• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetésben olvasható telefonszámon történt a randevú leszervezése. A telefonközpontossal beszéltem, az nő, egy végtelenül kedves hölgy volt, aki mindenben a segítségemre sietett. Az időpontot és a címet is azonnal lefixáltuk. Zökkenőmentesen zajlottak a dolgok, úgy ahogyan az a nagykönyvben megvan írva.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés a metró és a villamos közelsége miatt nagyon jónak nevezhető.

    Autóval a sétányig lehet csak begurulni. Onnan gyalogosan kell tovább haladni.
  • Helyszín:

    Több szobás lakásban történik a félfogadás.

    A szoba egyszerűen volt berendezve. Semmi felesleges bútor, vagy kiegészítő tárgy, csak az van, ami feltétlenül szükséges. Tükör, éjjeli lámpa,fotel, komód, óra, tatami.

    Szivacson és a fotelben is történhetnek az események.

    A szobánk a fürdőszoba mellett volt közvetlenül. Zuhanykabinban kulturált körülmények között lehetett tisztálkodnom. A tusfürdők egymás mellett sorakoztak a tálca szélén, azokból választottam egyet,azt amelyik éppen felborult.

    A mosdónál volt a szájvíz és a hozzátartozó kis műanyag pohár.

    Ami még feltűnt nekem, amikor beléptem a lakásban, egyből egy kellemes tisztaság illat csapta meg az orromat. Jóleső értelemben vett fertőtlenítő szagot éreztem minden hol amerre jártam. Tetszett, hogy ennyire figyelnek, adnak a higiéniára. Mindannyiunk biztonsága megkívánja ezt az alaposságot.
  • Lány külseje:

    Hasonló korú lehet, mint Vanda. Magasságban sincs nagy különbség, csak hajszínben van nagy eltérés. Súlyban és mell méretben egyértelműen ő vezet. Ez a popsi méretéből és a keblei teltségéből is következhet.

    Cicik a nagyon izgalmas cseppformában jelennek meg és már önmagukban is hegyesek. Punci itt is gyalulva és ápoltan tálalva kaptam meg. Fekete színű klasszik fehérnemű együttest viselt az érkezésemkor, amit a program előtt kérés nélkül, magától vetett le.

    Evelin egy oltári cuki csajszi, aki természetességével egyből magával ragadott. Vele is jól el dumcsiztam. Érti a humort is.

    Evelin arca is szép, enyhe sminkkel kiegészítve volt a make upja. A szeme fekete, arca mosolygós, haja hosszú. Szája vastag és húsos. Piros színű rúzzsal emelte ki ő is, csak úgy, mint Vanda.

    Ettől a szájfénytől még jobban csillogtak az ajkaik és kívánatosabbak lettek, de az esetleges kellemetlen nyomok miatta kértem, hogy ezt inkább töröljék le, mielőtt egymásnak esnénk.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órás programra neveztem be a hölgyekhez. Ez alapból tartalmaz egy ismerkedős, felvezető masszázst. Az igazság az, hogy ezt kb 2 perc alatt kimaxoltuk, úgyhogy most erről nagyon nincs is mit részletezni.

    Én ott, már nagyon rá voltam izgulva a a lányokra és a ránk váró pikáns programra. Ezt érezték rajtam, ezért nem húzták az időt tovább és a kérésemre hamar átléptünk az erotikus kényeztetések izgalmas műfajába. A textiltől ekkor szabadult meg mindannyiónk.
  • Levezetés:

    A szivacson meztelenül térdelve helyezkedtünk el félig egymás felé fordulva. Egyenlő szárú háromszöget formáltunk. A lányok leginkább engem és én pedig őket simogattam. De nem ijedtek meg attól, sem ha egymást kellett megérinteniük, de a fókuszt inkább rám helyezték.

    Csókolózás viszont csak velem esett meg. Felváltva, hol egyikük, hol másikuk szájában volt a nyelvem. Elég volt csak feléjük fordítani a fejem, máris tették oda a szájukat és smároltak le engem. Kellemes a csókjuk, nyelves és olyan intim. Tisztára barátnős feelinget éreztem közben.

    Még, ebben a térdelő pózomban, lejjebb vonultak a lányok és érzéki cumikázásba kezdtek. Nem tudom, hogy ezt megbeszélték-e előre, vagy spontán jött nekik, de tény hogy egyszerre támadtak le, ami nagyon jól esett.

    Amíg az egyikük a cerkámat szopikálta, addig a másik a kezével asszisztált neki, vagy a zacsimat puszilgatta. Ajkaik tökéletes presszionálást nyújtottak. A tarisznyát és a makkomat is egyforma vákuummal kezelték le.

    Aztán, mint valami staféta botot, a farkamat is úgy adták tovább. Csere észrevétlen történt meg. Mindkét szerepben egyformán jól teljesítettek az én legnagyobb megelégedettségemre. Orális műfaj legjobbjai. Ez hamar igazolást nyert. Élvezettel és kiváló technikával kényeztettek. Leengedték elég mélyre a brét és a nyelvükkel is megdolgozták a makkot és a rudam szárát. Kéjesen lihegtek, mélyeket sóhajtoztak közben.

    Ezután a szivacsra feküdtem, ezzel én komfortosabb helyzetbe kerültem, a lányoknak pedig kényelmesebbé vált a megközelítésem és vele az orális produkció is. Egy darabig így, szinkronban kényeztettek, majd egyikőjük az arcomhoz jött csókolózni. Addig a másik szólóban mutathatta meg mennyire tud virtuóz lenni. Egyik szemem mindig nyitva volt, hogy ne csak érezzem, hanem láthassam is hogy mik történnek velem.

    Aztán cseréltek. Mindegyikük szólója tetszett, nem volt benne egyforma mozdulatsor egy sem. Egy retró reklám szövegét értettem meg eközben: „Ez az amit nem lehet megunni….”

    Kölcsönösséggel folytattuk. Először az új lányt, Vandát kértem, meg hogy terüljön el a szivacson. Puncikáján érezhető volt, hogy már enyhe izgalmi állapotban van. Nedvesedett rendesen. Fejemmel a combjai közé vonultam. Kéjes örömök beteljesüléséig nyaltam.

    Majd Evelin került sorra. Az ő puncija addigra már annyira lucskos volt, hogy néha úgy éreztem, hogy a puncikájával smárolok. Orgazmusa nem is váratott sokáig magára. Hangos nyögések és sóhajtások mellett ért fel a csúcsra.

    Ekkor támadt az az ötletem, hogy a hátán fekvő Evelin fejéhez térdelek, de nem hajolok rá 69-es formában, hanem így, felegyenesedve maradok. A mogyoróimmal az orrához közelítettem. Evelin a fenekemre fogott és a fejeét megemelte és zacsimat kezdte szívogatni. Vanda értette a formációt és egyből kapcsolt, hogyan tehetné magát a hasznosabbá.

    Evelin csípőjénél átvetette az egyik lábát. Dereka mellett két oldalt térdelve hajolt előre Evelin arca és a rudam irányába. Egyik kezével megtámaszkodott Evelin válla mellett, a másik kezével pedig a falloszomat illesztette a saját szájába és lelkesen szlopálni kezdte. Isteni érzés volt, ahogy Vanda cuppogott a farkamon, és ahogy Evelin a tarisznyámat majszolta. Akciójukat azzal színesítettek, hogy egyszerre is kényeztettek.Ilyenkor Vanda a rudam felsőrészén szánkázott az ajkaival. Evelin pedig alulról tette ugyanezt. Fantasztikus amit ez a két lány tud.

    Látványnak pedig egyszerűen káprázatos volt, ahogyan ez a két gyönyörű test egymáson vonaglott. Melleik néha keményen egymásnak feszültek, máskor pedig puhán csuszolódtak. Éreztem magamon, hogy ez a pozitúra és a nem mindennapos vizuális élmény magasabb izgalmi állapotba hoz. Csúcs közelébe repített. Ezért egy kicsi lassításra ösztökéltem őket. Kérésemet abszolválták, és szenzitív üzem módban folytatták a kényeztetésemet.

    Mennyei élmény volt. Sejtettem, hogy időnk végéhez közeledünk, ezért hagytam, hogy így menjek el. Hangos nyögéseim egyértelműen jelezték a csajoknak, hogy számomra eljött a vég. Vanda nem szereti az efféle szoros kontaktust az örökítő anyaggal, ezért ő a kardomat Evelin ajkai közé illesztette. Tulajdonképpen beletolta a szájába. Egyértelműen jelezve neki ezzel, hogy ezt a feladatot most rátestálja.

    Eszelősen jó volt, ahogyan Evelin hátra biccentett a fejével a végsőkig kitartva ápolgatott. Háta nagyot homorított. Megfeszülő nyaka és az ütemesen mozgó gigája csak tovább emelte az eufóriámat az orgazmusom pillanataiban.

    Majdnem elájultam, annyira nagyot élveztem. Vanda közben puszilgatta a felsőtestemet, simogatott engem. Majd elismerően nyilatkozott Evelin akrobatikus mutatványáról. Amit én is elismételni és megköszönni tudtam.

    A tisztogatást szimultán hajtották végre a hölgyek.

    A bekészített frissítőből kortyoltam párat, majd még enyhe mámorosan elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Egyszerűsítve: két lány két csokor. Ez már szinte koszorú lenne, ha másfél vagy két órát maradna az ember. Így, egy órában, azonban még egészen könnyen kiköhöghető. Evelinnek két extráját a csókolózást és a nfvsz ( 6 rózsa) vettem igénybe. Vandának csak a csókját kellett honorálnom 3 szál rózsaszállal.
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam. A négykezes formációk mindig jól sikerülnek,ez értelemszerű, ez ennek a szerencsés csillag állásának a sajátossága, de jelen esetben különösen igaz volt. Köszönhető ez a két csodálatos vendéglátómnak. Nélkülük nem éreztem volna ilyen frenetikusan jól magam. Pro aktivitásuk és technikai tudásuk tanítani való. Maximálisan oda tették magukat. Olyan kényeztetésben volt részem, amelyet, amíg élek nem felejtek el.
Happy Massage