• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, új év, új feladatok, rendet kellett már vágnom a teendőim között, mert kezd túlnőni rajtam a bakancslistám.
    Ezért aztán már napközben kifundáltam, hogy estefelé teszek egy újabb lépést a végső cél felé és bejelentkeztem Alexához.
    Két pozitív beszámoló megadta a kellő bátorítást, a telefonközpontos kollegina pedig a szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    Margit körút, a Mechwart liget környékén. A négyeshatossal tujázva vagy a nem tudom hányas számú busszal gyere vagy autóval.
    Ha autóval, akkor a háztömb mögötti zsákutcában lehet a legjobban parkolni és ha szerencséd van, te is a seattle-i székhelyű kávéházlánc helyi üzlete mellett találsz majd helyet.
    Miután megküzdöttem a Mechwart ligetből támadó, apróra vadászó, helyi buckalakókkal, diszkréten telefonáltam a bejáratnál, szokásosan összefutottam egy random nyugdíjas nénivel, majd lelkesen gyalogoltam fel lakásig.
    Ahogy már írták elődeim is, a félemelet miatt, jobban teszed, ha nem az emeleteket számolgatod, hanem az ajtóra kiírt számot keresed!
  • Helyszín:

    A fényképeken látható masszázsszalonban találtam magam, ezért nem nagyon ragozom.
    Rend, tisztaság, tiszta törülköző, kis poharak a szájöblítőhöz, duruzsoló mosógép, sejtelmes világítás, bőr bútorok, Buddha szobrok, halk zeneszó, minden szokásos körítés adott, ami csak kellhet egy jó szopáshoz.Vagy kettőhöz.
    A műintézmény nagy, egyszerre több rendelőben is mehet a rendelés, de csend volt - vagy magunk voltunk vagy nagyon lapítottak az elvtársnők.
  • Lány külseje:

    Nagy titkok nem vártak rám, mert számos fényképen megcsodálhatjuk. Az enyhe retus a szalon grafikus művészének a keze nyomát dicséri, aki egy kicsit túlhúzta a színeket. Illetve igyekezett eltüntetni Alexa hasán a tetoválást, sajnos ennek a köldöke is áldozatul esett. (De jelentem igaziból van köldöke. És tetkója is, ami most nem rontott az összképen.)
    A kisugárzásáról valahogy Stifler mamája jutott eszembe. Az eleganciája, a nőiessége, a nézése, a bujasága, a kacérsága, a szexuális intelligenciája és kifinomultsága...nem is sorolom tovább. Ezek olyan, e szakmához szükséges hozzáadott értékek, amelyekkel kevesen rendelkeznek. Mint a Mercedesnél vagy a Rolls Roycenál a tradíció. Ha van, akkor megfizethetetlen. Ha nincs, akkor meg csak fájó szívvel ácsingózunk utánuk.

    A testi adottságai szerencsések és edzéssel is karban tartja a dolgokat. A punci csupasz és baba, a mellek szilikonból, de a természetes tapintású, formájú kiadásban. Az egyetlen amibe bele lehet kötni, az ajakfeltöltés, szerintem ez teljesen felesleges befektetés volt. Összességében elmondhatom, hogy a korából 15-20 évet simán letagadhat, sőt (!) nem találkoztam semmi olyan aprósággal sem, amely rontaná a képet (pl: narancsbőr, striák etc), ami azért valljuk be a milf kategóriában gyakorta előfordul.

    Vallom, hogy, bár ritkán, de ha szerencsénk van, akkor egy jó negyvenes nő simán leköröz két vagy három húszévest. Nos, Alexa ilyen.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem volt, de hogy meglegyen a kötelező karakterszám, egy kicsit sztorizok.
    Például: kaptam tőle egy pohár vizet.
    Vagy: jó volt a zene. (soul válogatás)
    Mi van még?
    Ja és mert a csajom innen két utcára lakik, szóval nem volt nagy kitérő.
  • Levezetés:

    A másfél órás előadásra mentem, ebben benne van a kétszeri szeretgetés. Kölcsönösen.
    Szerelmes hangulatban, állva összebújva csókolóztunk, majd lekaptam róla a fekete bugyi-melltartó-magassarkú triászt és ledőltünk a matracra.
    A masszázságyat messziről elkerültük, mert nem azért jöttem és, ahogy olvastam az itt dolgozó leányok, szerencsére nem is kötik az ebet a karóhoz, ezért az értékes játékidőből egy percet sem vesztegettünk az olajos hátkenegetésre.

    Tudod, vannak azok a nők, mit nők, nőstények! - akik bármikor, bármilyen állapotunkban, hangulatunkban is vagyunk, úgy tudnak hozzá nyúlni kézzel-lábbal-szájjal-bármivel a faszunkhoz, hogy az feláll. Ha akarjuk, ha nem. Kérem, ez adottság kérdése.

    Szerencsémre Alexa is birtokában van ennek a tudásnak.

    Nem finnyáskodik, adja magát, tolja rá a puncit az ember arcára, közben finoman hol simogat, hol csókol.
    Szája szélén csillan a nyál. Az édes nyál.Ennyit már régen smároltam. Főleg olyannal, akit csak tíz perce ismerek.

    Most kivételesen bemutattam, hogy milyen fantasztikusan nyalok és ujjazok és a G pontja/csiklója pár perc alatt meg is hálálta fáradozásaimat.

    Fordulás.

    A makkom, kérés nélkül, egy gyakorlott kardnyelő profizmusával, komótosan szuszakolja a a mandulái közé, lent is tartja, nem prüszköl, nem öklendezik.Gyorsít, lassít, játszik, élvezi.
    Én hol nézem, hol lehunyt szemekkel élvezem a műsort, aztán teszünk rá még egy lapáttal és papás-mamásban szopunk-nyalunk, élvezzük tovább egymás ph értékét.
    Talán a fentiek uán már nem is meglepő, hogy Alexa nem jött olyan az ihletett hangulatot zavaró dumákkal, hogy hova szeretném, meg, hogy szóljak előtte és azzal sem fárasztott fél perccel a kitörés előtt, hogy a NFVSZ ennyi, meg annyi lenne extraként, hanem minden belőlem jövőt szépen a szájába fogadott, egy kicsit még elidőzött és aztán engedte csak át a papírtörlőnek. Utána kiszaladt, öblíteni, szájvízzel, majd visszabújt mellém és a félidőt beszélgetéssel töltöttük.

    A második ment, bár kicsit tovább tartott, pont ugyanúgy történt, mint az első.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le, a telefonközpontostól hallott összeget.
    Nem volt téma, hogy mi mennyi. Meg az sem, hogy először látjuk egymást, ezért fizessek előre. Az sem, hogy mit lehet ls mit nem lehet. Nem hajt extrákra, nem akar lehúzni, nem akarja megúszni.
    Másfél órában kétszer boldoggá tett, ennyiért ez ingyen volt..
    Ár érték arányban verhetetlen.
    A közelmúltban egy hasonló ilyen élményem volt már (Bambi, szexpartner, de mostanában nem hirdet), de a mostani mezőnyből, szerény tapasztalataim alapján nem nagyon tudok más ilyet megnevezni.
  • Összkép:

    Ha belegondolok, hogy kétszer, háromszor ennyit otthagytam már lányoknál és egy lövéssel vagy elégedetlenül távoztam...vagy, ha nem is elégedetlenül, de valamilyen hiányérzettel.
    Oké itt adott volt a kölcsönös szimpátia, de ahogy a többi beszámoló is mutatja, nem csak velem volt ilyen, hanem folyamatosan hozza ezt a magas színvonalat.
    A küllem, a kellem, a profizmus és a hozzáadott érték szerencsés elegye volt ez a találkozás.
    Meghozta a kedvem, hogy kipróbáljam a kolléganőit is, sőt, lehet, hogy befizetek egy hármas foglalkozásra.
Happy Massage