• Mária

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mária reagálása

    Köszönöm szépen a kedves és megerősítő beszámolót, nagyon jó érzés volt olvasni. :)))
    Örülök, hogy ennyire elégedett vagy mindennel, igyekezni fogok, hogy az is maradj és további alapos, kellemes élményekkel gazdagodj. :)

    Remélem hamarosan újra találkozunk, sok szeretettel várlak a következőkben is! :)))

    Ölellek:
    Mária

  • Egyeztetés:

    Évek óta időnként ránéztem erre az oldalra, anélkül, hogy igénybe vettem volna valakinek a szolgáltatását, de az utóbbi időben rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű igazán jó masszázst találni. A Maráról szóló beszámolók alapján úgy éreztem, ha tényleg jó masszázsra vágyom, nála leszek a legjobb kezekben. Így aztán úgy döntöttem, hogy Karácsony és Szilveszter között itt az ideje egy masszázsnak. Előző héten VTR-en egyeztettünk, majd, mivel még első alkalomról van szó, SMS-ben is kért egy megerősítést.
  • Megközelítés:

    Ahogy láttam, az évek során többször költözött Mara, a mostani helyszín könnyen megközelíthető, a legforgalmasabb villamosvonalon. Ha viszont nem vagy ismerős Budapesten, és a Google Maps-re támaszkodnál, figyelj oda, mert az utca, házszám alapján átdob egy XVII. kerületi címre, 24 km-re a tényleges helyszíntől. A Google Maps-nek vagy az irányítószámot (vagy kerületet) is add meg, vagy ne írj be házszámot, érdekes módon házszám nélkül megtalálja az I. kerületben található utcát, ott pedig a házszám alapján már könnyen megtalálható a helyszín.
  • Helyszín:

    A helyszín egy többszobás szalon, de akkor csak mi ketten voltunk. A fürdőszoba kifogástalan, 2 tusfürdő is van, a törölköző nagy és puha. Sok helyen megfordultam már masszázson, de ilyen kényelmes masszázspaddal még nem találkoztam, a fejemet is teljesen kényelmesen tartja meg az arra kialakított lyukba helyezve.
  • Lány külseje:

    Sokan írtak már róla előttem, de a képek magukért beszélnek, valódi képekkel hirdet.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt betakart jó néhány törölközővel, és mindig csak azt a területet hagyta szabadon, amit éppen masszírozott, meleg kókuszolajjal, a háttérben kellemes relaxációs zenével. A jobb lábbal kezdett, majd a bal láb, fenék és hát, szintén külön jobb és bal oldalról. Fordulást követően ugyanígy a jobb, majd bal láb következik, a combon is teljesen végig vezetve a mozdulatokat. A hasam sem maradt ki, ami általában eléggé érzékeny, csiklandós, de Maránál egyáltalán nem éreztem így, az is nagyon kellemes volt. Végül az arc és a fejtető is sorra került. A 2 óra leteltével még a hasamra helyezte a kezeit, így adva át némi energiát, majd pár perc pihenőre magamra hagyott.
  • Levezetés:

    Pár perc után visszajött, hozott egy pohár vizet, és még egy rövid talpmasszázst kaptam, mielőtt ismét igénybe vettem volna a fördőszobát.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, a kétórás masszázs valóban 2 óra, az előtte és utána zuhany nem számít bele. Annak ellenére, hogy első alkalommal találkoztunk, nem kérte előre, a végén adtam át a kiírtaknak megfelelő összeget.
  • Összkép:

    Mikor már hazafelé tartottam, akkor éreztem igazán, hogy szinte szétfolynak az izmaim, tényleg nagyon kellemes volt, nagyon ellazított, úgyhogy itt tényleg jó kezekben vagyok, ha igazán jó masszázsra vágyom.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage