• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon régen szemeztem Andira csak mivel sokáig el volt tünedezve ezért úgy voltam vele hogy végleg visszavonult. Nagyon örültem hogy végül visszajött.
    Gyorsan megbeszéltük a részleteket, majd VTR-en megbeszéltük az időpontot és már indultam is.
  • Megközelítés:

    autóval, BKV-val de még gyalog is meg lehet közelíteni főleg annak aki ismeri a környéket.
  • Helyszín:

    Egy Apartman újépítésű ház kétágyas volt a szoba és egy fürdőszoba de fel volt szerelve minden ami az együttléthez kell.
  • Lány külseje:

    Utcai öltözékben fogadott. De emellett nagyon kedves intelligens csaj zenei ízlésünk is hasonló irányba mozog.
    Vékony teste, és helyes arca van, gyönyörű szép szeme, de emellé bájos a mosolya :)
  • Action:

    Két puszi majd beinvitált a lakásba, és itt látszott hogy mennyire jó beszélgető partner amivel egyből levett engem a lábáról. Utána vetkőzés és irány a zuhany majd miután végeztem, ő is elment zuhanyozni.
    Mivel általában minden első találkozásnál zavarban vagyok, ezért felajánlotta hogy megmasszírozz amit készségesen elfogadtam de itt is látszott hogy érdekli hogy a vendég jól érezze magát. Dicsértem hogy milyen jól masszírozz aminek felettébb örült és közben sok mindenről beszélgettünk. Majd miután kellőképpen ellazultam, rögtön rátértünk a lényegre. Nah itt aztán tényleg látszik hogy mennyire szereti csinálni. Olyan csókot kaptam amit senki mástól nem kaptam. kb olyan volt mint a legjobb lány haveroddal szexelnél és közben figyeli a reakcióimat hogy mennyire tetszik nekem a dolog. Hát mi az hogy? Nagyon is! Aztán rögtön rákapott a farkamra. Hát igen! sokan megénekelték már a mélytoroktudását, és igen! Teljesen torokra veszi de ezt olyan szinten műveli hogy ezt minden lánynak tanítani kéne! aztán felkeltett az ágyáról letérdelt és tovább folytatta a fent említett intervenciót! aaaah még most is feláll ha erre gondolok. Aztán mondtam hogy most akkor én jövök és szeretném én is kényeztetni. Cseréltünk szépen elkezdtem csókolgatni a száját, a cicijeit, majd a testének minden zugát és elkezdtem nyalni a punciját. Felettébb tetszhetett neki mert hirtelen megjött a hangja egyre hangosabb lett majd elkezdte a fejemet a puncijához szorítani míg végül el nem röppent az én drága Andikám.

    Kért egy pihenőt mert szeretné összeszedni magát közben simogattam a testét és csókokat adtam neki közben megbeszéltük hogy szeretném folytatni tovább hát lovagló pózban. Majd megfogta majd ismét elkezdte bekapni közben csókokat loptunk egymásnak. Gumi fel és rögtön beleült. először körkörösen kezdte majd rögtön átváltott vágtába és közben nézett rám és bájosan mosolygott. Sokáig nem bírtam mert hamar elélveztem amit csókokkal nyugtázott. Mivel letelt az idő gyorsan lezuhanyoztam átöltöztem puszi nyomtunk egymásnak és távoztam.
  • Elszámolás:

    Szokásos alap volt nem volt ezzel probléma.
  • Összkép:

    Általa kedves, intelligens beszélgető partnert ismertem meg. Ha tudtam volna hogy ilyen élményben lesz részem akkor hamarabb mentem volna hozzá.
    Mindenképp ajánlom mindenkinek. Nem bánja meg senki! :)
Happy Massage