• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már másodszorra mentem hozzá. A hirdetésénnél látszott, hogy hívható és én cselekedtem is.
    Azonnal felvette és nagyon kedves, az időpont egyeztetés is egyszerű.
  • Megközelítés:

    Elég központi helyen van. A BKV-t nem igazán ismerem, de a Boráros tér közelsége garantálja a jó közlekedést. Parkolóhely 2-3 percre van bőven, fizetős.
  • Helyszín:

    A háztömb nem a legbizalomgerjesztőbb, de ez az épülete rendben van. A lakás és a fürdő is rendben van és tiszta. Tusfürdőből bőven van választék.
    A szobába még Palackos vízzel gumicukorral és csokival is kínált.
    Baszoba jó méretű, szék a sarokban matrac a földön mellette két oldalról is tükrök a fal mellett így az igazi a panoráma.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletes megfelel. Szép formás teste van és az arc kitakarástól sem kell félni. Tipikus szomszédlány karakter. (Bár csak reménykedem ilyen szomszédban.)
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdezi mivel kenhet be , Én az olajat választottam így azt használta. A program eleje inkább csak a masszázsra irányul bár nagyon jó és szakszerű. Valamint ami nagyon tetszik az, hogy amikor végzett egy testrésszel akkor szépen letörli az olajat. A mozdulatok szakszerűek és kellemesek, de azért nem túl erősek. Célját tökéletes elérte a foglalkozás.
  • Levezetés:

    A masszázs végén amikor végzet a hátammal
    ,akkor kiderült csak a kezével...Hiszen ezután a cicijével kezdet csúszkálni és masszírozni a hátam. Nagyszerű amikor a mellbimbó simogatását érzed így nagyon hamar beindul az ember.
    Amint ennek a helyzetnek minden pillanatát kiélveztem már fordulhattam is meg. Nem panasz! Hát kaptam egy kis olajat és szépen megmaszírozta férfiasságom környékét is és persze utána a szájával/nyelvével is isteni kényeztetésben részesített.
    Közepes tempóban nagyon kellemesen vesz a szájába inkább érzéki nyelvjátékkal fűszerezve. Eközben persze a környéket sem hagyja magára és a zacsikkal is foglalkozik és nagyon finoman izgatja a nyelvével. Az ember fia igyekszik viszonozni a kedveséget így én miközben ő kényeztetett elkezdtem simogatni a punciját amire nagyon jól reagált és szépen nedvesedet is így ezt a manővert megtámogattam kicsit az újjammal is. A tükrök segítettek abban, hogy még inkább hatással legyenek rám. Amikor éreztem, hogy nincs tovább akkor felálltam ő térdelt. Itt is folytatta a franciáskényeztetést és persze kiegészítésként golyóbűvöléssel amit a nyelvével hajt végre . A cickóra ment a befejezés, hagyott lenyugodni majd egy kis tisztogatás és irány a furcsa.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmi extrát. Vagyis ő nagyon is extra. Amit tudok, hogy van Nfvsz, de én most a cicijét részesítettem előnyben. Korrekt és kedves lány.
  • Összkép:

    Már másodszor mentem hozzá hiszen elsőre is nagyon jó élmény volt. A második találkozásnál meg még emelte a szintet Nagyon szeret beszélni és kérdezni, de ami meglepett az hogy emlékezett is olyan dolgokra amit említettem. Szóval barátnő feeling tökéletesen megvan és ez társul egy kellemes masszázzsal valamint egy bomba alakkal. Nyugodt szívvel ajánlom!
Happy Massage