• SzilviaVip

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felkerülése napján hívtam. Egyszer már voltam nála, de akkor még nem hirdetett itt. Gondoltam beduplázok. Hamar felvette. Este volt szabadidőm, akkorra kértem tőle időpontot. Kicsit egyezkedtünk, a végén megállapodtunk a 21 órában. Pontosítottuk a programot is és a csokor nagyságát. Végül megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Most új helyen volt. Tömeggel érkeztem, mert a troli a ház előtt tesz le. A késői órákban szabad parkolót nem látta. Volt időm nézelődni. :(
  • Leírás:

    Idő előtt érkeztem. Nem akartam pofátlan lenni és 10 perccel hamarabb hívni, ezért kicsit sétálgattam a nem túl barátságos időben. Aztán 9-kor hívom. Nem veszi fel. 3 perc séta ismét. Majd újra hívás, ismét sikertelenül. Újabb séta, de most stresszoldó cigivel. Mikor elszívtam, megint hívom, megint csak feleslegesen. Pötyögtem neki egy sms-t, hogy a ház előtt várom lassan 15 perce és jó lenne ha felvenné a telefont és felengedne, mert azért nincs nyár. Reagálás semmi az üzenetre. elhatároztam, a következő járatra felszállok és elmegyek. Már láttam jönni a trolit, amikor megcsörrent a telefonom. Szilvi hív, de mire felvettem, letette. Hívom. Troli közben el is megy. Hívom, de nem veszi fel. Akkor wazze, miért csörrent meg, ha nem veszi fel? Leteszem, ismét hívom. A 3 csengés után foglaltat jelez. Ez most mi? Kinyomott?? Újabb 10 perces várakozás a következő trolira, de már nem is hívtam. feladtam és nem érdekelt. Már a trolin voltam, amikor ismét megcsörrent, de egyből le is teszi. Visszahívom. Fél órával a megbeszélt találkozó időpontja után fel is vette. aztán elkezdett szídni, hogy hol vagyok, mert ő vár és milyen bunkó dolog, hogy nem vagyok ott időben. Mondom neki, hogy drága, fél órája mást sem csinálok, minthogy hívlak és még üzenetet is küldtem. Ő nem kapott üzenetet, és én nem hívtam egyszer sem, de már ne is hívjam, mert nem fogad engem, mert hazudok. Na itt gondolkodtam el azon, hogy visszamegyek és kiüvöltöm a fejét a fülei közül, de aztán úgy voltam vele, szarom le. Ő vesztett velem, én csak nyertem azon, hogy végül nem találkoztam ezzel a dinka nővel.
Happy Massage