• Bunny_WEBCAM

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bunny_WEBCAM reagálása

    Kedves Mákostorta, köszönöm a beszit :) Szexi ruciban vártalak ? Ez meglepő, nem emlékszem ilyenre, de ha szexinek láttad annak csak örülök :))) Csókci :*
    Várlak máskor is :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és találtam meg. Beszélgettünk kicsit, mielőtt leegyeztettük mikor mennék hozzá. Az időpontot és a kívánságaimat elfogadta. Az esti órákban már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Óbuda könnyen megközelíthető része. A parkolás fizetős, tömegközlekedés van, de ezt a telefonban is mondja.
  • Helyszín:

    Aranyos kis lakás. Tiszta, nagyon rendben van. A fürdő is jól felszerelt, van minden, mint a búcsúban.
  • Lány külseje:

    Szexi ruciban fogadott, sok rúzzsal a száján. Kicsit meglepődtem, de eskü jól állt neki. Amint azt a képeken is látni lehet, nem egy nádszál vékony alkat, de pont ezért kerestem őt. Nagy bőröndbe lehet pakolni, tartja a mondás. Hát most kipróbáltam.
  • Action:

    Fürdésből vissza érve kényelembe helyeztük magunkat az ágyon. Egy kis beszélgetés vette kezdetét miközben simogatással el kezdtük fel fedezni egymás testét. Aztán helyet foglalt a lábaim között, és kényeztetni kezdett. Nagyon finoman kezdte puszilgatni, nyalogatni és közben a kebleivel is ingerelte. Mikor már olyan állapotban voltam, akkor el kezdődött a franciázás. Kéz használata nélkül érte el a teljes merevedésemet. Kis idő múlva helyet cseréltünk, és én kezdtem a kényeztetését. Amikor el értem a kebleihez, ott el játszadoztam egy kicsit, hogy kellőképpen kényeztessem és izgassam a bimbókat, aminek hamar meg lett az eredménye. Folytatva apró csókokkal utamat, lassan meg érkeztem gyönyörű puncijához. Először csak körbe puszilgattam illatos punciját, aztán finoman bele kóstoltam. Egy kis nyelvelés után el kezdtem izgatni a gyönyörű csiklóját, aminek örömömre hamar meg lett az eredmény. Finoman kezdte mozgatni a csípőjét, és a hangja is meg jött. Ezen felbátorodva folytattam ténykedésem kissé intenzívebben, aminek hatására egyre jobban kezdett mozogni, szaporábban vette a levegőt és szaporábbak lettek nyögései is. Aztán megint ő következett. Sikerült ismét gyorsan merev állapotba hoznia, és kértem a gumit. Ki akartam próbálni azt a bőröndös dolgot, ezért kértem, hogy hátulról kezdhessek. Érdekes volt. Jó és érdekes egyben. Még nem voltam olyan nővel, akinek ilyen feneke volt. Hamar megtaláltam a forró punciját és toltam neki rendesen. Nem nyafogott, sőt, szerintem élvezte is. Bár nem terveztem, menet közben módosítottuk az eredeti tervet és az extraként szereplő popót is megjátszottam. Valóban élvezet volt a "pakolás" Egyszer fordultunk misszibe is, de hamar jeleztem, hogy a doggy jobban bejön, így ismét hátulról nyomtam neki. Aztán egyszer csak nem volt visszaút. Olyan erővel lövelltem ki, hogy egy pillanatra azt hittem, a gumit is lelőttem magamról de aztán éreztem, hogy jó helyen van.
    A végén pihenés, tisztálkodás és búcsú volt a program.
  • Elszámolás:

    Előre adtam át az átlag közeli csokromat, megtoldva természetesen az popó extrával. Bőven megérte számomra.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élménnyel távoztam, teljesen kielégülten. Lehet még az utcán is rajtam volt a kielégülés vigyora, mert mintha furcsán néztek volna rám a szembejövők. :) De egy szó mint száz, maximális ajánlásomat élvezi a nyuszi lány.
Happy Massage