• Hollyh

  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Természetesen elnézést kértem,amiért elaludtam,ráadásul a telefonom is lemerült.
    Ahogy azt üzenetben is megírtam,remélem pótolhatjuk a múltkorit és kárpótolhatlak. Természetesen érhető az is,ha nem szeretnél találkozni.
    Őszintén sajnálom,hogy így alakult.
    Nem kerestem hamis indokokat és tisztában vagyok azzal,hogy az utólagos sajnálkozás nem enyhít a körülményeken.

    Mindenesetre küldöm őszinte ölelésem!

    Hollyh

  • Egyeztetés:

    Ezt lett volna első találkám Hollyhval. Dél korul írtam, pár perc múlva válaszolt is és megegyeztünk aznap 15.30 kezdeti találkába. 1.5 órára szerettem volna menni, nagyon kedves volt és pontosan közölte mit várhatok és az ajándék méretét.
  • Megközelítés:

    BKV vagy M3-as metróval is megközelíthető a Lehel téri megállótól 10 perc séta.
  • Leírás:

    Egy órával a találka előtt írt, hogy az előző vendége eltévedt és kérdezte ha tudnánk 15 percet késni, mert ez számára kényelmesebb lenne. Visszaírtam , hogy számomra jobb lenne a megbeszélt időpont és értesítsen ahogy készen van fogadásomra.
    Visszaírta hogy most már 15.30-os kezdés megfelel neki is.

    Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz.
    Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.
    Lejárt a 15 perc, sőt a fél óra, de válasz nem érkezett. Kozben folyamatosan próbáltam telefonon elérni sikertelenül. Egyszer becsengett, utána a telefon ki volt kapcsolva. Kb. 45 percen keresztül sétáltam a környéken és próbálkoztam elérni.
    Sajnos a találka nem jött létre....

    A korábbi beszámolókat olvasva Hollyh egy megbízható szolgáltatónak tűnt, ezért a sikertelen találka után üzenetet küldtem és magyarázatot kérdtem. Az ember életében sok minden váratlan történik tehát egy hetet vártam a negatív beszámolóval, remélvén, hogy válaszol és valami magyarázatot add a történetekért. Sajnos ez a válasz nem érkezett meg......
Happy Massage