• Happy Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Lara-val egy négykezest. A korábbiaktól eltérően most Ayse volt a partnere. Elég könnyen el lehetett érni őt és pár óra múlva már ott is voltam.
    Megközelítés
  • Megközelítés:

    Busszal és trolival jól megközelíthető a hely, de a metrópótló sincs messze. Parkoló akad bőven. Igazából, ezt már sokszor leírtam, ezért nem tudok újat írni.
  • Helyszín:

    A jól ismert HAPPY szalon. Jelenleg rekordszámú lány fogad vendégeket. Még mindig ugyanaz a higiénikus lakás három szobával és a megszokott rend szerint a baldachinos szobában és az ezzel szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A menetrend szokásos, de z élmény sosem az. Mindig egyedi; de erről majd később.
  • Lány külseje:

    Laránál írtam, hogy cuki. Nos Ayse esetében adjuk hozzá a tinik báját és kapunk egy filigrán termetű cukiságot. Baba arc és méretes cicik. Termetéhez képest szép nagyok. Lapos ha s és markolni való átlagos méretű popsi. Kecses lánpárrral kiegészítve megkpajuk Ayse teljes valóját. Piros melltartó és hozzáillő francibaugyiban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és levettem a cipőmet, meg a kabátomat. Bementünk a szobába, ahol frissítővel kínáltak, de én ezt későbbre halasztottam. Elkezdtem leöltözni és elkezdtünk egy picit csevegni. Elvonultam a fürdőbe lemosni az út porát. Mikor végeztem visszamentem a szobába, ahová fél perccel később a lányok is belibbentek. Elfeküdtem a tatamin ők pedig mellém helyezkedtek. Ayse balra, Lara pedig jobbra. Lekerült a melltartó mindkettőjükről és a bokáimnál kezdték a masszázst. Haladtak felfelé és a lábaim átdolgozása mellett a benyúlások is fontos szerepet kaptak. Ezt inkább Lara csinálta, de Ayse is megtette párszor. Jöhetett a derekam és a hátam is, majd a lapockáim után a karjaim is kaptak fogásokat. Utána lekerült a tanga Laráról és elkezdett a hátamon csúszkálni. Ayse itt egy picit visszafogta magát, de utána ő is nekivetkőzött és átvette a csúszkát Larától. Ekkor jött a varázsszó: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    A fordulás abból állt, hogy én felültem és elkezdtem Larát kényeztetni. Ez pár pusziban, egy-két bimbópusziban és simogatásokban nyilvánult meg. Ayse a bimbópuszit nem engedte, de minden mást igen. Visszafeküdtem a hátamra és itt valahogy szóba került lábimádat. nem emlékszem pontosan, hogy jutottunk el erre a témára; de ezzel újítást vittünk a programba, ugyanis Lara kért ebből egy picit. Először megtörölgette a lábát és én a lábujjait szopogattam és nyalogattam egy picit. Tetszett neki és mivel az oldalukon ott van, hogy ez vele lehetséges, ezért nem gondoltam, hogy problémát okozhat. Ezek közben Ayse elkezdte a lingamot. A kéjes érzések ő okozta,, míg Lara a felsőtestemet simogatta. próbált minél több érzékiséget belevinni míg Ayse a velem egykorún dolgozott. Ayse technikája lassan épült fel. Mindig tudta mikor okoz kéjes érzések és ezeket húzta minél tovább. szinte már-már játszott velem; mint macska az egérrel. Mindig csak annyit adott a kéjhez, amennyit akart. Teljesen mértékben ő irányított én pedig hagytam magam sodródni az eseményekkel. Úgy tűnt, hogy lassan elveszek a kéj mámorában, de Ayse nem hagyta ezt. Továbbra is ott tartott ahol kell, hogy legyek. Elkezdtem mindkét lány cicijeit simogatni és Ayse ekkor újabb fogásokkal bővítette a folyamatot. Itt már éreztem, hogy Ayse technikája elég egyedi. A tempó fokozódott, ahogy a bennem lévő kéj is és Ayse a tudása legjavával megadta a kegyelemdöfést és eljuttatott a beteljesüléshez.
    Kis pihenő következett, ami alatt a lányok megtörölgettek engem. Szerepcsere következett. Most Ayse került a tatamira hasra, de egy picit tartózkodott ezért felkönyökölt. Én elkezdtem simogatni és Lara próbálta oldani a feszültséget. Ez sikerült, mert Ayse kezdett felengedni. Kis masszázs majd fordulás. Amikor a hátán feküdt akkor a lábait felhúzta. Picit gátlásos volt, de a cicikkel foglalkoztam és itt már értette miről szól, ez rövid rész. Mivel Ayse-nél az együtt zuhanyzás szinté elérhető opció, ezért vele tusoltam a mostani alkalommal. A fürdőszobai események hasonlóak, mint Larával. Bemásztunk a kádba és elkezdtük egymás testét benedvesíteni. Utána tusfürdőt vett magához és bekente az egész testemet vel, amit utána lemosott rólam. Utána én kérdeztem, hogy melyiket használja és a kezembe adta az övét és én is elkezdtem a kenegetést. Miután ez megvolt a zuhannyal egy kicsit játszva lemostam róla ezeket. pár puszi is elcsattant és utána megtörölköztünk és irány vissza szobába.
    .A szobába visszamentünk és itt Ayse elbúcsúzott, mert neki volt még aznapra vendége és elvonult, hogy felkészüljön a fogadására. Kapott puszit és ölelést, majd távozott a szobából. Itt kaptam Larától egy frissítőt és utána visszahúztam a gönceimet. Az előszobába visszatérve felvettem a kabátomat és rendeztem a csokrot. Ez a rész egy picit érdekesre sikeredett, mert először kevesebb rózsát mondott. Valamiért picit összekeverte a programok csokorméretét. A cipőmet is visszahúztam és búcsúpuszi és ölelések végül tipli
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Az oldalukon ott van a csokor mérete és teljesen megéri.
  • Összkép:

    Úgy gondolom, hogy egy újabb nyerő párost találtam és az ismétlés nem kizárt. A szalon még mindig tud meglepetést okozni, ezért különleges ez az élmény.
Happy Massage