• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor hívtam, amikor az oldalon elérhetőnek látszott, szinte azonnal felvette. A telefonban picit fura volt, távolságtartó, már-már kelletlen "végülis jöhetsz .... órára", de amúgy rugalmasan adott időpontot.
  • Megközelítés:

    Dagálynál, a közlekedés jó, parkolni könnyen lehet. A lakás megtalálása nem volt teljesen egyértelmű. Az ember az ilyen helyeken általában nem akar tanácstalaul lófrálni és lakásszámokat keresgélni, miközben az ottlakók nézegetik, hogy mit keres ott. Ezért egy kicsit több infót is adhatott volna a telóban (jobba - balra fordulja a lifttől, stb.).
  • Helyszín:

    Hangulatosan kialakított szalon, tiszta minden, rendben van.
  • Lány külseje:

    Csinos, nem magas, jó alakú lány. Nagyon nem vagyok tetkópárti, de rajta nem voltak zavarók. Formás, feszes popsi, szép cicik. A feltöltött ajkak helyett szerintem jobb lenne a természetes, szebb lenne úgy, de így is helyes lány.
    A képeknek megfelel, 100% egyezés (az értelemszerűen retusált tetkóktól eltekintve).
  • Erotikus masszázs:

    Kellemes masszázzsal kezdtünk (fürcsi és az extrák megbeszélése után), az átlagnál jobban masszíroz, nemcsak simi, de nyilván nem profi masszőr. Az elején levetkőzött, majd a hátammal kezdve a lábaimmal folytatva jól átmasszírozott. Pár dologról beszélgettünk, de volt csend is közben.
    A masszázs nem volt különösebben erotikus, semmi benyúlás, ilyesmi.
    Kicsit olyan, mintha zavarban lett volna vagy csak nem voltam neki szimpatikus, nem tudom.
  • Levezetés:

    A megfelelő időpontban jelezte, hogy megfordulhatok, amit örömmel meg is tettem.
    Innentől kezdve nem volt semmi panasz. Előbb a nyakamba hajolt, puszilgatott és egész "barátnős jellegű" csókokat váltottunk, közben a testével mozgott rajtam, rám simult, simogattam fenekét, a formás ciciket. Ez a rész nagyon is rendben volt. Rákérdeztem a kölcsönösségre is, amit épp nem lehetett - igaz ezt előtte a telefonban nem kérdeztem.
    Szépen elindult délre, majd kellemes, lassú franciával elég hamar elrepített. Bár előre azt beszéltük, végül nem a szájába sikerült, de ez cseppet se vont le az élményből.
    Mivel még volt pár perc hátra, felajánlott egy kis masszázst, amit el is fogadtam, valahogy innen a hangulat is oldottabb lett, beszélgettünk végig.
  • Elszámolás:

    Az extrákat az elején megbeszéltük (csók + NFVSZ), amelyből végülis úgy alakult, hogy az NFVSZ kimaradt, így nem is számította fel, ez nagyon korrekt, így borravaló gyanánt fel is kerekítettem a rózsákat.
  • Összkép:

    A masszázs közben a távolságtartás miatt kicsit gondolkodtam rajta, hogy "lehetne jobb" kategóriát adok a beszámolónak, de a végére egyértelműen átcsúsztunk a "jó", azaz ajánlott kategóriába.
Happy Massage