• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül kerestem meg Barbarát, aki aznap este vissza is igazolta az időpontot. Minden tökéletesen gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos. Én BKV-val mentem, azzal nagyon jól megközelíthető a tetthely. Parkolót láttam a ház előtt, bár üres hely nem volt éppen. Azért aki nagyon le akar parkolni, annak valahol a környéken sikerülni fog.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, és ennek megfelelően jó állapotú lakás. Fürdőszobában minden, amire szükség lehet. Kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő szoba. A masszázs matracon zajlott.
  • Lány külseje:

    Barbara a képeknek tökéletesen megfelel (bár szerintem inkább azt kellene mondani, hogy a képek felelnek meg a valóságnak), oly annyira, hogy még a visszafogott és kedves személyisége is átjön a fotókon. Engem egy csinos fekete színű fehérneműben és köntösben várt kedves mosollyal az arcán. A ruha később lekerült, szerencsére a mosoly maradt végig. Azon olvasók kedvéért, akik szükségét érzik a további részleteknek elárulom, hogy Barbara az a szerencsés alkat, aki úgy vékony, hogy ugyanakkor nőies is - nem látszanak ki a bordái, de nincs rajta felesleg. Gyönyörű természetes ciciei vannak, kicsit gravitálnak, de a formájuk nagyon szép. Én le sem tudtam venni a szemeim róluk, amíg ott voltam. (Ha lehetne egy kategóriában több cimkét is kiválasztani, akkor a külsőnél én kb. mind bejelölném :)
  • Erotikus masszázs:

    Túl sokat a masszázsról nem tudok írni. Barbara lágyan masszíroz - gyakran szinte símogat, de most pont erre vágytam. Abban a pillanatban, amikor először hozzáért a hátamhoz, éreztem, hogy kezdek ellazulni. Olyan jól sikerült az ellazulás, hogy most meg nem tudom nektek mondani, hogy pontosan mit, milyen sorrendben és milyen fogásokkal masszírozott meg. A masszázs végét a jól ismert "megfordulhatsz" vezényszó jelezte, majd Barbara ledobta a melltartóját és bekrémezte a surlódó felületeket a csúszkához. Mondanám, hogy a cicis csúszka fantasztikus volt, de igazából úgy meg voltam illetődve attól, hogy egy ilyen szép lány csúszkál rajtam, hogy szinte alig mertem hozzáérni.
  • Levezetés:

    Megilletődöttségem akkor múlt el, amikor Barbara bejelentette, hogy ennyi volt a csúszkálás és térjünk át a kényeztetésre. Mivel ezen a ponton a bugyijától is megvált, gyorsan megkérdeztem, hogy én is símogathatom-e. Erre nemcsak, hgy engedélyt kaptam, de úgy is helyezkedett, hogy jól elérjem őt miközben lágyan franciázni kezdett. Egy idő után cserét kértem és oda heveredtem a combjai közé lefetyelni. Bár úgy tűnt, hogy jól esik Barbarának a ténykedésem, az orgazmustól valószínűleg messze volt. Ezt belátva javasolta, hogy cseréljük vissza a szerepeket. Ismét a szájával kényeztetett, majd amikor szóltam, hogy már közeljárok, akkor kézi úton juttatott a csúcsra.
    Utána már csak a szokásos dolgok: tisztálkodás, öltözés és már rohantam is a következő - sokkal kevésbé kellemes - progaramomra.
  • Elszámolás:

    Bár nem kérte előre, érkezéskor letettem egy kis borítékban a tiszteletdíjat,. Én jobb szeretem így, az elején letudni, hogy később ne kelljen már foglalkozni vele.
  • Összkép:

    Barbara egy gyönyörű, kedves és mosolygós nő, aki már a nézésével is símogat. Én legalábbis most ezt kaptam tőle és ezzel tökéletesen boldog voltam.
Happy Massage