• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyű elérni, nem tudom, hogy ő vagy telefonos vette-e fel .Teljes körű leírást kaptam a program lehetőségekről, válaszolt minden kérdésemre az extrákat illetően. Mikor rákérdeztem a popókényeztetésre, kicsit hezitálva mondta, hogy arra is van lehetőség.
  • Megközelítés:

    A GPS oda visz, nagyon könnyen megtalálható a cím. Parkolót kicsit arrébb találtam, semmi problémám nem akadt. Oda értem öt perccel korábban és be is engedett, nem kellett várakoznom.
  • Helyszín:

    Eleve a társasház újépítésű, nagyon szép, tiszta épület. Lifttel mentem fel, megvártam míg egy szomszéd elment aztán nyílt is az ajtó és beléptem. A lakás is vadonatúj, a masszázsszoba mindennel felszerelt, kettő nagy tükör van , hogy minden látszódjon az akció közben. A tetthely maga egy franciaágy, nagyon szép lámpa, a fények tökéletesek, nem túl tompa a megvilágítás, lehet látni bőven mindent. Kaptam törülközőt és mentem a fürdőszobába. Ez szinten nagyon tiszta és szép helyiség, kényelmesen lezuhanyoztam, számos tusfürdő közül választhattam, volt testápoló is, szájvíz, minden ami kell egy ilyen helyre.
  • Lány külseje:

    Képeknek abszolút megfelel, nagyon szép az arca. Szép selyemköntösben, bugyi, melltartóban várt, feszes és fiatal test, max 23nak néz ki. A melleket átlagosnak mondanám, jó volt a későbbiekben érinteni. A magasság és súlya a kiírtaknak megfelelőnek mondám, semmi kifogásolni valót nem lehet találni benne, nekem nagyon tetszett első pillantásra.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázzsal és beszélgetéssel kezdtünk, értelmes beszélgetőpartnerre találtam Natiban. Kérdezte, hogy válasszak olajjal vagy krémmel szeretném-e a masszázst, én a krémet kértem, az olajat annyira nem szeretem. Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának. Ennek örömmel eleget tett és megkezdődött a gyönyör amiért jöttem.
  • Levezetés:

    A legelején ugye megbeszéltük az extrákat és én kértem a popó kényeztetést nyelvvel és a szájbaélvezést. Az ágy elejére huppant, én feküdtem, feljebb csúsztam, oda térdelt elém, simogatta a hasam, a farkamat elkezdte kényeztetni szájjal és kézzel. Közben végig nézett rám az őzike szemeivel és fél perc múlva már teljesen kemény voltam. Pár percig kaptam lágy, de jó technikájú szopást utána teljesen magától, anélkül, hogy megkértem volna rá, fölhajtotta a lábam, úgy mint ahogy én szoktam a csajoknak, mielőtt betenném nekik, csak Nati a kis fürge nyelvét dugta be a popómba. Meg is lepődtem azon, hogy mennyire lelkesen csinálja, a mennyekben éreztem magam. Nagy odaadással kényeztetett, körbe-körbe és föl le mozgatta a nyelvét és be is dugta a lukba, nem csak ímmel-ámmal csinálta, itt nem volt megúszásra játszás. Ennél jobban nem nagyon lehet segget nyalni. Finomat feljebb húztam a fejét a copfjánál fogva és az ajkai a golyóimat vették kezelésbe. Közben vertem a farkam, majdnem eldurrantam, annyira izgató volt. Kértem, hogy az ezredest kényeztesse, közben a kezével masszírozta tovább a golyóimat. Pár perc múlva alábukott és a nyelvecskéje újra megtalálta az ánuszomat. Ekkor nagyon közel voltam az élvezéshez és kértem, hogy a másik, még száraz oldalon is nyalogassa kicsit a heréimet, a gátat se hagyta ki . Nem volt olyan nemi testrészem ami szárazon maradt volna. Rövid időn belül tüzelésre kész voltam, mondtam, hogy gyere, vette az adást és bekapta a farkam a makkom aljáig, én pedig útnak engedtem az utódokat, mind egy cseppig az ajkai közt landoltak. Jó érzés volt kivégezve az ágyon feküdni és örültem neki nagyon, hogy nem futott kiköpni a nagy adag spermámat, hanem nyugodtan, fél percig benn tartva megkereste a papírzsebkendőt, majd oda engedte, sajnos lenyelést elfelejtettem kérni, legközelebb ezt is pótoljuk.
  • Elszámolás:

    Extrák amiket vállal: szajbaélvezés, lenyelés, csók, popó kénytetés nyelvvel,. Teljesen korrekt, amit a telefonban mondott, az úgy volt a helyszínen is.
  • Összkép:

    Nagyon szuper szolgáltatást kaptam és Nati nagyon kellemes beszélgető partner. Minden kérésemet amit előre megbeszéltünk tökéletesen teljesített, végig csodásan éreztem magam amíg ott voltam, minden gondom elfejtette velem. Biztos, hogy visszatérek a jövőben.
Happy Massage