• VIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen a helyen ( is) egy udvarias, de rendkívül rutinos telefonos hölgy kezeli az ottani lányokhoz bejövő hívásokat. Korrekt tájékoztatást kaptam az általam kiválasztott hirdetővel kapcsolatban. Számomra ezúttal fontos volt a szép külcsín mellett, a masszázs iránti affinitás is, mert a derekam, vádlim, meghúzódott egy korábbi költöztetés során, ezért esett most Vikire a választásom.
  • Megközelítés:

    Több féle színű BKV járatok is érintik az adott környéket ( zöld, kék,sárga). Az autóval érkezőknek a parkolásért viszont fizetniük kell és emellett még némi szerencsére is szükségük lehet, ha az adott modern épület előtt szeretnének megállni. Nekik viszont jó hír, hogy a közeli Lajos utcában van egy őrzött parkoló is, ahol eddig én még mindig találtam szabad helyet! Ha jól emlékszem legutóbb ez 450/h volt.
  • Helyszín:

    Többször megfordultam már ebben a jó hírű, város szerte méltán népszerű, piacbarát árakon dolgozó, igényesen kialakított, modern bútorokkal berendezett, felkapott helyen. Az esetek többségében, csinos, fiatal, munkabíró, hölgyek dolgoznak itt, akiknél általában csak minimális retust alkalmaznak az arcos képeiken, persze azért van, amikor ezt időnként túltolják! Kellemes félhomály, jó illat van odabent. A mi színes tapétákkal, nagyméretű tükrökkel díszített, hangulatos, tiszta és tágas szobánkba is öröm volt belépni. Az erős szerkezetű, kényelmes masszázs padon kívül, van itt még bőrkanapé a ruháknak, kis asztalka a kellékeknek és zenegép is. A modern, világos fürdőszoba pedig jól fel van töltve, mindenféle higiéniás termékekkel!
  • Lány külseje:

    Mivel Niki arcos képpel hirdet, ezért nem ért csalódás a személyes találkozásunk alkalmával. Néhány tetkót láttam csak rajta és az arcán egy cuki kis pirszinget, ami szerintem jól állt neki. Nála nem tapasztaltam a képek és a valóság közötti, jelentős eltérést! Nyílván a fotóin látható, műtermi ragyogás, smink elmarad, de egy kellemes, barátságos jelenség Viki, akitől emiatt biztosa nem kell majd sarkon fordulnia senkinek! Hosszú fekete haj, bájos pofi, húsos ajkak, hamiskásan csillogó szemek, feszes keblek és kemény, kissé kerekebb popsi a masszőzöm legfőbb jellemzői. Valamint az, hogy értelmesen eltudtam vele beszélgetni a kezelésem alatt is, nem csak egy-két szavas válaszokat kaptam tőle.
  • Erotikus masszázs:

    Fekete színű, csipkés tanga szettben bújt meg az ajtó takarásában. A cipőm levétele után előre ment, miközben én gyönyörködtem a popsijában és bevezetett a dolgozó szobájába. Mielőtt elkezdtem volna levetkőzni, a szemébe néztem és megkérdeztem tőle, hogy mi is lesz a programban? Amikor ezt felsorolta, rákérdezetem a kölcsönösségre is, amire ő csak mosolyogva bólintott.

    Amikor végeztem a fürdőben hasra feküdtem a tiszta törölközővel letakart padon és jeleztem neki, hogy hol vannak a problémáim. A szemeimet becsuktam, miközben hallgattam a kellemes zenét. A tükör elé állt és így kezdte el először a hátamat masszírozni. Már ekkor lehetett érezni, hogy ő, sok kolleginájával szemben, valóban jól ismeri ezt a szakmát és szeret örömet okozni ezen a területen is azoknak, akiket vendégül lát. A következő bő fél óra azzal telet el, hogy számos csomót, letapadást kimasszírozott belőlem. Alaposan átgyúrta a vállaimat, karjaimat, kezeimet is. Később a derekamat, fenekemet vette kezelésbe, majd a combjaim és a vádlik következtek. Később megfordultam és a végtagjaimat vette szakszerű gondozás alá. Itt viszont már a combbelsőket is elkezdte cirógatni és az olajos újaival zacsimat morzsolgatni.
  • Levezetés:

    Kértem egy nagyobb párnát, hogy jobban lássam majd a kényeztetésemet. A haját már korábban kontyba tekerte és huncutul mosolyogva, így kúszott fel a szétterpesztett lábaim közé. Nem volt ez olyan pornós, köpködős francia, de nem is csak egy bólogatós, csak a makkot bekapó és főleg kézzel operáló cumizás. Hanem egy többnyire kéz nélkül végzett, a nyelvével a rudat is izgató, időnként szemkontaktus mellett, a dákómat teljesen elnyelő, lassú, szakszerű és érzéki kivégzés! A csók mellett sajnos a vsz sem opció nála, ezért a robbanásom előtt jeleznem kellett neki. A gyerkőceim pedig így a keblei között indultak el rövid, e világi utólsó sétájukra. Kedvesen letisztogatott majd üdítővel kínált.

    Ezt követően helyet cseréltünk és most én csúsztam be a felhúzott combjai közé. A frissen borotvált baba punciját csak nagyon lassan kezdtem el a nyelvemmel birtokba venni. A kedves masszőzöm már az elején kérte, hogy később ne használjam majd az újaimat. Szemeit lecsukta és átadta magát a hamarosan bekövetkező élvezeteknek. Ami nem is ment ám olyan gyorsan, jól megdolgoztatott engem, de végül még időn belül, reményeim szerint, csak sikerült neki is gyönyört okoznom. Egy puszival megköszönte, hogy ilyen kitartó voltam, majd újabb tiszta törölközőt kaptam a tusoláshoz.
  • Elszámolás:

    A találkozónk 1.5 órás volt és ezért a csokorba * szál rózsát tettem. Az nem lehet kérdés, hogy nekem nagyon megérte e, ez a kellemes és hasznos gondoskodás!
  • Összkép:

    Viki egy őszinte természetű, masszírozni is tudó, a munkáját korrekt módon, lelkiismeretesen elvégző Hölgy, akit a szimpatikus személyisége egyből vonzóvá tett a számomra. Hozzá szívesen visszatérek majd, ha ismét a környéken akad dolgom!
Happy Massage