• Vanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és elsőre felvette, könnyen sikerült időpontot egyeztetni vele. Kedves és aranyos volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést használtam, 5 perc séta villamostól, metrótól. Parkolásról nem tudok nyilatkozni de a környéket ismerve a tömegközlekedést ajánlom.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett. Fürdő is megfelelően felszerelt, zuhanykabinos. Nappaliban a kanapéra le tudtam rakni a ruháimat, ehhez annyi megjegyzés a kapcsolatban lévő férfi társaknak, hogy a letett ruhákra kerülhetnek Vanda gyönyörű vörös hajszálaiból. 😀😉
  • Lány külseje:

    A képek alapján senkit nem fog csalódás érni. Szép formás teste van.
  • Action:

    Először voltam nála így a szokásos bemutatkozással kezdtük majd vetkőzés és irány a fürdő. Tisztálkodás után bekísért a hálószobába ahol röviden megbeszéltük, hogy mi az amit szeretnék illetve inkább, hogy mi az amire nem vágyom az adatlapjáról. Ezek után elhelyezkedtünk az ágyon és egy kellemes natúr franciával kezdtük a közelebbi ismerkedést. Finoman csinálja, kellemesen nyálasan, nekem nagyon tetszett ahogy csinálta és sikerült is hamar bekeményednem. Mélységet illetően az arany középút amivel jellemezni tudnám. Közben simogattam feszes melleit, kerek - szinte már körzővel rajzolt - popsiját és gyönyörű, dús haját. Ha így maradtunk volna akkor szerintem hamar utol is ért volna a vég ezért kértem, hogy váltsunk át az ő kényeztetésére. Szerencsémre ezt azonnal teljesítette is és hanyatt fekve széttárta formás lábait. Csodálatos látvány fogadott, puncija nagyon szépen domborodik ahogy ez pár képen látható is. Nem tudtam tovább várni, fejem a lábai között lábai a vállam felett, így egyik kezemmel tudtam a mellét simogatni, bimbóit csipkedni míg először csak nyelvemmel majd később a beteljesülés érdekében ujjamat is bevetve sikerült egy hosszabb kényeztetés után Vandát a csúcsra juttatnom. Ennek igazán örültem és nem bántam, hogy hosszabb ideig kellett elidőznöm finom és szépen ívelő puncija társaságában. Ezek után újra egy izgató franciában részesített majd gumi húzást követően rám ült de így sajnos nekem nem ment a teljesítés ezért kértem, hogy váltsunk kutyusba és kézilabda formájú és méretű fenekét markolászva pár percen belül sikerült is tele élveznem az óvszert. Iszonyú izgató hátulról vele és közben a tükörben is lehet mozizni.
    Ezek után kis pihenés volt az ágyon, beszélgetés és próbáltam a légzésemet újra normál szintre hozni. Majd az idő lejártának közeledtével elmentem mégegyszer zuhanyozni, öltözés és távozás volt. Egy nagyon kellemes 1 órát töltöttem Vandával, találkozás előtt kicsit izgultam mert az eddigi beszámolók alapján őt inkább számomra “extrémebb” kívánságokkal szokták keresni de abszolút pozitív élményekkel jöttem el tőle.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda neki, teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom magam. Kedves, szép, formás hölgy. Csak ajánlani tudom. Pozitív élményekkel távoztam.
Happy Massage