• Szilvia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilvia már jó ideje kedvenceim közt van és ott is marad. Találkozóink szinte mindig random jellegűek, de néha, ahogy most is összejönnek. Kora délután, asszony el, telefon használatban. Kicsöng, hagyom kicsit, leteszem. Egy próbát megért gondolom, amikor Szilvia visszacsörög, visszahívom. Szerencsém van, fél óra múlva tud fogadni, a randi hosszúságát még nem egyeztetjük. Gyors tusi, szájhigiénia, vissza a szabadidőruhába és még van 10 percem Szilvia kecójáig,
  • Megközelítés:

    Nekem gyalog, soványdisznó vágtában több mint elég a 10 perc, max. egy üstökös becsapódása okozhat némi késést. Aki viszont nem tőlem jön, a tömegközlekedés, és annak közeli megállói lehetnek az egyik megoldás. Természetesen kiépített utak vannak egészen a házig, úgyhogy autóval még egyszerűbb, parkolóhely mindig van a közelben, ami fizetős. Szilvia magánkezelője az I. kerületben, a Vár tövében, annak is a hegyek felöli oldalán található. Úgy pontosítanám, hogy a Széll K. tér és a Váralagút közötti utca egyik házában.
  • Helyszín:

    A masszázs helyszíne nálam az egyik legideálisabb az összes eddig látogatottak közül. Nem azért, mert tök közel van hozzám, hanem mert valóban egy nagyon kellemes miliőbe csöppensz. A kaputól nem kell sokat menned, kb. 1 perc, én még soha nem találkoztam senkivel, ha valakinek ez számít. Egy nagyobb méretű garzon szolgálja kényelmünket, fürdőben tágas zuhany, függönnyel, tusfürdőkkel, mosdónál szájvíz, száraz kilépő, ahogy kell. Egy hosszabb előtér folytatása a szoba, ahova néhány lépcsőfok vezet. Jó nagy méretű és magasságú helység, kanapéval, tekintélyes masszpaddal, túloldalon praktikus szekrénysorral. Szeretem a nagyobb tereket, itt ez abszolút adott. Kellemes meleg, diszkrét fények, lágy andalító zene is segítik ellazulásod. Még ami lényeges, hogy mindig csend honol, semmi zavaró, csak ketten vagytok, Szilvia és te.
  • Lány külseje:

    Szilvia számomra az ideális nőtípust személyesíti meg. Filigrán, karcsú, formás testű, szép arcú, a korát meghazudtoló keblekkel, popsival. Képeihez képest valamivel vékonyabb testalkatú, de ettől a még vonzóbb. Megadott kora valós, sötét haja általában kontyban, szemei barnák, csillogóak, bőre selymes, jó illatú. A cicik, feneke, nőiessége, ékes dísze testének, ami egészében is pazar látvány. Szilvia nem szószátyár, de szívesen beszélget, ha ahhoz van kedved. Kedves, mosolygós, vendégcentrikus. Köntösben, alatta szexi fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Szilvia programja nem nélkülözi a masszázsrészt, de vétek is lenne kihagyni. Nála a foglalkozás felét ez tölti ki. Gyógymasszőrként tevékenykedik már jó ideje és ezt nagyon profin, hatásosan műveli. Végül is másfélórára mentem, úgyhogy simán belefért egy alapos testregenerálás. A masszázspad kényelmes, lyukkal az elején a fejnek. Félmeztelenül dolgozik, ilyenkor nem szoktam simogatni, de azért nem haragszik meg, ha véletlenül megérinted. Szilvia olajjal dolgozik, vállaimnál kezdett, közepes erősséggel haladt lefelé hátam, majd derekam irányába. Főleg kézfejét, könyökét használta, alaposan dolgozott, semmi nem kerülte el figyelmét. Derekamhoz érve törölközővel takarta le az éppen nem gyúrt részeket. Néha beszélgettünk, de a felénél már elcsendesedtem, teljesen átadtam magam kezei érintéseinek. A combok, a lábak is kaptak egy igen intenzív terápiát, boka, lábfejek speciális kezelésben részesültek. Mikor már azt hittem, hogy vége a masszázsnak, Szilvia stílust váltott, kezecskéi szép lassan, épp csak érintve testem araszoltak felfelé, fenekem irányába. Annyira finoman csinálta, hogy már lassan az őrületbe kergetett. Lábaim kicsit nyitottam, picit megemeltem csípőmet, de kezecskéi szinte hajszálnyira súrolták a zacsit. Egy kicsit még ,,játszott" velem, majd egy határozottabb benyúlásnál hátulról már tenyrébe helyezte egyre elevenebb makkosom. Ennyire még sosem vártam, hogy megfordulhassak!
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam, Szilvia baloldalamra jött, maradék kis tangáját levette, kezébe egy kis olajat pumpált. Most már láthattam egészében is Szilvia szép meztelen testét, kezeivel elkezdte alsótestem, főleg a makk és környéke kényeztetését. Közben fölém hajolt, mellkasom puszilgatta, a bimbókat szopogatta. Farkam folyamatosan kezében, finoman játszott vele, ujjacskái mint egy hegedűvirtuózé. Vonom egy gyakorlott ,,művész" kezei által szólaltatták meg azokat a hangokat, amik előszőr csak lágyan, alig halhatóan töltötték be a teret. Ebben a szakaszban már én is érinthettem Szilvia mezítelen testét, bal kezem folyamatos szimbiózisban volt vele. Feneke egy gyönyörűség, de lába köze sem maradt számomra ismeretlen. Erogén zónájának simogatását nem vette zokon, de az újjazást nem szereti. Becsukott szemmel formázta makkom, teljes odaadással szeretgette. Néha erőledőlt, farkamat melleivel is kényeztette, miközben én még jobban hozzáfértem nedves puncijához. Egy jó darabig ment egymás szeretgetése, Szilvia nagyon jól ráérzett mindig, mikor kell egy kicsit visszavennie. De van az a pont ahonnét már nincs visszaút, nem kicsit mentem el, nagyon. Szilvia kezében farkammal egy kicsit remegett, kezemmel hátát, fenekét simogattam. Kicsit rendbe hozott és míg kint volt lassan visszatértem az élők sorába. Vizet hozott, még egy kicsit beszélgettünk, szemeink csillogtak, mint szentjánosbogár az éjszakában.
  • Elszámolás:

    Régóta ismerjük egymást, a végén szoktam hozzájárulni a konyhapénzhez. Extráról nem tudok.
  • Összkép:

    Szilvia egyik kedvencem. Habár némely szolgáltató gazdagabb levezetési lehetőséget vállal, de Szilvia profi masszázstudása, egyéni káprázatos lingamja, egyénisége, bája, nem utolsó sorban a hely szelleme mindig visszatérésre csábít.
Happy Massage