• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aletta idestova már három éve tart engem állandó bűvöletben csodálatos személyiségével (persze nemcsak, de az "egyebek" kifejtésére külön fejezetek állnak még rendelkezésre) és azóta is mindig életre szóló élményekkel ajándékoz meg találkozásról-találkozásra. A sors furcsa fintoraként a COVID-nak köszönhető, hogy (meg)ismerhet(t)em!
    Minden rosszban van valami jó!;-)
    Tehát kapcsolatunk már régi és bizonyos szintig bizalmasnak nevezhető. Azaz privát üzenetekben egyeztettünk az év utolsó munkanapjának zárását illetően. Jó időben fixáltuk, hogy 30-án késő délután újra tud fogadni, mint később kiderült, éppen akkor tette fel az új képeit, aminek következtében azóta is egyfolytában csak telefonál "szegénykém"...;-)
  • Megközelítés:

    Már egy ideje az Újbuda Center melletti modern lakópark ad helyet Aletta kuckójának. Ugyan én még a Király utcában ismerhettem meg, de vállalom érte a dunai átkelést is. Azt hiszem ennél jóval többet is szívesen vállalnék azért, hogy Alettát láthassam, érezhessem, adhassak Neki és kaphassak Tőle sok-sok finomságot!
    Újbuda Center az orientáló, azaz 1-es villamostól kezdve busz(ok) is odavisznek. Jómagam autóval szeltem át a várost és egész jól járható is volt az. Egyébként parkolásra a bevásárlóközpontot ajánlom, mert ott biztosan lehet találni és nem kell attól sem félni, hogy lejár a parkolási idő...
  • Helyszín:

    Említettem már, hogy modern lakópark annak minden előnyös tulajdonságával, bár Alettát egy jurtában is felkeresném, a világ végén is! Szóval emeleti kis lakás, ahol mindig tökéletes miliő fogad. Nagyon szép, lakójára jellemzően igényesen berendezett és nagyon tisztán, rendezetten tartott kuckó. Nagy ágy, jó méretű zuhanykabin a fürdőben és több tusfürdő, szájvíz, ahogyan kell. A nappali-hálóban óriási tükörfalak a szekrények ajtajain, amelyek egyrészt növelik a térérzést, másrészt a kéjérzést is...bizonyos helyzetekben. Szerintem annyira kellemes, otthonos, hogy szabadalmaztatni kellene, úgy, ahogyan van. Ruhák kulturált elhelyezésére az amerikai konyha és a nappali-háló határán található asztal körül lévő székeken van lehetőség, de a kabátot az ajtónál lehet felakasztani. Perfekt!
  • Lány külseje:

    Szerintem már többen megírték ezt a leírhatatlant. Aletta egész egyszerűen egy tökéletes NŐ! Ez persze így nagyon egyszerűen hangzik, de tényleg. A kedvessége, a szépsége, az igényessége, az érzékisége, a szexuális kisugárzása, a szexkultúrája, az odaadása, stb., stb. mind-mind elkápráztatják az embert és úgy rabul ejtik, hogy igazából el sem engedné már soha többet... Kiemelkedő intellektussal és műveltséggel is rendelkezik! Végzetes!
    Szép hosszú, ápolt, finom hajkorona, ami simogatható. Szép formás, egyedileg Aletta nőiességét fokozó formás, ízlés szerint jól markolható, szopkodható mellek. Hosszú kecses lábak, mivel Aletta egy relatív magas NŐ! Testét számos tetoválás fedi, de esetében ezek engem egyáltalán nem tántorítottak el soha a közelebbi, testi kontaktustól! Aletta amikor még a rózsaszín oldalon volt is felfedte bájait és akkor is azonnal megbabonázott és semmit nem kívántam jobban akkoriban, mint azt, hogy egyszer igazoljon át a korlátlan lehetőségek oldalára! Bár minden kívánságom így teljesülne! De a lényeg, hogy Alettával kapcsolatban meghallgatott aki erről intézkedhetett ott fent! Hál' Istennek!
    Röviden: Aletta, a NŐ nagy betűkkel!
  • Action:

    Fürdés után már-már szinte szokásos forgatókönyv szerint Aletta az ágy végénél állva várt a szép csipkés melltartójában, tangájában, combfixben és tűsarkúban! Imádni való az egész NŐ, pláne ezekben a szép és igényes extra kiegészítőkbe csomagolva. A cipellő és a melltartó viszonylag gyorsan lekerültek, a finom anyagú harisnya azonban végig szeretőm kecses lábacskáin maradt.
    Kezdésnek ölelkeztünk és csókolóztunk. Nagyon finom NŐ, ezért külön élvezet a finom és különösen karcsú, törékeny testét átölelni, csőkos szájára rátapadni, nyakát, vállát puszilni illatos, selymes haját túrni. A formás kis kerek popsi markolászásától pedig egyszer csak ágaskodni kezdtem.
    Aletta is érezte, hogy beindított, ezért - kérés nélkül - térdre ereszkedett előttem és máris a szájában találtam a rudamat. Simogattam a haját, markoltam a melleit és sóhajok közepette élvezettel dicsértem kedves partnerNŐm ténykedését! Tökéletes, változatos (hol barátnős, hol kicsit vadabb, pornósabb) szopást kaptam egy gyönyörű szép, kedves NŐtől! Már ez önmagában óriási élmény volt.

    A java pedig még ezután jött.
    Szintén már-már szokásosnak, de semmiképpen sem sablonosnak mondható módon gyönyörűséges partnernőmnek jeleztem, hogy pihenjen egy kicsit, mert nagyon kedvesen bánt ugyan eddig velem, de most szeretném viszonozni ezt a kedvességét. Megfelelő helynek a kényelmes, se nem puha se nem kemény ámde méretes ágya találtatott a viszonzási célra. Aletta elheveredett, miközben a kicsi tanga is lekerült a meseszép csupasz puncikájáról. Nem rontottam rögtön ajtóstól a házba, pedig igényem lett volna rá, de jólneveltségem erősebbnek bizonyult, na meg Aletta kényeztetése esetében túl sok alkalmas testrész verseng egymással...
    Aletta mindenhol szeretetre méltó, azaz a csókos szája, a míves mellei, kecses lábai, hogy csak hirtelen az elém terülő (lásd még terülj terülj asszonykám) étlapról hirtelenjében a legkiemelkedőbb, legfeltűnőbb, legínycsiklandóbb (aprópopó, erről jut ezembe, hogy a csókra csábító csuprának csiklóját még meg sem említettem) elemeket (vagy ha már étlapról volt szó az imént, akkor fogásokat) emeljem ki.

    Igazából Aletta egy két lábon járó degusztációs menü, mert ami az étkezésben a fine dining az NŐ-ben, szeretőben = Aletta!
    Mert ahogyan egy kiváló minőségi étteremben egy degusztációs menü elfogyasztása - kiszakadva a hétköznapok rohanó, kapkodó szinte örömtelen étkezéseiből - már ünnep jellegű, úgy a találkozások Alettával szintúgy ÜNNEPEK a magamfajta egyszerű vándor számára!

    Hol is tartottunk?
    Igen...tudom, hogy Aletta elém tárulkozó pőre teste és álomszerű valósága magához csábított és azonnal csókoltam, öleltem, simogattam...majd vadabb, szenvedélyesebb csókcsata után még nyalogattam, csókolgattam, szopogattam és ebbéli áldásos tevékenységemnek köszönhetően kihegyeztem a mellbimbóit is. Mert neki még a mellbimbói is gyönyört fakasztanak ás áraszanakmagukból érzésükkel, látványukkal. Majd mohón leszánkáztam a combjaihoz, amelyek tövét puszilgatva egyszer csak hirtelen lefetyelni kezdtem, mint egy kiskutya a csodás puncikáját.
    Kihagyhatatlan! Mindig finom, zamatos és gyorsan lédússá váló friss ropogós barack! Nyaltam, szoptam, tekergettem a nyelvemet a csiklója vége körül és viszonylag gyorsan sikert értem el, ugyanis megjöttek Aletta sóhajai, nyögései, majd a teste megfeszült, megrángott, a popsija felemelkedett (közben végig egymás kezét fogtuk, simogattuk, ahogy nem alkalmi partnerek, hanem sokkal inkább a szeretők szokták) különböző sorrendekben követve egymást...érezvén, hogy célba ért(em), óvatosan lecsatlakoztam a csodálatos punci csodálatos nedűjétől nedves ajkammal, arcommal és apró puszikat adtam a combtövére.
    Kis pihegést követően máris feltérdeltünk és kaptam még egy frissítő szopást kedvesemtől, hogy én is teljes készültséggel mehessek a végső csatába! Isteni finom kényeztetést kaptam, miközben előttem a csodás test tekergett, valamint az ágy melletti tükrökben is a soha meg nem unhatatlan testének látványával próbáltam betelni vizuálisan is.

    Célegyenesbe fordultunk, ugyanis keményre szopott péniszem megkapta a kényszerzubbonyát és Aletta ismét kitárulkozva feküdt előttem a remek ágyán a párnái között. Én átöleltem, Ő magához húzott és óvatosan egybeforrtunk, azaz finoman belecsúsztam a gyönyörök legteljesebb birodalmába és elindultam éppen, önként elveszni benne. Nem kellett sokáig igyekeznem, mert ilyen szűk és mégis befogadó, velem együtt élő, nedves, kedves puncit ritkán lehet élvezni. Hááát én abban a szerencsében, kegyben részesültem, hogy élvezhettem és élveztem is. Aletta misszionárius megtérített engem, ugyanis a lábait felhúzva és azokkal magába húzva egyre mélyebbre igyekeztem hatolni az egyes döfések alkalmával, mígnem heves csókolózás közepette kapi...akarom mondani ejakuláltam, ami jó néhány lökésen keresztül eltartott...Igazi katarzisa volt ez a mi kis pásztoróránknak és minden jó, ha jó a vége az egész évemnek is! Itt kell megjegyeznem, hogy a kedvenc pózom a kutya és volt szerencsém Alettával is néhányszor már felérnem úgyis a csúcsra, illetve hagytam már lovaglóban is beteljesedni magamat, ám ebben a pozícióban legalább olyan teljes volt az öröm Alettával, hanem még teljesebb, sőt mondhatni meghittebb.
    Ja és a non plus ultra az, hogy Aletta tanult masszőrként olyan ügyesen, szakszerűen kimasszírozta mintegy levezetésképpen a vállaimat, a nyakamat, hogy ha mást nem kap(hat)tam volna Tőle, akkor csak egy masszázsra is beugrottam volna! Ránézésre egy törékeny NŐ, de nem gyenge!;-)

    Ezúton is hálás köszönetemet fejezem ki Alettának mindazért a kellemért, élvezetért, amit a tavalyi évben is kaptam Tőle kevés, ám annál intenzívebb és életre szóló élményekkel megajándékozó találkozásaink alkalmával! Isten óvja Őt és remélem az idei évben is hamarosan részem lehet abban a frenetikus és mindig változatos kéjben és tömény örömben, amit Aletta tud adni egy-egy lopott órában!
  • Elszámolás:

    Esemény után, ahogyan az velem általában szokásos, pláne régi ismerősök között. Az gondolom senki számára nem kérdés, hogy Aletta Mercedest árul, ezért az menjen, akinek nemcsak egy Suzuki ára lapul a zsebében, illetve az aki úriemberként tud viselkedni, mert Aletta is egy ÚriNŐ! Egyébként pedig maximálisan korrekt!
    Vittem még egy évszakhoz illő és Alettának ízlő extra ajándékot is, amit esemény előtt adtam át...mivel egy pezsgős üveget nehéz lett volna a zsebemben rejtegetni...;-) Egészségünkre!:-)
  • Összkép:

    Milyen érzésekkel távoztam?
    Fokozottabban olyanokkal, amilyenekkel érkeztem is, hiszen pontosan tudtam, hogy hová megyek, kivel találkozom és milyen jóságban lesz nekem akkor és ott részem! Éppen azért mentem, mert nekem mindig annyira jó Alettánál, Alettával, hogy legszívesebben naponta meglátogatnám. Mindig kedves, mindig szexi, mindig tökéletes Vele! Megunhatatlan ((szex)Isten)NŐ, mert eddig is ott tartottam Őt számon, azonban most hivatalosan, ország-világ színe előtt oda is helyezem Őt az örök IstenNŐk közé!
Happy Massage