• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilveszter, az év lezárására lett Amy a kiválasztott. Minden évben zsinórban voltam már nála '18,'19,'20,'21 és sikerült a '22 is, mondhatni még épp belefért az évbe. Felhívtam, felvette és megismert így könnyen ment az egyeztetés, megbeszéltük a 17:00-18:00-át. Szóba hoztam a helyszínt, szerencsére. Nekem új infó volt hogy már nem ott van ahol utoljára találkoztunk. A bővebb infóját lekértem a hívás előtt, telón megerősítette a benne szereplő dolgokat.
  • Megközelítés:

    Szerencsére rákérdeztem így nem a Deák tér közelében kellett meglepődnöm, hanem még a telóban: új a cím. Pontos címet kaptam, a Nyugati térhez mentem BKV-val, onnan meg gyalog. Nincs messze a Nyugatitól, rövid séta onnantól.
  • Helyszín:

    Külsőre az épület átlagos, tipikus belvárosi lakás. Kapukódos bejutás után nem szabad továbbmenni egyenesen, el kell fordulni azonnal jobbra és azon a lépcsőn fel. Nem kell sokat lépcsőzni. Megérkeztem a jó emeletre és Amyt megláttam az ablakban, nézte jövök-e meg gondolom ott volt hogy lássam és ne menjek másfele. Az előtérbe bejutva az volt az érzésem luxuslakásba jöttem, újszerű volt, stílusos aztán Amy szobája már nem olyan stílusú volt, berendezés a tetthelyen a szükséges dolgok, rendügyileg nagyon pedáns, makulátlanul tisztán tartott lakás. A fürdőszoba kilépővel ellátott, tágas és benne található a WC is. A szobában kellemes meleg volt.
  • Lány külseje:

    Amy a fotókon is látható rövid hajjal hódít. Láttam régen hosszúval is, remélem még láthatom úgy, nekem a szemem/agyam azt szokta meg. Nem viselt combfixet, a fogadóruha kiesett, mikor a tusolásból visszatértem hozzá bent a szobában már meztelenül várt. Nem magas lány, igazából átlagmagas, természetes hölgyemény Amy. Oké, igen van tetkója valóban, már kettőt is sikeresen felfedeztem rajta, rákérdeztem ezek meg mióta vannak és azt mondta tizenvalahány éve. Az arc szerintem nem volt erősen kisminkelve, természetesnek éreztem, arccal bár nem hirdet még sem árul zsákbamacskát mert van a 3-as képe ahol csak a szeme van letakarva így mindenki eldöntheti neki hogy tetszik az arca. Ahhoz a képhez képest az alakja már vékonyabb, fogyhatott talán az 5-ös kép a mérvadó jelenlegi alakjához. A vékony alakja főnyeremény több pózhoz is, rendkívűl hajlékony leányzó. A kisugárzása szexi, ha két perccel később jön be a fürdőszobába biztos hogy már ott elkezdtem volna vele az orált. A képeken csak a tetkó van leretusálva minden más a valóságot tükrözi ezért valódi képre állítottam.
  • Action:

    Beengedéstől kezdve kellemes, folyamatos laza kötetlen kommunikáció, kivel mi van azóta, megállapítom a macskája nincs itt, mondja meg van a macska de ide nem hozza. Elmegyek tusolni és míg tusolok ő bejön, a kádban állok és még nem végeztem, csak nézem őt, nagyon laza, beindít. Ha 2 perccel később lép be amikor már törülközöm biztos óriási oráljelenetet hoztam volna össze vele, ha gumit is hoz akkor anál a fürdőszobában lett volna a film címe, így végignéztem ahogy kimegy a fürdőszobából, maradt a vágyakozás meg hogy siessek be hozzá a szobába.
    A szobában nem vesztegettük az időt, mindketten ágyon egymással szemben térdelünk, csókolózunk egy rövidet, kezem Amy fenekére tapasztom, mind a kettő kezem markolja a fenekét, majd Amy négykézláb ereszkedik, én térdelve maradok és farkam a szájába veszi, párszor tövig is, én elérem a fenekét, egyik kezem simítja ekkor látom a tetkót, ez régóta van kérdem, mondja tizenvalahány éve. Közben ujjam már a popóját izgatja, nem teszem be mélyen csak a bejáratnál tartom az ujjam, érzem ahogy szépen bemegy az ujjbegyem.Ahogy így szop mondom milyen jó lenne ha valaki közben hátulról dugna téged. Mondja csinált már olyat, én meg hogy ebben biztos voltam olvastam olyan beszidet hogy hárman jöttek hozzád, frappáns rá a válasza.
    Javasolja a fejlelógatós szopást, csináltuk már kérdi. Nem rémlik, na majd most! Amy az ágyon elfekszik fejét lelógatja én az ágy mellett állok és farkam a szájába tolom, nem csináljuk sokáig mert a popójára vagyok izgulva, gumit bontunk, felkerül, ő sikosít és beteszem neki azonnal, elején még óvatosan, utána viszont ahogy rátágul már lehet mindent, először úgy csináljuk hogy ő az ágyon nekem háttal, én meg állok mögötte az ágy mellett, csorgatnék nyálat a farkamra de elcseszem, padlóra megy, Amy feltörli mondva ne csússzam el, így állva is akarok vele dugni ha már lejött az ágyról, így is lesz, állunk mind a ketten ő lehajol előre, bepucsít ágynak támaszkodik, dugom a popóját aztán az ágyra felmegyünk, kutyában mögötte a popójában, mondja ma még senki se dugta meg a seggét, ezekkel a szavakkal. Igaza lehet, máskor előbb puncit is akart dugatni először, úgy tűnik az már kapott másoktól eleget nekem popó elég most, hasra fektetem majd picit oldalra fordul és itt jön a kedvenc részem, Amy popója elég speciális, lehet ki be tenni a farkam és ezzel itt most élek is, kezem se kell hogy visszategyem, betolom, kihúzom és ezt csináljuk egy darabig, fantasztikus a látvány és az érzés ahogy újra és újra behatolok a popójába szép lassan tövig nyomva a farkam majd lassan kihúzva teljesen a popójából és vissza. Majd Amy az ágy elejébe megy, kezeivel letámaszkodik a padlóra, teste nagy része az ágyon marad, hasal és így dugom a popóját, itt lesz vége. Az első körnek.
    Miközben gumit leveszem rákérdezek letusoljam, mondja felesleges nyeli ő a spermát is, nem finnyás, oké akkor azonnal kérem a folytatást arcra élvezéssel. Az ágyon háton fekszek, így indul az orál de így nem lehet jól arcra élvezni, pózcsere, lejövök az ágyról, ő is, én állok ő letérdel és úgy szop. Nem nyálfolyatós, nem kényszerezem, nem erőszakolom meg a száját, se a torkát bár lehetne, az arcraélvezésre fókuszálok és a megadott pillanatban kiveszem a szájából a farkam és az arcára élvezek. Azért az arcára mert az arcra élvezés ALAP a szájba meg EXTRA lett volna, meg a legtöbb lánynál nem lehet arcra élvezni Amynél meg lehet és alap-ban, azonnal ki is használom a lehetőséget. Szépen megkapja az arcára az adagot. Az idő meg lejárt, miközben kikisér akkor mondja hogy popója izgatásával szerez magának orgazmust.
  • Elszámolás:

    2021-ben is ennyi volt és úgy emlékszem '20-ban is, csak akkor még az én programom csomagban volt és kötelezően benne voltak dolgok ha éltél vele, ha nem. Most annyi a változás, legalább is számomra hogy ez szétbontható lett, volt az alap és külön extra a mélytorok, külön extra a popó. Ha nem kértem volna mélytorkot kevesebb lett volna mint korábban, ez is ritka hogy ma valami kevesebből megúszható lenne. De kértem. Megszoktam már meg így is jó volt nekem rózsaügyileg ugyanazt adtam mint korábban. Nem volt sok mélytorok, de ez nem Amy hibája én voltam kiéhezve a popójára és inkább abban időztem el. Nem az az alibizős fajta, popóban rendesen odatette magát azt addig dughattam amíg én akartam. Az alapot a bővebb info tartalmazza, az extrákért meg azt írja fel kell hívni. Lentebb megadom alap plusz két extrával és aki ügyes visszafejtheti.
  • Összkép:

    Amy száz százalékig a pornófeelingre született, persze lehet magán vonalon másmilyen de itt kimondottan pornós vágyak kiélésére biztosítja a testét és a lényét. Egy ritka gátlástalan lányról beszélünk, elég bevállalós is és sokat elmond róla hogy saját bevallása szerint ha önkielégít akkor popója izgatásával okoz orgazmust magának. Ja igen, a popója méretfüggetlen és jól dugható. Egy kötelező darab (számomra évente egyszer mindenképp).
Happy Massage