• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon akadtam rá hirdetésére. Az utolsó beszije meghozta a kedvemet. A bejelentkezés Vtr-en történt. Hallani először akkor hallottam hangját mikor várható késésemet jeleztem mi nem következett be. Pontosan érkeztem.
  • Megközelítés:

    Váci úttal párhuzamos közeli utca mit a Gps ismer, oda vezet. Parkolás fizetős, hely van. Tömegközlekedés sem bonyolult, hisz a Göncz Árpád tér sincs messze. Pár perc séta.
  • Helyszín:

    Új építésünek mondható tipp- topp ház. A lakás patyolat. Nappaliban kanapé itt beszélgettünk, teáztunk. A tetthely egy jó magasan kiépített, kellő méretű szivacs matraccal. Kis fellépő is van kinek magas. Innen nyílik a fürdőszoba, mi kellően fölszerelt. Tökéletes a helyszín.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, szépen karbantartott Milf Anila. Testén egy szemernyi felesleg. Szépen karbantartott. Kedves mosoly, szép szemek. Köntösben fogadott, mi alatt egy topot és egy tangát viselt. Mellei kicsik.
  • Action:

    A hangolódó beszélgetés után beljebb invitált. Vizes kör és utána rendes nyelves csók a felvezetés. Közben kérdezi hogy legyen. Én kezdtem a kényeztetésével.
    Csókkal indítottunk, majd keresztbe feküdt és lábait széttárta. Én állva buktam simára borotvált, illatmentes puncijára. Kisvártatva jöttek a hangok, majd erősebb hangok és ívbe rándult, fejemet combjai szorították.
    Ezután Ő következett. Hanyatt feküdtem, fejem alatt párna. Rendes bőnyálas mélytorok mi hamar hadrendbe is állított. Változatosan jól csinálja. Végem is lett volna, de kértem a védelmet. Fölpödörítette és sikosító.
    Ezután doggyban kezdtünk szexelni. Simán befogadott. Rendesen bepucsított és aktívan tolta magát farkamra. Hangok is voltak. Közben popsiját ujjaztam. Meg is kívántam és punciból popsiba váltottunk. Nagyon szűk így nem ment simán, de végül benne voltam. Toltuk így is egy darabig.
    Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.
    Egy beszélgetéssel zártuk a talit.
  • Elszámolás:

    Soha nem kiszámolt összeggel érkezem. Ide sem. Nem beszéltünk róla, csak az előző beszi alapján készültem. Ez most öttel több.
    Előre kérte. Vtr folytán egy rózsaszállal kevesebb a rezsi hozzájárulás, de ezzel a lehetőséggel nem éltem.
  • Összkép:

    Ottlétem alatt rám koncentrált. Ügyes, rutinos szolgáltató Alina. Panaszra nincs okom. Érkezésemkor és öltözésem közben telóján ügyködött. Ez különösebben nem zavart. Egy puszival, kölcsönös vigyázz magadra és távoztam.
    Köszönöm a rám fordított idődet.
Happy Massage