• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többszőr hívtam de végre az adott napon reggel sikerült elérnem, a ház előtt kicsit kétségbe estem mikor megérkeztem és nem vette fel. Lehet, hogy megint nem fogom tudni megint elérni? De aztán küldtem sms-t és amikor pont az adott időben hívtam, felvette és segített bejutni. Nem tudom, hogyan intézi a telefonokat, de ezek szerint a rendszer működik.
  • Megközelítés:

    Ház előtt több hely is volt, fizetős, de legalább a kocsi sincsen annyira szem előtt, mivel annyira nem forgalmas utca.
  • Helyszín:

    Normál lakás, látszik, hogy ott is lakik, a baszoba jól el van különítve az állatkától. Minden tiszta volt, én vizeztem csak össze a folyosót, mert türelmetlenül törölköztem csak meg, ezért utólag is bocsi.
  • Lány külseje:

    Tényleg eszméletlenűl jól néz ki, egy fekete bodyban fogadott, ami az egyik képen is látszik, amelyikben a cickók szabadon vannak. A body és a magassarkú végig fent maradt. Nagyon izmos, vékony popsi és derék, izmos erős háttal, látszik, hogy kihasználja a kondi bérletet :). Arca pedig nagyon aranyos, kicsit nekem sok volt a smink, de ez csak hozzátett a pornós feelinghez.
  • Action:

    Az elején tisztáztuk, mit és hogyan szeretnék (mélytorok+arca élvezés), még meg is kérdeztem lehetőség van-e esetleg 3 lövésre hiába csak 1 órát maradnék csak. ezek után tusolás, és kezdtünk is. Egy kemény mélytorokkal kezdett, nagyon aktívan csinálja, kemény kezdés volt, egyből bele. Ez a mélytorok annyira új volt nekem, megkértem a tükör előtt is csinálja mert ezt még jobban szeretném látni. Utána elősször szemből támadtam majd folyamatosan forogtunk hasra, doggy és ki tudja még mi volt. Végig bíztatott, nem kellett félteni, és jól lehetett pakolni nem egy törékeny lány. Majd végefelé kértem az arcra élvezést, amit nagyon kiélvezett, szétkente, nyalogatta, amit csak kell és tényleg kifacsart. Majd ugy 10 perc masszázs és dumcsi jött, közben többször mondta, hogy szóljak ha készen állok. Amint szóltam, hogy készen állok, megint neki kezdett a mélytoroknak és golyó szopkodásnak, annyira hevesen nagy átéléssel csinálta a mélytorkozást és az első menet annyira kifacsart, hogy kértem, kegyelmezzen meg nekem, ennyit a 3 lövésről :). Majd tusolás, puszi és mentem.
  • Elszámolás:

    Én úgy érzem mindent megkaptam a pénzemért, és többet is kaphattam, volna ha jobban bírom.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt, kicsit meg is lepődtem, hogy ilyen is van. szerintem vissza fogok még térni.
Happy Massage