• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lyndát is elég régóta próbálom meglátogatni. Majd egy éve nem jött össze. Azóta el is költözött. Most reggel ráírtam smsben és viszonylag gyorsan sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Zugló, Nagy Lajoshoz közeli része. Pontos címet ad. GPS is ismeri. Van a közelben BKV is, de kocsival is elérhető. Napközben még parkolóhely is akadhat. Ez a rész még ingyenes parkolású, bár egy-két utcával arrébb már fizetni kell. Lakótelepi ház, külső folyosóval. A ház elől telefon és kapjuk a bejutási paramétereket.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, kulturált. Igaz, csak az előszobát, szobát és a fürdőt láttam :-) Modernebb berendezés, hangulatfény, illóolajos párologtató a szobában. Azt hiszem valamelyik rádió szólt közben. Eleinte még hallottam, később már más kötötte le a figyelmemet :-) Hatalmas franciaágy szolgálja a kényelmesebb játszadozást. A ruhákat a kisasztal melletti fotelba lehet letenni. A fürdőben fürdőkád, többféle tusfürdő, zuhanyfüggöny. A mosdónál szájvíz. A kapott törölköző nagy, száraz és nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Nos, Lynda képei nem épp a legaktuálisabbak. Azok alapján vékonyabbnak tűnik, mint a valóságban. Bár van egy-kettő, ami már közelebb áll a mostani Lyndához. Pl. a videó is. Aktuálisan nagyobb lett a feneke és a combja. Poci is van. A mellei nem annyira látszanak. Hatalmas, de meglehetősen gravitáló mellekkel bír. Nekem ez bejön, de aki a feszes plázacicákat keresi máshova menjen. Magas lány, kedves arccal. Haja festett/melírozott (rózsaszín-szőke azt hiszem). Dohányzik és bár igyekszik ellene tenni, de azért időnként érezhető csók közben. Engem ez sem zavar, nosztalgikus emlékeket idéz fel a 15-20 évvel ezelőtti lányokhoz járások kapcsán.
  • Action:

    Mint említettem, egy külső folyosós ház alsóbb emeletén rendel. A folyosó végén zárt ajtó van, így Lyndának ki kellett jönnie beengedni. Ennek (és a hideg időjárásnak) megfelelően, farmer, póló, kabát szerkóban fogadott. Gyorsan besiettünk a lakásba. Itt csókot kaptam üdvözlésképpen (nem ez volt az első látogatásom). Cipő, kabát, pulóver mindkettőn részéről levételre került és bementünk a szobába. Mivel majd egy éve nem találkoztunk beszélgettünk egy kicsit. Közben Lynda elkezdte kigombolni a nadrágját, de nem vette még le. Ezt ráutaló magatartásnak vettem, így gyorsan elkezdtem én is megszabadulni a ruháimtól. Kedvesem is belelendült. Lekerült róla a póló és a nadrág is. Alatta csipkés tanga és azonos színű melltartó fogadott. Gyorsan megmutatta a fürdőt és bevonult a szobába. Én hamar lezuhanyoztam, törölközés, szájvíz és siettem utána. Az ágy mellett állva fogadott. Először szemmel térképeztem fel, majd kezeimmel óvatosan végigsimítottam és vad smárolásba fogtunk. Több volt, mint sima csók. Nagy lendület, szoros egymás szájára tapadás, nyelveink kölcsönösen feltérképezték a másik szájának zugait. Kezemmel a fejét szorítottam, haját markoltam (szereti az alárendelt szerepet). A másik kezem a fenekét markolta, segítve csípőink összeérését. Jó párt percikg eltartott ez az újrafelfedezés. Közben kigomboltam a melltartót is. Egy lazább pillanatban kibújt belőle. Kiomlottak belőle a hatalmas keblek. Innen már ezeket is tudtam izgatni. markoltam a tövét, csavargattam. Bevetettem a másik kezem is. A bimbókat is elkaptam, morzsolgatás, csavarás, simogatás. Lynda elégedett sóhajokkal reagált az újabb "inzultusra".
    Percek múlva elengedtem a száját, megmarkoltam a fejét és elkezdtem lefelé tolni, a már igencsak meredező főnök irányába. természetesen értette mire gondolok. Leült az ágyra és szemügyre vette a "(t)ennivalót". Egy-két apró csók, végignyalogatta, a golyókat is csókolgatta. Kezei is besegítettek. Majd hirtelen tövig tűnt el a szájában. Nem is jött ki belőle jó ideig. Mélyen tartotta, vagy mozgatta, de szinte mindig a torkát birizgáltam. Néha kezemmel rászorítottam a fejét is. Jól bírja. Jobban mint én :-) Így aztán időnként ki kellett húznom, nehogy baj legyen. Ilyenkor körbenyalogatta, de aztán gyorsan ismét eltüntette. 2-3 alkalommal eljátszottuk ezt, de ekkor éreztem, hogy ideje váltani.
    Elfektettem az ágyon, lába közé térdeltem, ráhasaltam és ismét csókkal folytattuk. Kezeim közben a melleket csavargatták. Feltérdeltem, vegyvédelem fel és a bugyit félrehúzva becsusszantam a punciba. Lynda a hátán, térdei szinte a nyakáig felhúzva én pedig visszahasaltam rá és csókolóztunk. Közben egy-egy nagyobb lökéssel igyekeztem kedvesem csípőmozgását viszonozni. Újra térdelés, ki-be mozgás, miközben kezeim megmarkolták az egyik mellét és a szájába adtam, hogy foglalkozzon vele. Élvezettel nyalogatta, szívogatta a bimbókat én pedig csak a látvány miatt majdnem elsültem.
    Kihúztam a farkam és levettem róla a tangát. Hogy nehogy elkeveredjen a két mellére feltettem. Az egyikre duplán csavartam fel, így az jól megfeszült. A szájába toltam a bimbót és ismét behatoltam. Még egy kis ideig játszottam ezt, de megint elértem a határt, így áttértem a kedvenc játékomra. Behasaltam a combjai közé és vadul nyalogattam a puncit. Csiklót nyaltam, szívtam, nyílásokba is bejutott a nyelvem. Elkezdtem bevetni az ujjaimat. Egy, kettő, majd már öt ujjam is bent mozgott a lucskos punciban. Azért kellette egy kis rásegítés. Síkosító segítségével pár másodperc után eltűnt az öklöm is. Lassan, majd egyre gyorsabban dugtam a kezemmel, közben igyekeztem nyalni is. Kedvesem vadul tolta a csípőjét a kezemre. Egyszer csak átvette a csikló izgatást a kezével, gyors mozdulatokkal dörzsölte, majd szólt, hogy húzzam ki a kezem. ebben a pillanatban megindult a spriccelés. Beborította a fejem, testem és persze a számba is jutott. Fél perc pihenő, simogatás, majd újra. Ököl be, nyalás, kézi rásegítés és zuhany. Egyszerűen nem tudok betelni vele. A perverz énem szó szerint fürdik az élvezetekben.
    Lassan a hason fekvés is kezdett veszélyes lenni, így javasoltam egy pózcserét. Lynda hasra, lábai széttárva. Én végigcsókoltam a nyakától a popóig a testét. Alaposan kinyaltam a popót, miközben ujjaim a punciba hatoltak. Igénybe vettem még némi síkosítót, aminek az lett végső az eredménye, hogy egyik kezem 4 ujja a popóban mozgott ki-be, miközben a másik öklöm eltűnt a punciban. Lynda csak nyögött, vonaglott, tolta magát a kezeimre és úgy tűnt nagyon élvezi. Összezártama lábait, melléjük térdeltem, és gyorsan (és minden gond nélkül) behatoltam a popóba. Hihetetlen érzés benne mozogni.
    Újabb pózcserét javasoltam. Hanyatt feküdtem, kedvesem az arcom fölé térdelt én pedig hevesen nyaltam a csiklóját. Ügyesen mozgott, nyomta a fejemre a puncit. Amikor érezte, hogy jó, kicsit eltávolodott, kezeivel ismét a csiklóját dörzsölte és telespriccelte a számat, arcomat. A főnök hozzáérés nélkül is kőkeményre feszült ettől a mutatványtól. Háromszor vagy négyszer élvezett kedvesem mikor úgy éreztem, hogy kezd belefáradni. Javasoltam, hogy csússzon hátrébb és üljön nyeregbe. Nem volt ellenére a dolog. Lassan elkezdett mozogni. Fel-le. Közben mellei a szemem előtt himbálóztak, míg meg nem markoltam őket. Nemsokára váltott, és a vágta technikát vetette be. Ez nem annyira a sebességben, mint inkább módszerben mutatkozik meg. A fel-le mozgás helyett a "beleülünk erősen a nyeregbe" és előre-hátra mozgatjuk a csípőnket. Némiképp persze a tempót is fokozta. És az élvezet hangjait sem hagyta el. Így esett hogy elengedtem a további fejlelógatós-mélytorkoztatós terveimet, és a vágta vége egy hatalmas, hosszan összerándulós spriccelés lett (ezúttal a részemről).
    Rámfeküdt, pihegtünk egy darabig. majd leszállt a nyeregből, megszabadított a gumitól és kaptam egy törlőkendőt. Aztán mellém feküdt és jó ideig csak feküdtünk, pihentünk. Mikor úgy éreztem, meg tudok mozdulni, felkeltem és elindultam a fürdőbe. Alaposan zuhanyoztam, volt mit lemosni magamról. Míg öltöztem beszélgettünk, majd átadtam a csokrot és távoztam.
  • Elszámolás:

    Egyszerű. Van nála alap program fél és egy órában. Illetve van fullos program, melyben minden extra szerepel (pl. popó, faust). Én mindig ezt választom. Egyszerű, és nem kell azzal foglalkozni mit lehet és mit nem. Minden extra megéri :-) Számomra a fő elemek nála a faust és a spriccelés. Szinte korlátlanul tud spriccelni.
  • Összkép:

    Szeretek Lyndához járni. Itt is a perverz hajlamaimat tudom kiélni. Szenvedélyes, sok mindenben benne van és élvezi amit csinálunk. Én is élvezem így általában elégedetten és remegő lábakkal távozom. Akárcsak most. Megyek még, az biztos.
Happy Massage