• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves algaalga!🤗😘

    Ahh köszönöm szépen a történetünket, és a pozitív sorokat, jó volt olvasni, megleptél vele! 🤗Habár rövidített programunk volt, de annál izgalmasabbra sikeredett szerintem is..
    Várlak vissza maskor is sok szeretettel, ha lesz egy kis időd!
    Ölelés, puszi!💋
    Zsantill

  • Egyeztetés:

    Telefonos segítség kérést végeztem nála. Majd az oldalon üzeneteket is váltottunk. Nem volt nehéz elérni, bár elsőre nem sikerült. Visszacsörgetett, és azután mindent leszerveztünk.
  • Megközelítés:

    Gyalogosan mentem a belváros közepén van, nem messze Puskás arénától. A cím pontos, a GPS odavisz.
  • Helyszín:

    Lakás tip top, felújított, tusoló, baszoba baromi jó, tükrökkel felszerelt, kényelmes ágy, ki is próbáltam rendesen. Minden tiszta, látszik az igényesség. Teljesen korrekt,
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak, nagyon jó karban, és korban van Zsantil, igazi cukorbomba, nagyon finom alul fölül, fantasztikus cicikkel, és istenien lágy, kislányos hanggal. Szexi fehérneműben fogadott, ami nagyon jól kiemelte formáit felül alul elől hátul.
  • Action:

    Amint beléptem hozzá megnyugodtam, hogy minden jól megy. Bemutatkoztunk, és rendeztem a rózsaszálakat. Megdícsértem alakját, formás kebleit. Majd elhúztam tusolni, visszatértemkor már izgatottan várt. Heves csókolózásba kezdtünk, majd kezeim elindultak felfedezni testét. Fogtam, markoltam a cicikéket, a popsit, meg is jegyezte, hogy szereti, ha egy férfias férfival van dolga. Megszabadítottam a melltartótól, majd a kis tangától is. Erre ő finoman, majd hevesebben franciázni kezdett, a kifüggesztett tükrökben nagyon jól elmoziztam, majd 69-et kértem. Amikor a nyelvem hegyére ült belenyalogattam a punciba, először csak finoman,majd hevesebben, amit sok sok sóhajjal díjazott. Majd gumit húzott a családi ékszerrel, és bele ült, nagyon jól lovagolt, de én is mozogtam alatta rendesen, csattogtunk keményen, igazán élvezetes első felvonás volt. Majd misszionáriusban adtam be neki a varázsfuvolát, itt rendesen megtoltam a tempót, mert mindig csak ezt hallottam, hogy,, azt a kúrva, ez az de jó, dugjál meg jól". Adtam is az érzésnek, meg is lett az eredménye. Megfeszülve többször el is élvezett. Ezek után kutyusba váltottunk, és ismét csókolózva moziztam a tükrökben. Igazán jó volt vele dugni, mert tudta, hogy mi kell a férfinak. Amikor már eleget moziztam, lehúzta gumit, majd szájába vett, és egy nagyon jó, meredek franciába kezdett, majd popsi kényeztetést kaptam nyelvvel ami nagyon felemelő volt. Majd újra addig szopta a farkamat és a golyókat amíg a mellei közé nem élveztem. Igazán kemény egy dugás volt.
  • Elszámolás:

    Popsi kényeztetést vettem igénybe. Korrekt, amit ír azt vállalja is. Tényleg minden úgy van ahogy írja, mondja a telefonban.
  • Összkép:

    Igazán jól karban tartott, sportos 40-es,aki pár évet nyugodtan letagadhat. Korrekt, állhatatos, kitartó csaj. Mindenkinek csak ajánlom. Biztosan vissza megyek hozzá még.
Happy Massage