• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Tiborx,
    Nagyon szépen köszönöm ezt a kedves beszámolót. Jól esett. Örülök, hogy megismerhettelek és máskor is szerettel várlak.
    Puszillak! :)

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem vele, jó előre egy szabad időpontot, majd később telefonon is felhívtam és beszéltünk egy kicsit.
  • Megközelítés:

    Majdnem a ház előtt sikerült parkolnom, a parkolás ingyenes a környéken. BKV is jár arra, de részletekkel nem tudok szolgálni.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendes, több szoba is van, ketten dolgoznak ott, de senki mással nem találkoztam. A fürdőszoba tiszta, 5-6 féle tusfürdő, a törölköző is frissen mosott. A szobában a tatami mellett a falon egy nagy tükör, ami fokozza az izgalmakat. Kis asztalka is van, üdítőkkel, melyekkel Nina meg is kínált.
  • Lány külseje:

    Nina pontosan úgy néz ki élőben is, ahogy a képeken, biztos hogy senkit nem érhet meglepetés. Gyönyörű, karcsú alakja van, formás popsival és szexi lábakkal. A mosolya lehengerlő, nagyon kedves de egyben érzéki is. Egy rövid fekete ruhácskában fogadott, ami alatt fehérnemű volt. Később a melltartó kivételével (amit a műtét miatt kell hordania) minden lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után, ahogy megbeszéltük, egy rövid masszázzsal kezdtünk. Hasra feküdtem, és a lábaim masszírozásával kezdett. Közben beszélgettünk. Nagyon jó hangulat alakult ki. Maga a masszázs egy kis talpmasszázzsal kezdődött (miután tisztáztuk, hogy azt nagyon szeretem), majd haladt feljebb a lábamon. Kb. 10 perc után kérte, hogy forduljak meg, és rátértünk az erotikus részre. Az erotika után kaptam még egy nagyszerű hát és kéz masszázst is. Tanult masszírozni, ez érezhető is volt.
  • Levezetés:

    Hanyatt feküdtem, a fejem alá egy nagyobb párnát kaptam, majd beolajozott kézzel kezdett kényeztetni. Eleinte még kicsit beszélgettünk, később már csak az erotikára fókuszáltam. Mellettem térdelt, és a tükörben gyönyörű látvány fogadott. Aztán felvettünk egy 69-es pozíciót, ahol a már keményedő szerszámon csúszkált a hasával, én meg premier plánban moziztam (az intim részek nem értek egymáshoz, sőt a puncit simogatni sem szabad, ezt végig be is tartottam becsülettel). Aztán megkérdezte, lenne-e kedvem egy kis popsis csúszkához, hát hogyne lenne. Megfordult és a popsijával csúszkált a hasamon, úgy hogy a lábai felém néztek, eszméletlen jó volt! Aztán hirtelen eszébe jutott, hogy említettem, hogy érdekel a láberotika is. Beolajozta a lábait, és azzal kezdett kényeztetni. Hol egy lábbal, hol a két lába közé vette és úgy izgatott, sőt olyan is volt, hogy a két lábával közrefogta, és még a kezével is ingerelt. Változatosan, érzékien csinálta. Aztán leült velem szemben a lábaim közé és kézzel kezdett varázsolni. Volt ott minden, körzés, csavarás, egy kézzel, két kézzel, cuppanós, nem cuppanós, hihetetlen, hogy a kézi izgatások milyen széles skáláját ismeri. És közben figyelt rám is, látta, érezte hogy hogyan tud az őrületbe kergetni és egyúttal elvinni magával a mennyországba. Hosszú ideig tartott az élvezés határán. Aztán bevetette újra a lábait és egy kéz-láb kombinált izgatásnak már nem tudtam ellenállni és egy hatalmasat robbantam formás kis lábaira. Másfél órára mentem, így maradt még idő egy hát és kéz masszázsra is.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, én a végén rendeztem, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük.
  • Összkép:

    Csodálatos kényeztetésben volt részem. Nina külseje is és a személyisége is nagyon bejön nekem. Egy gyönyörű kis szexbomba, aki ráadásul végtelenül kedves is, az erotikát pedig egyetemen taníthatná. Lehet hogy itt nincs francia, de nem is hiányzik, mert az élmény, amit nyújt, az osztályon felüli!
Happy Massage