• Alina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délelőtt hívtam. Első hívásom nem járt sikerrel. Pár percel később viszont szinte azonnal felvette a telefont. Nagyon kellemes hangja van a hölgynek, és hihetetlenül közvetlen és közlékeny. Szinte azonnal tudott volna fogadni, de jobbnak véltem egy óra plusz időt felhasználni a randi előtt. Telefonon megkaptam a pontos címet és igyekeztem mihamarabb elindulni vágyaim kielégítésének érdekében.
  • Megközelítés:

    Fizetős zóna, de volt több parkoló is szabadon. Pontosan a ház előtt meg tudtam állni. Metróállomás pár perc séta.
  • Helyszín:

    Igényes, tisztántartott, kis kéjkuckó az 5. emeleten. Lift van. Fürdőszoba a hálóból nyílik. Az is teljes mértékben kultúrált, több féle tusfürdőből lehet választani. Szájvíz és pohár a mosdóra készítve. Friss törölközőt kis társalgás után( első alkalommal kértem tőle randevút) kezembe adva kedvesen beterelt a higiéniai kötelezetségeim elvégzésére az imént említett helyiségbe.
  • Lány külseje:

    Képek telejesen élethűek. Egy hihetetlenül vonzó és mosolygós szexi nő nyitott nekem ajtót Alina személyében. Szívélyesen beinvitált.
  • Action:

    Gyors pancsi és már robogok is vissza. Egy ízléses lenge fehérneműben várt a hálóban. Érzéki csókot kaptam tőle Kölcsönös franciával gondoltam indítani a légyottot. De végül miután megszabadítottam a falatnyi fehérneműjétől elemi erejű késztetést éreztem, hogy gyönyörű kelyhébe mélyesszem nyelvemet és fáradthatatlanul és eltökélve kényeztessem. A jelek alapján nem volt hiábavaló törekvésem. Az egyre sűrűsödő sóhajok apró derék mozdulatok és az azt követő kélyes de diszkrét sikoly, az gyengéden füleimre szorított bársonyos combok és az apró remegések a nyelvem
    és a csodás kehely levezető érintkezései arra engetek következtetni, hogy siker koronázta az első feladatom. Nagyon jó érzéssel töltött el. Ezután Ő kért meg, hogy szépen helyezkedjek el az ágyon, hogy most ő kényeztethessen engem. Nos nyilván nem hezitáltam túl sokat, 😅 Hihetetlenül kellemes natúr franciával ajándékozta meg ágyékom.Első lépésként finoman elindította puha nyelvecskéjét a zacsimon és nagyon megfontoltan nem kapkodva haladt felfelé, majd számomra tökéletes technikával és sebességgel, ütemes bólogatómozgás alkalmazásával egyre többet tüntet el szájában kicsi énből. Még most is mocorgásra sarkallja hímvesszőmet a tevékenység emléke is. Nagyon türelmes, gyengéd és vendégcentrikus szerető Alina. A védőfelszerelés aplikálását követően először szépen lassan beleereszkedett az ölembe és ügetésbe kezdett. Néhányszorugyan belemozdultam, de alapvetően hagytam, hogy úgy mozogjon ahogy neki tetszik. Kisvártatva felajánlja, hogy a kedvencemmel folytassuk együttlétünk. Térdelő pozícióba helyezkedtem a gyönyörű popsija mögött és abban a tempóban
    Tettem magamévá ahogy jelezte. ismét fordítani kívántam Alinán amit készségel meg is tett az én tökéletes partnerem.
    egyik lábát a vállamra támasztva szemből hatoltam be a szép szemérem ajkai között rejlő ízletes és világbajnok nuniba. Mivel ez nem volt kényelmes újdonsült unikornisomnak, így villámgyorsan beszüntettük az alkalmazását. Megkértem Linát, adjon egy kis repetát a franciás csodapettingből. És ismét teljesítette amit kívántam. Végül engedélyt kértem ánuszának bevételére és erőszak mentes penetrációjára.A szükséges előkészületek után, és a hölgy àltal diktált tempóban, megkaptam amire vágytam. Sajnos végül nem maradt elég idő, hogy legyen értelme belekezdeni egy második aktusba. Pedig nagyon kívántam a szépséges Babyt! A hátralévő percekben csevegtünk. Kapott egy kis ízelítőt a talpmasszázsból melyre én képes vagyok. És még egyszer tenyermben akartam érezni a bársonyos ékszer combokat.Majd elbúcsúztam Tőle és temérdek ellentétes érzés birtokában de erősebb
  • Elszámolás:

    Érkezésem után az ismerkedési társalgás közben. Gyakorlatilag minden amire vágytam az alap kívánalomnak számít nála..Így a megbeszélt méretű csokoorral érkeztem és azt átadtam.
  • Összkép:

    No. 1. Ötlet volt őt választani. Terveim szerint rendszeresen meg szeretném látogatni. De kelleni fog a kettő órás randi. Egyszerűen nem tudok betelni vele. És nagyon fájó volt, hogy nem kaphattam meg egy második verbális eszmercserére.De mihamarabb szeretnék tőle egy következő alkalmat kérvényezni. Köszönöm a csodás randit!.
Happy Massage