• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Köszönöm szépen! Egy élmény volt számomra is! Remélem mihamarabb újra össze jön a randink, és ott folytatjuk ahol abba hagytuk 😉😘

  • Egyeztetés:

    Mivel egyszer már találkoztunk, így 2 ünnep között személyes üzenetben egyeztettünk, hogy amint vége a szabijának találkozunk.
  • Megközelítés:

    Nekem gyalog távolság, de van bőven opció BKV-val, autóval könnyű, bár a parkolás a környéken néha nehéz. A cím egyértelmű
  • Helyszín:

    Legutóbbi látogatásom óta nem változott semmi, felujjított lakás, tökéletes randihelyszín. A fürdőben zuhanykabin van, csapon minden szükséges elem megtalálható, hogy a randi tökéletes higinia mellett történjen. A szoba kellően nagy, most hangulat világítás is volt, szép telihold és északi fény. Ruháimat egy székre tudtam tenni. A masszázs pedig tatamin történik, egyik oldalt tükrök segítik a maximális vizuális élményt.
  • Lány külseje:

    Nekem az abszolút esetem, alacsony, vékony és formás, igazi pici bombázó. Gyönyörű lány, csodás, világos kék szemekkel, mosolygós arc, formás telt ajkak. Nyaka kecses és vékony, cikik csodálatosak, kerekek és feszesek, igaz a dokibácsi tunigolta őket, gyönyörűen reagálnak finom kényeztetésre. Tökéletes a méretük, dereka nagyon vékony, csípője széles, feneke kerek és feszes, combja izmos. Szexi fehérneműben fogadott, alig vártam h visszatérjek hozzá.
  • Erotikus masszázs:

    események sorrendjét számozással jelzem.

    2
    tamamin folytattuk, hasra feküdtem. Megbeszéltük, h olaj v krémet használjon, rábíztam, senki nem érzi otthon. Hihetetlen, hogy a pici kezével milyen erőt tud kifejteni. Nála a massázs tényleg masszázs, nem csak egy erotikus simogatás. Derekamtól indult, majd a lábamnál folytatta, néha azért a keze elkalandozott a combjaim köze, de csak annyira h felkorbácsolja a hangulatott. Kaptam egy finom talpmasszázst, majd a lapockámra, vállamra és karomra fókuszált. Édes fájdalom volt, megdolgozott rendesen, de erre vágytam, ezt kértem, néha vissza is kérdezett h túl erős? Fáj? De kértem h folytassa mert ezért jöttem :). Igyekezett minden görcsöt kimasszírozni, felszabadított sokat közülük. Másnap reggel sokkal jobb kedvűen ébredtem, és nem csak a kényeztetés miatt. Majd jelezte h megforudlhatok :).
  • Levezetés:

    1
    Úgy gondoltam most én kényeztetem először, legutóbbi tali alkalmával nagyon egy hosszra kerültünk, így megvolt a bizalom felém. Végigcsókoltam a nyakát, Ő viszonozta csókkal mámoros volt. Lassan haladtam lefelé, elidőztem a ciciknél, végig a hasán és a combjáig. Tényleg sorozat élvező, ha finoman és lassan kényezteted, biztosan örömet szerzel neki. Most is így tettem, lágy puszik után kezdtem nagyon lassan nyalni, minden pillanatban figyeltem a reakcióit és aszerint változtattam a tempón és az intenzitáson. Finom kényeztetésem megtette a hatását, többször is sikerült örömet okoznom neki.

    ezután cseréltünk és én kaptam egy szenvedélyes franciát, tökéletesen tudja hogy élvezem, hogy kell csinálni. Lassan, finoman, kezdte nyalni és csókolni a farkam, majd fokozta tempót, egyre mélyebbre véve, sok nyállal. Nem is húztam sokáig ilyen kényeztetés mellett, óriásit élveztem ajkai között.

    3
    csókolózással folytattuk, majd 69-be fordultunk. Magasságkülönbség miatt a fejem alá került egy párna, hogy kényelmesebben elérjem. 69 során is éreztem a visszajelzéseket tőle, tényleg sorozat élvező, mert ismét többször sikerült csúcsra juttatnom. Kitartó munkájának eredménye egy újabb orgazmus volt nekem.

    Maradt egy kicsi időnt, javasolta hogy folytatja a masszázst, de kértem h inkább feküdjön mellém és pihenjünk ki magunkat.
  • Elszámolás:

    Az üzenetben megbeszélt, randi elején rendeztem, szóba se került. Maximálisan megérte az élmény mellett
  • Összkép:

    Vagy a világ legszerencsésebb lánya, hogy ennyiszer tud elélvezni, vagy mi ennyire passzolunk, de csodás volt ismét. Biztosan felkeresem még :)
Happy Massage