• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam. Petra szerencsére gyakran kiírja, hogy mikor elérhető telefonon, akkor simán el is értem. Kb harmadik nekifutásra sikerült időpontot egyeztetni, fél perc múlva pedig már meg is írta a pontos koordinátákat
  • Megközelítés:

    I. kerület, Vár és a Duna közötti rész. Kocsival érkeztem, parkolás fizetős, de könnyen sikerült helyet találni közel a helyszínhez, ami egyértelműen azonosítható, GPS-sel pedig eltéveszthetetlen. BKV is reális opció, mindkét közeli metrótól sétatávolságban van a tetthely (persze ezen sokat segít, ha éppen kellemesebb idő van).
  • Helyszín:

    A főkapu és a lakásajtó közötti rész klausztrofóbiásoknak nem ajánlott, viszont a lakás rendkívül diszkrét elhelyezkedésű, konkrétan az első ajtó, minimalizálva az egyéb arcokkal találkozás esélyét. A lakás szép kialakítású (az előszoba-masszszoba-fürdő részt volt szerencsém megtekinteni), kellemes meleg valamint illat fogadott (Petrán felül, de róla később). Zuhanykabin perfekt, a higiéniára semmi panasz nem lehet, tusfürdők gazdagon, és szájvíz is rendelkezésre áll. Masszázshelyiség is remek, egy feldönthető ágy fogadott, ami a későbbi mozizáshoz nagyon is kapóra jött :)
  • Lány külseje:

    Petra fantasztikusan néz ki, képeknek abszolút megfelel, alacsony tünemény, nagyon kellemesen gömbölyödő popsival és keblekkel, és csodálatosan karcsú derékkal, valamint helyes arccal. Fogadószettje egy bővebb szabású lebernyeg volt, jól állt neki, kérdés sem volt, hogy maradni fogok :)
  • Erotikus masszázs:

    Kétszeri kényeztetésben volt részem, a masszázs rész a kettő között zajlott le:
    Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)
    A masszázst bőven a jobbak közé sorolnám (erre egy kifüggesztett masszázsoklevél is garancia), alapos, mindenre kiterjedő volt, és kifejezetten jó esett. A felvezetés emléke után már nagyon vártam a "megfordulhatsz" vezényszót, aminek azonnal eleget is tettem :)
  • Levezetés:

    Fürdőből való megérkezésem után Petra is csatlakozott hozzám, egymással szemben állva kezdtünk óvatos ismerkedésbe. Petra bőre rendkívül puha és selymes, valamint nagyon finom illat lengi körül :) Apró nyakpuszik és némi kézi "tapogatózás" után felkerültem az ágyra. A felső harmada napágyszerűen dönthető, ez meg is történt, így félig fekvő helyzetben vette kezdetét az első kör.
    A francia nagyon szuper volt, szépen fel volt építve. Petra először körbesimizte és puszilgatta a környéket, belső comb és a golyók is kaptak a jóból, majd következett a remek és változatos kényeztetés. Petra technikája fenomenális, szereti mélyen bevenni (ez nálam annyira nem nagy truváj, de sebaj), külön figyelemreméltó a nyelvpörgetés amit bemutatott :)
    Mindezt az ágyra feltérdelve végezte, így közben csodálatosan kirajzolódott homokóra-alkata is, a vizuális és a mechanikai stimulációt nem is bírtam sokáig, és ajkai közé robbantam. Gyorsan kiszaladt, rendbe tenni magát, közben én is törölgettem egy minimálisat.
    A második kör a megfordulásom után nagyon hasonlóan zajlott, támla megemelkedett, Petra elém kuporodott, és másodjára is hasonló koreográfia szerint kényeztette férfiasságomat. A szájba való finis után gyors tisztálkodás, majd a távozás mezejére léptem
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, natúr francia végig szájba az alap része, így a sztenderd másfélórás ár teljesen korrektnek számít szerintem
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Petránál, csodásan indult az év, ha még lesz rá lehetőségem, akkor fogom még keresni
Happy Massage