• Anett

  • Beküldte:
  • Anett reagálása

    Kedves🥰... Köszönöm a megemlékezést csodás randinkról, remekül éreztem magam a társaságodban, remélem mielőbb találkozunk😉puszi🥰

  • Egyeztetés:

    A telefonos egyeztetés másodikra sikerült. Nekem fontos, hogy halljam a hangját, abból is elég sok mindent le lehet vonni: kellemes, intelligens, kedves, szinte úgy éreztem, mintha már többször beszéltünk volna. Egyeztettünk a hívástól számítva kb 2 órára.
  • Megközelítés:

    A parkolás abban az utcában nem nagyon lehetséges, egy keresztező utcában tudtam csak megállni. a házszám kiírva, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Voltam már ebben a lakásban nagyon régen, lépcsővel szemben van, nincsenek kíváncsiskodó szemek, szomszédok. A fürdőkád hatalmas, van választék mindenből. A szobában kellemes félhomály, illat és rend volt.
  • Lány külseje:

    Itt jött az első meglepetés: fantasztikus alakja van, gyönyörű, finom, puha bőre, markolnivalóan ágaskodó mellek. Nem lehet betelni vele. És többi: a feneke, a combja.... Atttyaég.... Azt gondoltam, hogy a fénykép a "szokásos" túlretusált valami. Nos, a valóság felülírja a képeket. Minden ízében nő.
  • Erotikus masszázs:

    Én általában 2 dolgot szeretek az erotikus masszázsban: az erotikás és a masszázst... A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-) Jöttek az erotikus be-benyúlások, simogatások, aztán lekerült az a falatnyi kis ruhácska és jött a cicikkel a massz. Kezdtem furcsán venni a levegőt és alig vártam a "vezényszót": menjünk a tatamira.. .:-)
  • Levezetés:

    Ugyan átmentem a földön lévő alkalmatosságra, de a szememet (és már a kezeimet sem) tudtam levenni róla: látni akartam, csókolni, az illatát érezni, és bódult fejjel markolászni gyönyörű idomait. Itt már áttértünk lingamra, bevetette az ujjait, kezeit, ciciket, alkart. Amikor látta rajtam , hogy kezd kiakadni a tekintetem, finoman lassított, egyedi technikát választott a figyelemelterelésre. Aztán furcsa alakzatokat formázott a kezéből, olyan érzés volt, mintha épp behatolnék... "Csűrt-csavart", finom volt, izgató, simogatós. Aztán látta a szemeimen, hogy "na most már aztán" és körülvett a szájával. Ott már csak én irányítottam a tempót, követett, jött velem. Feszültebben markoltam a takarót, ziháltam, ívben meggörbítettem a hátamat, ahogy egyre jobban a szájában voltam. Majd valami elementális erővel jött, aminek jönnie kell. Azt hittem, szétszakad a kezem között az a lepedő. Huhhh, micsoda élmény volt. Az arcomon a feszültség lassan kielégült vigyorba torzult. Bent tartotta még, türelmesen várta, hogy csillapodjak, aztán vége lett... Simogatás, puszik, ott ült mellettem még kis ideig. Finom volt nagyon.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál kicsivel magasabb (vagy csak régen voltam)? Mindegy is, amilyen finomságot kaptam, pont nem érdekelt. A végén rendeztem.
  • Összkép:

    Pozitív abszolút, kevesebbet vártam és (ritka eset), de többet kaptam. Óriási élmény volt. Minden rendben volt, korrekt volt az elejétől a végéig - csak ajánlani tudom. :-)
Happy Massage