• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Atesz8005!

    Köszönöm szépen az újabb beszámolót, igazan Édes vagy!😘
    Szeretem a rajongásod és a lelkesedésed, engem is inspirál!🤗
    Ha egy kis Zsantill feelingre vágyódnál újra és van egy kis időd, várlak vissza sok szeretettel!
    Szép napot!
    Puszillak!💋

  • Egyeztetés:

    Vtr egyeztetés volt. Tökéletesen működött a dolog .
    Előtte itt volt pár üzi váltás .
  • Megközelítés:

    Autós megközelítès volt ismèt ,Puskás mellett a Stefánián parkolás, hely bőven, fizetős.
    Közelben több BKV lehetősèg továbbra is
  • Helyszín:

    Földszinti lakás, ami pazar àllapotú, tiszta, fürdő továbbra is hibátlan.
    Foglalkozás egy hangulatos kis szobàban van, magas franciaágy lepi el nagyrészét. Tükrös a szoba.
  • Lány külseje:

    A képek tovàbbra is a valóságot fedik, az 2022.12.29. e óta mit sem változott :) .
    Most fekete színű bitang vad fehérnenűben fogadott...azzal a hihetetlen tekintetével, alkatával. Perfekt Milf kedvelők legjobb helyen járnak.
    Nekem a kedvenc továbbra is az arca, tekintete, böre, nyaka... Ja ès kutyus közben feltűnt, hogy a háta ès a dereka is.
  • Action:

    Èrkezèsemkor ajtót nyitott, de nem láttam mivel a welcome ruházat jellege miatt, az ajtó mögött állt. A legutóbbi emlèkeimet előcsalogattam azzal, hogy belèpès előtt becsuktam a szemem ès beleszippantottam a lakásból felèm kiáradó egyedi, illatba. Ez a kaland ès a vágyak illata ott ès akkor számomra.

    Már ismerőskènt köszöntjük egymást. Puszi, ès már faggattuk is egymást hogy mi a pálya. Cipő, kabát le, átadok egy dobozka Raffaellót, amit ismèt puszika követ, továbbra se áll be a szánk. Rutinosan, együtt mozgunk a lakásban amiben ketten vagyunk. Felkínál több fajta innivalót de csak vizet kèrek. Szèp lassan letelepszünk a foglalkozás helyszínèn, tovább beszèlgetünk.
    Itt megjegyeznèn, hogy 1000 X oldottabb a lègkör mint legutóbb.
    Indulás tusi.
    Utána már ajtóban állva vár a kalandpark főnökasszonya.
    Bekísèr, már megy a tipi-tapi, csókok , hatalmas kölcsönös ölelès szemből. Végzet hegye is magabiztosabb mint első talalkozásunkkor, ès ez mindkettőnknek feltűnik. Perceken keresztül vagyunk így összegabajodva, mesès illatát nem győzöm beszippantani elèg mèlyre, de megpróbálom.
    Leülök a jó magas ágy szèlère, hátradőlve könyökömön megtámaszkodva nèzem ahogy a farkam eltűnik a szájában, de minden elkèpzelhető módon játszik vele. Miközben a főnökasszony játszik a beosztottal, egy sunyi pillanatban megugrasztom a cerkát ami ismèt beleröppent a szájába. Fel is nevetett, hogy " jól beleugrottál a számba!!". Nagyon lelkesen finom hangok mellett zajlott a foglakozás ezen része.
    Türelmetlensègből "felajánlottam neki " , hogy csapja fel a gumit, amit megtett ès kutyusban kezdtük ( na itt tűnt fel a háta, dereka ). Hálásan pucsított. Vállai, arca teljesen lent az ágyon. Világbajnok vizuális èlmèny.
    Felpattanok az ágyra , indul a rodeó, eleinte egyenes háttal kapaszkodás nèlkül teljesít, majd magamhoz húzom, nehogy leessen, úgy adagolom a tesènek. Ezután hátára fordítom klasszik misszibe, majd lábak nyakba , ègbe, löketszám szintén tartása maximálisan fenntartható továbbra is . Oldalára fordítom a főnökasszonyt, bal lába ágyon marad , jobb lábát elkapom felemelem függölegesbe ès ezen technikával kialakított testtartását maximálisan kihasználva tövig benyomtam neki, nem rajtam múlt hogy a golyóim is követik a farkamat. Isteni combját melleit fenekèt mindezek során termèszetesen kihülni nem hagytam.
    Ebből ismèt blökire váltottunk. Na itt már verettem a tűz kilövelésèig, amit egy " kivégzel GE.I " , nem èppen Kazinczy díjas megjegyzèsem foglalt csokorba.
    Mentsègemre legyen mondva, hogy jót röhögtünk ezen mindketten , elnézést is kèrtem emiatt.:)
    Haragot szemében nem láttam.

    Ezek után hátamra feküdtem, kifeszített Krisztus pózban, letisztogatott ès mellèmfeküdt fejét a vállamra téve beszèlgettünk miközben cirógatott.

    Pici pihi után egyik kedvenceket ajànlottam fel , néni kényeztetést ott ahol eddig a cerka járkált. Ágyikó szèlère csábítottam, lábait felhúzta ès engedett a hóbortomnak.

    Ezt már csak a távozás szokásos rituálèja követte, miközben megcsodálta az általa akkor felfedezett tetkómat .
  • Elszámolás:

    Extra továbbra sem szüksèges nála.
    Ismèt a legelejèn rendeztem, kis asztalkán a fèm tálcát használtam nehezèknek. Nem tudom, hogy a vègèn is ott volt e mèg.
  • Összkép:

    Sokkal jobb volt a tali mint a legutóbbi ( első ) alkalom.Nyugodtabb voltam.
    Továbbra is csak ajánlani tudom, normális pasinak.

    Hozzáteszem 2022 decemberében cseppentem ebbe a világba. Hazudnèk ha azt mondanám gátlások ès fèlelem nèlkül. Nem tétlenkedek, ès hamar tanulok.
Happy Massage