• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Nabid !

    Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad
    A Bius- hatás izgalmas és csábító ,felejthetetlen
    ahogy említetted is a beszidben.
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Ha lesz időd várlak szeretettel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon vettem fel vele a kapcsolatot, az üzenetben feltett kérdésemre készségesen és számomra biztatóan válaszolt.
    Nagyon tetszett a bemutatkozása, VTR -en kértem időpontot, picit később hívtam telefonon, kedvesen minden szükséges információt megkaptam és az időpontot is elfogadta.
    Autóba ültem és indultam a megadott címre, a parkolás sem okozott gondot, segített a navi.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem vidékről, a navi pontosan a megadott címhez vitt, a ház mögött találtam is parkolót. A parkolásért fizetni kell. Szerintem több BKK járatnak is van útvonala a közelben.
    A megbeszélt időben pontosan, kedvesen fogadott.
  • Helyszín:

    A lakás régebbi társasházban található, lift van. Az ajtón belépve rend, tisztaság fogadott, semmi kifogásolni valót nem véltem felfedezni. A kutyusát is kérésemre megmutatta, de ő még bizalmatlan volt hozzám. A szobában nagy ágy masszázspad fogadott. Minden ragyogott a tisztaságtól, a levetett ruháimat is szépen el tudtam helyezni.
    A fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyfüggönnyel felszerelve, többféle tusfürdőből lehet választani, dezodor használatra is van lehetőség, és szájvíz is rendelkezésre áll.
    A törölköző tiszta, száraz és kellően nedvszívó. Minden adott a megfelelő tisztálkodáshoz és felfrissüléshez.
  • Lány külseje:

    Magas, vékony, formás lány a házigazda, kívánatos szomszédlány típus. A képeinek teljes mértékben megfelel. Csalódás kizárva. Szexi fehérneműben fogadott. Kedvesen mosolygott, pici formás tenyérbe illő cicikkel rendelkezik, később a tapintásukra lehetőségem volt.
  • Erotikus masszázs:

    Pár percet beszélgettünk a szobában, olyan kis ismerkedés jelleggel. Kaptam törölközőt és irányba vettem a fürdőszobát. Visszatérve a friss lepedővel leterített masszás padra heveredtem hasra, kókusz illatú olajjal elkezdett szépen alaposan dolgozni rajtam, fenekemet egy fehér lepellel letakarta. Masszírozás alatt végig beszélgettünk mindenféle dologról jó partner volt benne.
    Miután végzett a hátsó részemmel, hanyatt fektetett és elölről is átgyúrt. Ebben a helyzetben már többször elkalandoztak a kezeim, nagyon selymes bőre van, jó érzés simogatni. Néha véletlenül a combja közé került a kezem. A masszázs közepes erősségű, felfrissített és jól is esett.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével áttértünk a frissen leterített ágyra, finom csókokkal kezdtünk, szépen lekerült róla a fehérnemű. Nagyon jó érzés volt simogatni selymes bőrét. Valami rendkívüli erő vonzotta a kezemet az ágyékához, csókolózás közben igyekeztem felfedezni csiklóját és csinosát. Kis idő múlva csókolgatva délnek vettem az irányt. Egy finom, édes ágyékkal volt dolgom, a finom nyelves kényeztetésre jól reagált, az ujjam sem maradt tétlen. Remélem sikerrel jártam, a jelekből ítélve azt hiszem igen. Kicsi pihegés után én kerültem sorra, önző módon hagytam magam. Finoman, barátnősen kényeztetett szájával, majd élvezetemkor kézzel fejezte be. Nagyon jól esett. Tisztálkodás után kicsit összebújtunk, majd csókolózás tudományát igyekeztünk tökélyre fejleszteni.
    Közben kezemmel simogattam Bius bársonyos bőrét. Időnyomást egyáltalán nem éreztem, sajnos közben nekem járt le a szabadidőm.
    Ezután irány a fürdő. Visszatértemkor frissítővel kínált, én egy pohár vizet kértem. Búcsúcsókot váltottunk és elindultam a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt, az elszámolás utólag korrekten. Külön köszönöm a bizalmat. Extrákat nem vettem igénybe, mert nincsenek is. Viszont kaptam "Bius hatást", és az nekem nagyon bejött.
  • Összkép:

    A bemutatkozása nagyon tetszett. Örülök, hogy személyesen megismerhettem. Szeretném még felkeresni. Bius hatása alá kerültem.
Happy Massage