• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kolléganője vette fel, vele beszéltem meg az időpontot. Mindenképpen szerettem volna vele is beszélni az első randi előtt, az mindkettőnknek visszajelzés a másikról, ezért kerestem később is és sikerült is elérni. A beszélgetés hangulata kifejezetten jó volt, kellemes hangú hölgyemény. A másnapi randi ruhát is megbeszéltük, mármint az övét, az enyém a kutyát se érdekli. Illetve ő még elárulta, hogy egy meglepetéssel is készül e téren. Mondtam, hogy meg fogok lepődni.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, GPS odavisz, csak ne állj meg, mert sokba fog kerülni. Inkább keress egy parkolót, de erre szánjál rá 10-15 percet. Vagy tovább gurulsz 1 villamosmegállónyit, ott behaladsz a plázába, leteszed a verdát és vissza BKV-zol. Időben pont annyi.
  • Helyszín:

    Idézem egy régebbi írásomat, mert lusta vagyok. Na szóval.
    Felszaladsz a 2. emeletre (3. szint), szépen becsöngetsz a kis barna gombbal és már nyílik is az ajtó. Előszoba folyosó szerű, jobbra dobod le a cipődet, meg amit még szeretnél és követed a lányzót. Pecóban 3 szoba, én megint a legnagyobbat kaptam. Pont ezen törpöltem, hogy régen voltam a másik kettőben, de az elmúlt hónapokban csak ebben. Na mindegy. Szóval. Nagyszoba. Két új bazinagy műfa, vagy mi a tosz költözött be. Nekem nem hiányzott, annyira nem ad hozzá a stílushoz, de ott van. Balra az első, utána egy fotel, a sarokban polcos szekrény a zenegéppel, tovább egy 3 személyes kanapé, kisasztal a műtéti felszereléssel (olaj, krém, papírtölő, miegyéb), majd ismét egy fotel, de már magastámlás következik. Aztán erkélyajtó, állótükör, ami a masszpad felé néz, egy szekrény, olyan tálaló féle, aztán a két szobát elválasztó ajtót takaró spanyolfal, majd a másik műgaz. A padon két törölköző szépen formára hajtogatva, mű liliomokkal díszítve. Mondjuk ez sem ízléses, de a szándék megvolt. A fürdőt a barna / világosbarna színvilág jellemzi. Egyenesen szemben a zuhanyfülke. Jobb oldalán sötét és világos barna csempék oszlopban váltakozva. Szemben két sötétbarna oszlop között kerekített ezüst, arany, világoskék színű koncentrikus négyzet mintákkal díszített dupla széles csempék, melyek srégen szemközti sarkainál kis kék led lámpa fokozza a giccs parádét. A legfelső már nem világít, csak szólok. Tusfürdő választék széles, van vagy 6-8 féle. A mosdón dezodorok é szájvíz kis műanyag poharakkal. A tükör körbe led hátsó világítást kapott. A gépészetről most nem írnék semmit, ha nem nagy gond.
    Update. A fürdőben már csak 5 kék led világít. Került egy jó nagy matrac is a szobába, ami jótékony hatással van a kezelés kényelmére. Nem kell aggódni, bőven elfér, még így is maradt hely táncolni.
  • Lány külseje:

    Alexáról van 30 kép, szóval bazira nem érhet meglepetés. Ugyan itt is dolgozik Mr. PS, de ez esetben szerencsére fáradt volt és éppen csak pár utólagos javítást ejtett a fotós munkáján. Egy dolog van talán, ami az életben más. Az ajkai töltöttebbek picivel, mint a képek sugallják. Sportos alak, lapos has, izmos combok és fenék, csodás mellek, finom kehely. Bőre szolizott, kellemes csokibarna és olyan puha, mint egy gyereké.
    A megbeszélt fehérneműben, plusz a meglepetésben fogadott. Mit ne mondjak, tényleg meglepődtem. Belépéskor más szájra puszival fogadott majd a szobába kísért. Jó felütés volt, sejtettem, hogy a folytatás is ehhez mérten lesz frivol.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatértem után hamar (gyakorlatilag azonnal) átölelt és csókolózni kezdtünk. Először ismerkedősen, de ezen hamar túlestünk és innentől barátnősen, egymást felfalósan. Közben megszabadult a melltartótól így szabaddá váltak a szép mellek. Nem kellett külön kérnie, rögtön nekik is köszöntem, ő pedig ezt köszönte. Megfordult és hozzám nyomta a fenekét, addigra valahogy a törülközőmet is levarázsolta rólam. Hátulról csókolgattam a hátát, közben a csodás ciciket markolásztam. Aztán valahogy az ő öltözéke is olyan lett, mint az enyém és pedig hátulról a fenekét csókolgatva lassan a kelyhét is megnyalintottam. Elég jó kezdet.
  • Levezetés:

    Fordulás után (mármint újra szembe) felkaptam és a matracra tettem, hogy ott folytassuk ezt a remek kezdést. Csókcsata folytat, majd mellek szájbavétele, aztán délfelé véve az irányt csak kikötöttem a puncusnál. Addigra már nedves volt, finom ízű, élvezettel nyalakodtam ő pedig élvezettel hagyta. Egyszer csak szólt, hogy abba ne hagyd (eszemben sem volt), kisvártatva el is élvezett. Szépen levezettem, majd összebújtunk. Helycsere következett. Én hanyatt, ő pedig elindult felfedezni úgy, ahogyan én őt. Kiemelném a francia tudását, amellett pedig amit kértem, azt meg is kaptam. Az utóbbi évek TOP 3-as fellációjában részesültem. De még nem akartam elsütni a fegyvert, így megint cseréltünk. Fordított 69-be kezdünk és élvezettel kényeztettem ismét, ő pedig engem, közben és újabb orgazmussal tett hozzá a programhoz. Variáltuk egy darabig a szerepeket, én már lassan a végemet jártam. Előtte álltam ő pedig az ajkaival kivégzett. Az utolsó cseppet is kifacsarta belőlem és csak akkor engedett el, amikor már remegni kezdtek a lábaim. Ő eldőltem, ő elintézte az utódokat és mellém bújt. Pihegtünk pár percet, aztán mennem kellet, úgyhogy zuhany és el.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról, annyit lehet belőle kihozni, amennyi szimpátia, kémia alapján kijön.
  • Összkép:

    Felülmúlta a várakozásaimat, pedig nálam magas a léc. Alexa egy sexbomba, sajnos itt csak a kisebb tölteteket használhatja, de így is magával ragadó az élmény.
Happy Massage