhoz vagyok hozzászokva úgyhogy jelezte,hogy nem esik túl jól neki. Majd tovább franciaázott megmondom őszintén próbáltunk pattintani gumit de mint korábban már leírtam ez nagyon nálam kétesélyes hogy megy e gumiba vagy sem hát most nem ment úgyhogy igazából kértem hogy csinálja szájjal tovább Illetve szerettem volna a melleire élvezni. Odaálltam az ágy szélére ő pedig az ágyon maradt és úgy szopizott tovább mikor közel jártam a véghez akkor gyakorlatilag elfeküdt én meg vertem magamnak tovább eszméletlen látvány volt,hogy egy ilyen gyönyörű nő előttem fekszik úgyhogy nem is kelett sok beterítettem a testét. Elment a fürdőbe kicsit meg tisztálkodni majd visszajött és még kb volt fél óránk úgyhogy jó sokat beszélgettünk nagyon jókat lehet vele beszélgetni majd mikor az idő vége közeledett gyorsan elmentem még egy gyors zuhanyra felöltöztem majd elköszöntem és eljöttem egyébként szerintem kicsit túl is léptük az időt amit egyáltalán meg sem emlìtett.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda az átlagnál méretesebb csokrot az elején szerettem volna de azt mondta hogy a végén ráér illetve mikor odaadtam neki a pénzt még nekem kellett szólnom,hogy számolja azért meg ő is hogy megvan a pontos összeg.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam nála illetve nem minden hátsó szándék nélkül mentem Biához hanem nagy terveim vannak vele,utazgatós terveim szóval maximálisan kiállta a próbát biztos hogy megyek még hozzá.
Happy Massage